VALİLİK VE BÜYÜKŞEHİR'DEN KAR UYARISI

Yaşam 30.12.2015 - 16:56, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2272+ kez okundu.
 

VALİLİK VE BÜYÜKŞEHİR'DEN KAR UYARISI

Ordu’da da etkili olacak olan yoğun kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle Ordu Valiliği ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, vatandaşlardan dikkatli olunması istendi.

Meteoroloji Samsun 10. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan yoğun kar yağışı ve beraberinde gelen dondurucu soğuk uyarısının ardından Ordu’da da gerekli tedbirler alınmaya başlandı. Ordu Valiliği tarafından yapılan açıklamada, beklenen kar yağışları ve soğuk hava nedeniyle başta ulaşımda aksamlar olmak üzere buzlanma, don ve sağlık sorunları gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması için 19 ilçe kaymakamına ve kamu kurumlarına uyarı yazısı gönderdi. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’da sosyal medya hesaplarından hesabından yaptığı açıklamada, karla mücadele için gerekli tedbirleri aldıklarını belirterek, vatandaşların rahat olmasını istedi. Başkan Yılmaz açıklamasında, Değerli hemşehrilerim, Meteoroloji verilerine göre, Çarşamba günü bölgemizde yoğun kar yağışı beklenmektedir. Ordu Büyükşehir Belediyemiz, karla mücadelede; 725 mahallede; 86 ekip, 232 işmakinesi ve araç 350 personel ile göreve hazır. Lütfen araçlarımızda kış lastiği, zincir ve çeki halatı bulunduralım. Çağrı merkezimiz 444 1 052. Öncelik hasta ve cenaze hizmetleri. Karla mücadelede görev alacak ekiplerimize başarılar diliyorum. Rabbim utandırmasın.” dedi.
Ordu’da da etkili olacak olan yoğun kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle Ordu Valiliği ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, vatandaşlardan dikkatli olunması istendi.

Meteoroloji Samsun 10. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan yoğun kar yağışı ve beraberinde gelen dondurucu soğuk uyarısının ardından Ordu’da da gerekli tedbirler alınmaya başlandı.

Ordu Valiliği tarafından yapılan açıklamada, beklenen kar yağışları ve soğuk hava nedeniyle başta ulaşımda aksamlar olmak üzere buzlanma, don ve sağlık sorunları gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması için 19 ilçe kaymakamına ve kamu kurumlarına uyarı yazısı gönderdi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’da sosyal medya hesaplarından hesabından yaptığı açıklamada, karla mücadele için gerekli tedbirleri aldıklarını belirterek, vatandaşların rahat olmasını istedi.

Başkan Yılmaz açıklamasında, Değerli hemşehrilerim, Meteoroloji verilerine göre, Çarşamba günü bölgemizde yoğun kar yağışı beklenmektedir. Ordu Büyükşehir Belediyemiz, karla mücadelede; 725 mahallede; 86 ekip, 232 işmakinesi ve araç 350 personel ile göreve hazır. Lütfen araçlarımızda kış lastiği, zincir ve çeki halatı bulunduralım. Çağrı merkezimiz 444 1 052. Öncelik hasta ve cenaze hizmetleri. Karla mücadelede görev alacak ekiplerimize başarılar diliyorum. Rabbim utandırmasın.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.