BALKANLIOĞLU BAYAN PERSONELLERİN GÜNÜNÜ KUTLADI

Yaşam 08.03.2017 - 17:54, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3592+ kez okundu.
 

BALKANLIOĞLU BAYAN PERSONELLERİN GÜNÜNÜ KUTLADI

Vali İrfan Balkanlıoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Valilik birimlerinde görevli bayan personellere karanfil verdi.

Bayan  personellerin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Vali  Balkanlıoğlu, Devletimizin koruyucu elinin her koşulda kadınlarımızın yanında olacağını vurguladı ve kadın personele çalışmalarında başarılar diledi.   Vali Balkanlıoğlu, Dünya Kadınlar Günü’nün, her yıl 8 Mart'ta kutlanan ve Birleşmiş Milletler tarafından tanımlanmış uluslararası bir gün olduğunu hatırlatarak, “Günümüzde, Dünya Kadınlar Günü, kadınlar açısından çok daha farklı bir gündür. Kadın haklarının kazanılmasında, nerelerden başlanıldığını ve bu günlere nasıl gelindiğinin hatırlanması bağlamında bugün özel bir gündür” dedi.   Ordu Valiliği bayan personelleri, Vali  İrfan Balkanlıoğlu’na nezaketleri dolayısıyla  şükranlarını sundular.
Vali İrfan Balkanlıoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Valilik birimlerinde görevli bayan personellere karanfil verdi.
Bayan  personellerin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Vali  Balkanlıoğlu, Devletimizin koruyucu elinin her koşulda kadınlarımızın yanında olacağını vurguladı ve kadın personele çalışmalarında başarılar diledi.
 
Vali Balkanlıoğlu, Dünya Kadınlar Günü’nün, her yıl 8 Mart'ta kutlanan ve Birleşmiş Milletler tarafından tanımlanmış uluslararası bir gün olduğunu hatırlatarak, “Günümüzde, Dünya Kadınlar Günü, kadınlar açısından çok daha farklı bir gündür. Kadın haklarının kazanılmasında, nerelerden başlanıldığını ve bu günlere nasıl gelindiğinin hatırlanması bağlamında bugün özel bir gündür” dedi.
 
Ordu Valiliği bayan personelleri, Vali  İrfan Balkanlıoğlu’na nezaketleri dolayısıyla  şükranlarını sundular.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.