USTAYA SAYGI KONSERİ

Kültür 23.04.2018 - 11:46, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3586+ kez okundu.
 

USTAYA SAYGI KONSERİ

Altınordu Belediyesi ve Ordu Kadını Güçlendirme Derneği tarafından düzenlenen “Dursun Ali Akınet Ustaya Saygı” konsere dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Altınordu Belediyesi ve Ordu Kadını Güçlendirme Derneği tarafından düzenlenen “Dursun Ali Akınet Ustaya Saygı” konsere dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı. Altınordu Belediyesi kültür ve sanat alanında sürdürdüğü etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. Kültür ve sanatta derneklerle işbirliği yapan Altınordu Belediyesi düzenlediği özel konserlerle Altınordulu sanatseverleri müzikle buluşturuyor. Bu kapsamda Ordu Kadını Güçlendirme Derneği ile işbirliği yapan Altınordu Belediyesi, Ordulu Güftekar Dursun Ali Akınet için saygı konseri gerçekleştirdi. Ordu Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen konsere Ordu Vali Yardımcısı Ekrem Ballı, Altınordu Belediye Başkan Vekili Aydın Şaşmaz, Ordu Kültür ve Turizm İl Müdürü Uğur Toparlak, Ordu Kadını Güçlendirme Derneği Başkanı Mihriban Mehtap Yuva, Güftekar Dursun Ali Akınet, birim müdürleri ve çok sayıda sanatsever katıldı. YUVA: “DURSUN ALİ AKINET’İ GELECEK NESİLLERE TANITMAK İSTİYORUZ” “Dursun Ali Akınet Ustaya Saygı” konserinin açılış konuşmasını gerçekleştiren Ordu Kadını Güçlendirme Derneği Başkanı Mihriban Mehtap Yuva, kültürel ve sanatsal alanda önemli çalışmalar yaptıklarını dile getirdi. Hayata geçirdikleri birçok çalışmada Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ın her zaman yanlarına olduğunu dile getiren ve teşekkürlerini ileten Yuva, “Ordu Kadını Güçlendirme Derneği olarak sosyal faaliyetlerin yanı sıra 4 yıldan bu yana kültürel alanda gerçekleştirdiğimiz konser ve tiyatro oyunları ile insanların bir araya gelmesini sağlıyoruz. Bu özel gecede de büyük usta Dursun Ali Akınet’i gelecek nesillere tanıtmak için konser gerçekleştiriyoruz. Bu konserlerin gerçekleştirilmesinde bize katkısını esirgemeyen ve her fırsatta yanımızda olan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’a ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.  KONSERE KATILIM GÖSTEREN SANATSEVERLER MÜZİĞE DOYDU Yapılan konuşmaların ardından başlayan ve koro şefliğini Ata Bahri Çağlayan’ın yaptığı konserde koro, seslendirdiği eserlerle dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı. Seyircilerinde alkışları ile eşlik ettiği konserde, seslendirilen bir birinden güzel parçalarla Altınordulular müziğe doydu. Gerçekleştirilen konser, Ordu Vali Yardımcısı Ekrem Ballı ve Altınordu Belediye Başkan Vekili Aydın Şaşmaz’ın, Dursun Ali Akınet’e çiçek ve plaket takdim etmelerinin ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi. 
Altınordu Belediyesi ve Ordu Kadını Güçlendirme Derneği tarafından düzenlenen “Dursun Ali Akınet Ustaya Saygı” konsere dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Altınordu Belediyesi ve Ordu Kadını Güçlendirme Derneği tarafından düzenlenen “Dursun Ali Akınet Ustaya Saygı” konsere dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Altınordu Belediyesi kültür ve sanat alanında sürdürdüğü etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. Kültür ve sanatta derneklerle işbirliği yapan Altınordu Belediyesi düzenlediği özel konserlerle Altınordulu sanatseverleri müzikle buluşturuyor. Bu kapsamda Ordu Kadını Güçlendirme Derneği ile işbirliği yapan Altınordu Belediyesi, Ordulu Güftekar Dursun Ali Akınet için saygı konseri gerçekleştirdi.

Ordu Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen konsere Ordu Vali Yardımcısı Ekrem Ballı, Altınordu Belediye Başkan Vekili Aydın Şaşmaz, Ordu Kültür ve Turizm İl Müdürü Uğur Toparlak, Ordu Kadını Güçlendirme Derneği Başkanı Mihriban Mehtap Yuva, Güftekar Dursun Ali Akınet, birim müdürleri ve çok sayıda sanatsever katıldı.

YUVA: “DURSUN ALİ AKINET’İ GELECEK NESİLLERE TANITMAK İSTİYORUZ”

“Dursun Ali Akınet Ustaya Saygı” konserinin açılış konuşmasını gerçekleştiren Ordu Kadını Güçlendirme Derneği Başkanı Mihriban Mehtap Yuva, kültürel ve sanatsal alanda önemli çalışmalar yaptıklarını dile getirdi. Hayata geçirdikleri birçok çalışmada Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ın her zaman yanlarına olduğunu dile getiren ve teşekkürlerini ileten Yuva, “Ordu Kadını Güçlendirme Derneği olarak sosyal faaliyetlerin yanı sıra 4 yıldan bu yana kültürel alanda gerçekleştirdiğimiz konser ve tiyatro oyunları ile insanların bir araya gelmesini sağlıyoruz. Bu özel gecede de büyük usta Dursun Ali Akınet’i gelecek nesillere tanıtmak için konser gerçekleştiriyoruz. Bu konserlerin gerçekleştirilmesinde bize katkısını esirgemeyen ve her fırsatta yanımızda olan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’a ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

 KONSERE KATILIM GÖSTEREN SANATSEVERLER MÜZİĞE DOYDU

Yapılan konuşmaların ardından başlayan ve koro şefliğini Ata Bahri Çağlayan’ın yaptığı konserde koro, seslendirdiği eserlerle dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı. Seyircilerinde alkışları ile eşlik ettiği konserde, seslendirilen bir birinden güzel parçalarla Altınordulular müziğe doydu.

Gerçekleştirilen konser, Ordu Vali Yardımcısı Ekrem Ballı ve Altınordu Belediye Başkan Vekili Aydın Şaşmaz’ın, Dursun Ali Akınet’e çiçek ve plaket takdim etmelerinin ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.