“VEKÂLET YOLUYLA KURBAN KESİM PROGRAMI” TANITIM TOPLANTISI YAPILDI

Eğitim 01.07.2021 - 00:35, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3966+ kez okundu.
 

“VEKÂLET YOLUYLA KURBAN KESİM PROGRAMI” TANITIM TOPLANTISI YAPILDI

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfının ortaklaşa yürüttüğü 2021 Yılı Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Programı toplantısı Altınordu İlçe Müftülüğü toplantı salonunda yapıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfının ortaklaşa yürüttüğü 2021 Yılı Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Programı toplantısı Altınordu İlçe Müftülüğü toplantı salonunda  yapıldı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programa  Diyanet İşleri Başkanlığımız Atama II Daire Başkanı Uğur Yılmaz, İl Müftüsü Dr. İsmail Çiçek, İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri, merkez ve diğer ilçelerde görev yapan personeller katıldı. Programda açılış konuşmasını yapan  İl Müftüsü Çiçek'in  ardından söz alan Atama II Daire Başkanı Uğur Yılmaz “Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş” sloganı ile Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından başlatılan 2021 Yılı Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Programı hakkında bilgilendirmelerde bulundu.  
Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfının ortaklaşa yürüttüğü 2021 Yılı Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Programı toplantısı Altınordu İlçe Müftülüğü toplantı salonunda yapıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfının ortaklaşa yürüttüğü 2021 Yılı Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Programı toplantısı Altınordu İlçe Müftülüğü toplantı salonunda  yapıldı.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programa  Diyanet İşleri Başkanlığımız Atama II Daire Başkanı Uğur Yılmaz, İl Müftüsü Dr. İsmail Çiçek, İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri, merkez ve diğer ilçelerde görev yapan personeller katıldı.

Programda açılış konuşmasını yapan  İl Müftüsü Çiçek'in  ardından söz alan Atama II Daire Başkanı Uğur Yılmaz “Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş” sloganı ile Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından başlatılan 2021 Yılı Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Programı hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.