VALİ YAVUZ'A TEBRİK ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Yaşam 07.07.2017 - 18:44, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3928+ kez okundu.
 

VALİ YAVUZ'A TEBRİK ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Son Valiler Kararnamesi ile Muş Valiliği'nden, Ordu Valiliği görevine atanan Vali Seddar Yavuz’a tebrik ziyaretleri devam ediyor.

5 Temmuz 2017 tarihinde Ordu Valiliği görevine başlayan Vali Seddar Yavuz’a, görevinin üçüncü gününde de kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve işadamları tarafından ziyaretlerde bulunuldu. Vali Seddar Yavuz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Osman Işık, Ordu Defterdarı Kemalettin Işık’, Ordu-Giresun Havalimanı Gümrük Müdürü Sebahattin Ekici, Antalya Büyükşehir Belediyesi Batı İlçeleri Koordinatörü Kahraman Üraz, Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan, Turizmci Ali Öztürk, Ordu esnaflarından Mithat Gürsu, Memur-Sen Konfederasyonu Ordu İl Temsilcisi İsmail Çelenk ve sendikaya bağlı şube başkanları, Vakit Gazetesi Eski Genel Koordinatörü Mehmet Baki Keskin ile AK Parti Perşembe İlçe Başkanı Ülkü Kumral, Altaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Namık Altaş, Yönetim Kurulu Üyeleri ile Altaş TV Genel Müdürü Doğan Deniz’i makamında kabul etti. Vali Yavuz, kendisine yapılan ziyaretlerden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Valilik olarak her kesimle ortak işbirliği içerisinde çalışmalarımızı yürüteceğiz. Ortak akıl ve birlikte yönetim, en önemli ilkelerimizden bir tanesi. İstişare kültürünü en iyi şekilde işleteceğiz” dedi.
Son Valiler Kararnamesi ile Muş Valiliği'nden, Ordu Valiliği görevine atanan Vali Seddar Yavuz’a tebrik ziyaretleri devam ediyor.

5 Temmuz 2017 tarihinde Ordu Valiliği görevine başlayan Vali Seddar Yavuz’a, görevinin üçüncü gününde de kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve işadamları tarafından ziyaretlerde bulunuldu.

Vali Seddar Yavuz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Osman Işık, Ordu Defterdarı Kemalettin Işık’, Ordu-Giresun Havalimanı Gümrük Müdürü Sebahattin Ekici, Antalya Büyükşehir Belediyesi Batı İlçeleri Koordinatörü Kahraman Üraz, Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan, Turizmci Ali Öztürk, Ordu esnaflarından Mithat Gürsu, Memur-Sen Konfederasyonu Ordu İl Temsilcisi İsmail Çelenk ve sendikaya bağlı şube başkanları, Vakit Gazetesi Eski Genel Koordinatörü Mehmet Baki Keskin ile AK Parti Perşembe İlçe Başkanı Ülkü Kumral, Altaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Namık Altaş, Yönetim Kurulu Üyeleri ile Altaş TV Genel Müdürü Doğan Deniz’i makamında kabul etti.

Vali Yavuz, kendisine yapılan ziyaretlerden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Valilik olarak her kesimle ortak işbirliği içerisinde çalışmalarımızı yürüteceğiz. Ortak akıl ve birlikte yönetim, en önemli ilkelerimizden bir tanesi. İstişare kültürünü en iyi şekilde işleteceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.