VALİ BALKANLIOĞLU HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERECEĞİZ

Yaşam 05.01.2017 - 16:29, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3657+ kez okundu.
 

VALİ BALKANLIOĞLU HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERECEĞİZ

Karadeniz Görme Engelliler Derneği Başkanlığına seçilen Faruk Teber, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Vali İrfan Balkanlıoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Balkanlıoğlu, “Bu insanların bir kısmı doğuştan, bir kısmı da çeşitli kaza ve rahatsızlıklar nedeniyle sonradan görme engelli olarak kalmış durumda.  İki gözleri de görmüyor, akıl sağlığı, beden sağlıkları her şeyleri yerinde. Hayatlarını da yardımsız devam ettirebiliyorlar. Allah onlara böyle bir yetenek vermiş. Görme Engelliler Derneği yönetimi olarak, yürüyüşlerine uygun sesli ikazlar ya da yollarda kabartmalar olması, şehir mimarisine uygun yapılanma talebini bizlerle paylaştılar. Valilik olarak elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız” dedi. Karadeniz  Görme Engelliler Derneği Başkanı Faruk Teber de derneğin yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgiler verdi ve ”Görme engellilerin rahat yürüyebileceği yapılanmalarla birlikte bizler de  kimseye ihtiyaç hissetmeden ve yardım beklemeden evimizden çıkarak çarşıya gidebiliriz. Batı ülkelerinde, görme engelliler bunları rahatça yapabiliyorlar. Bizlerde yapmak istiyoruz. Sayın Valimiz her zaman bizlerin yanında. Kabulünden dolayı kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz” şeklinde konuştu.
Karadeniz Görme Engelliler Derneği Başkanlığına seçilen Faruk Teber, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Vali İrfan Balkanlıoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Balkanlıoğlu, “Bu insanların bir kısmı doğuştan, bir kısmı da çeşitli kaza ve rahatsızlıklar nedeniyle sonradan görme engelli olarak kalmış durumda.  İki gözleri de görmüyor, akıl sağlığı, beden sağlıkları her şeyleri yerinde. Hayatlarını da yardımsız devam ettirebiliyorlar. Allah onlara böyle bir yetenek vermiş. Görme Engelliler Derneği yönetimi olarak, yürüyüşlerine uygun sesli ikazlar ya da yollarda kabartmalar olması, şehir mimarisine uygun yapılanma talebini bizlerle paylaştılar. Valilik olarak elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.

Karadeniz  Görme Engelliler Derneği Başkanı Faruk Teber de derneğin yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgiler verdi ve ”Görme engellilerin rahat yürüyebileceği yapılanmalarla birlikte bizler de  kimseye ihtiyaç hissetmeden ve yardım beklemeden evimizden çıkarak çarşıya gidebiliriz. Batı ülkelerinde, görme engelliler bunları rahatça yapabiliyorlar. Bizlerde yapmak istiyoruz. Sayın Valimiz her zaman bizlerin yanında. Kabulünden dolayı kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.