ÜNYE SOSYAL TESİSİNE KAVUŞUYOR

Yaşam 10.02.2017 - 15:47, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4137+ kez okundu.
 

ÜNYE SOSYAL TESİSİNE KAVUŞUYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye ilçesinde başlattığı Fevzi Çakmak Parkı ve Sosyal Tesis Projesi inşaatında %70 seviyesine ulaştı. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Enver Yılmaz, “Mart ayının sonuna kadar park ve sosyal tesisimizi, halkımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz” dedi.

YENİ BİR YAŞAM ALANI OLUŞUYOR Proje tamamlandığında, vatandaşların el becerilerini geliştirip el emeği ürünlerini sergileyebileceği, farklı sosyal organizasyonlar yapabileceği, sportif faaliyetlerde bulunabileceği ve çocukların gönüllerince oynayıp rahat nefes alabileceği çok amaçlı bir yaşam alanı ortaya çıkacak. PROJEDE YOK YOK Genel Sekreter Bülent Civelek ve Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’la birlikte inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Enver Yılmaz, “Ünye ilçemizin ikinci büyük mahallesi olan Fevzi Çakmak Mahallemizde böyle bir projeyi hayata geçirmekten son derece mutluyuz. 600 m2si kapalı alan olan proje kapsamında sosyal tesis binası, çocuklar için oyun parkı, spor alanları, kamelyalar, oturma grupları ve peyzaj donatı elemanları yapılacak. Sosyal tesis binasında kafeterya, bilgisayar dersliği, kurs alanı, sergi alanları ve çok amaçlı salon yer alıyor” şeklinde konuştu. ÜNYELİ HEMŞEHRİLERİMİZ HİZMETİN EN İYİSİNE LAYIK Başkan Yılmaz, inşaat çalışmalarının aralıksız devam ettiğine vurgu yaparak, “Sosyal tesis binamızın betonarme işleri tamamlanarak tuğla duvarları örüldü ve çelik konstrüksiyon çatı örtüsü yapıldı. Bina içinde elektrik işleri bitmiş olup, sıva çalışmalarına başlandı. %70’i tamamlanan projenin Mart ayı sonuna bitirilmesi hedefleniyor. Ünyeli hemşehrilerimiz hizmetin en iyisine layık” diye konuştu.
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye ilçesinde başlattığı Fevzi Çakmak Parkı ve Sosyal Tesis Projesi inşaatında %70 seviyesine ulaştı. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Enver Yılmaz, “Mart ayının sonuna kadar park ve sosyal tesisimizi, halkımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz” dedi.

YENİ BİR YAŞAM ALANI OLUŞUYOR

Proje tamamlandığında, vatandaşların el becerilerini geliştirip el emeği ürünlerini sergileyebileceği, farklı sosyal organizasyonlar yapabileceği, sportif faaliyetlerde bulunabileceği ve çocukların gönüllerince oynayıp rahat nefes alabileceği çok amaçlı bir yaşam alanı ortaya çıkacak.

PROJEDE YOK YOK

Genel Sekreter Bülent Civelek ve Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’la birlikte inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Enver Yılmaz, “Ünye ilçemizin ikinci büyük mahallesi olan Fevzi Çakmak Mahallemizde böyle bir projeyi hayata geçirmekten son derece mutluyuz. 600 m2si kapalı alan olan proje kapsamında sosyal tesis binası, çocuklar için oyun parkı, spor alanları, kamelyalar, oturma grupları ve peyzaj donatı elemanları yapılacak. Sosyal tesis binasında kafeterya, bilgisayar dersliği, kurs alanı, sergi alanları ve çok amaçlı salon yer alıyor” şeklinde konuştu.

ÜNYELİ HEMŞEHRİLERİMİZ HİZMETİN EN İYİSİNE LAYIK

Başkan Yılmaz, inşaat çalışmalarının aralıksız devam ettiğine vurgu yaparak, “Sosyal tesis binamızın betonarme işleri tamamlanarak tuğla duvarları örüldü ve çelik konstrüksiyon çatı örtüsü yapıldı. Bina içinde elektrik işleri bitmiş olup, sıva çalışmalarına başlandı. %70’i tamamlanan projenin Mart ayı sonuna bitirilmesi hedefleniyor. Ünyeli hemşehrilerimiz hizmetin en iyisine layık” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.