VALİ SONEL ÖĞRETMENLERLE BULUŞTU

Eğitim 20.09.2020 - 22:38, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3723+ kez okundu.
 

VALİ SONEL ÖĞRETMENLERLE BULUŞTU

Vali Tuncay Sonel , İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu ile birlikte ilimizde görev yapan eğitim neferleri öğretmenlerimizle e-konferans aracılığıyla buluştu.

Vali Tuncay Sonel , İl Milli Eğitim Müdürü  Mehmet Fatih Vargeloğlu ile birlikte ilimizde görev yapan eğitim neferleri öğretmenlerimizle e-konferans aracılığıyla buluştu. E-konferans aracılığıyla ilimizde görev yapan 300 öğretmenlerimizle sohbet eden Valimiz Sayın Tuncay Sonel , öğretmenlerimiz tarafından yönlendirilen soruları cevaplarken, öğretmenlerimizin evlerine misafir olmaktan, onların sorularını, taleplerini ve önerilerini dinlemekten duyduğu mutluluğu belirtti. Tuncay Sonel  ve İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu’nun katıldığı eğitim buluşmasında, öğretmenlerimizin yanı sıra aileleri de evlerinde takip etti. Öğretmenlerimizin yanlarında yer alan çocuklarla da görüşen Valimiz Sayın Tuncay Sonel, sohbet ederek, sorularını yanıtladı. İlimiz eğitim öğretim süreci ile ilgili sohbette bulunarak, "Bir yerde başarı varsa ekibindir." diyen Vali  Sayın Tuncay Sonel her zaman eğitimin merkezinde öğretmen olduğunu belirterek, uzaktan eğitim sürecinde emeği geçen tüm öğretmenlere teşekkür etti.      
Vali Tuncay Sonel , İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu ile birlikte ilimizde görev yapan eğitim neferleri öğretmenlerimizle e-konferans aracılığıyla buluştu.

Vali Tuncay Sonel , İl Milli Eğitim Müdürü  Mehmet Fatih Vargeloğlu ile birlikte ilimizde görev yapan eğitim neferleri öğretmenlerimizle e-konferans aracılığıyla buluştu.
E-konferans aracılığıyla ilimizde görev yapan 300 öğretmenlerimizle sohbet eden Valimiz Sayın Tuncay Sonel , öğretmenlerimiz tarafından yönlendirilen soruları cevaplarken, öğretmenlerimizin evlerine misafir olmaktan, onların sorularını, taleplerini ve önerilerini dinlemekten duyduğu mutluluğu belirtti.
Tuncay Sonel  ve İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu’nun katıldığı eğitim buluşmasında, öğretmenlerimizin yanı sıra aileleri de evlerinde takip etti. Öğretmenlerimizin yanlarında yer alan çocuklarla da görüşen Valimiz Sayın Tuncay Sonel, sohbet ederek, sorularını yanıtladı.
İlimiz eğitim öğretim süreci ile ilgili sohbette bulunarak, "Bir yerde başarı varsa ekibindir." diyen Vali  Sayın Tuncay Sonel her zaman eğitimin merkezinde öğretmen olduğunu belirterek, uzaktan eğitim sürecinde emeği geçen tüm öğretmenlere teşekkür etti.
 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.