‘VAKA SAYISINDA YÜZDE 30 DÜŞÜŞ VAR’

Sağlık 28.09.2020 - 00:07, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3476+ kez okundu.
 

‘VAKA SAYISINDA YÜZDE 30 DÜŞÜŞ VAR’

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ordu’da koronavirüs vakalarında yüzde 30 oranında düşüş olduğunu açıkladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ordu’da koronavirüs vakalarında yüzde 30 oranında düşüş olduğunu açıkladı. Samsun’da Bölge illerin Sağlık Müdürleriyle durum değerlendirmesi yapan Bakan Koca, Ordu Şehir Hastanesinin aynı zamanda Üniversite Eğitim Hastanesi olacağını da söyledi. Bakan Koca’nın açıklamaları şöyle; Ordu'da Vaka Sayısında Yüzde 30 Düşüş var Ordu'da Yatak doluluk oranımız yüzde 38, yoğun bakım doluluk oranımız yüzde 69, solunum cihazı doluluk oranımız yüzde 40. 76 yatak ilave edeceğiz. Ordu'da filyasyon ekibimizin sayısını 126'ya çıkarttık. Ordu ilimizde alt yapı eksiklerinin tamamlanması için çalışıyoruz. Şehir Hastanesi projesini tamamlamak üzereyiz. Kampüs içerisine yapacağımız Hastane Üniversitemizin Eğitim Hastanesi de olacak. Bu yıl inşaata başlanacak. Akkuş İlçe Devlet hastanesi en kısa süre içerisinde hizmete alacağız.  
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ordu’da koronavirüs vakalarında yüzde 30 oranında düşüş olduğunu açıkladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ordu’da koronavirüs vakalarında yüzde 30 oranında düşüş olduğunu açıkladı. Samsun’da Bölge illerin Sağlık Müdürleriyle durum değerlendirmesi yapan Bakan Koca, Ordu Şehir Hastanesinin aynı zamanda Üniversite Eğitim Hastanesi olacağını da söyledi.
Bakan Koca’nın açıklamaları şöyle;
Ordu'da Vaka Sayısında Yüzde 30 Düşüş var
Ordu'da Yatak doluluk oranımız yüzde 38, yoğun bakım doluluk oranımız yüzde 69, solunum cihazı doluluk oranımız yüzde 40. 76 yatak ilave edeceğiz.
Ordu'da filyasyon ekibimizin sayısını 126'ya çıkarttık.
Ordu ilimizde alt yapı eksiklerinin tamamlanması için çalışıyoruz. Şehir Hastanesi projesini tamamlamak üzereyiz. Kampüs içerisine yapacağımız Hastane Üniversitemizin Eğitim Hastanesi de olacak. Bu yıl inşaata başlanacak. Akkuş İlçe Devlet hastanesi en kısa süre içerisinde hizmete alacağız.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.