301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
27 Eylül 2019 - Cuma 14:58
 
WASABİ TADINDA BİR ŞARKI
Türkçe Rap müziğin kadın temsilcilerinden Derya, Sony Music Türkiye & Basemode Records ortaklığındaki 2. teklisini yayınladı. Sözü Derya, müzik ve altyapıları “Astral” imzası taşıyan “Wasabi”yeSamet Porsuk yönetmenliğinde çekilen video klip Basemode Records YouTube kanalında ve Apple Music’te yerini aldı.
Sanat Haberi


Derya (Derya Ercan), 07 Kasım 1993'te Antalya'da doğdu. Eğitim hayatını Afyon ve Antalya şehirlerinde geçirdi. 2007’de raple tanışan Derya ilk kaydını 31 Mayıs 2008'de aldı. 2010 da Antalya’da Boss Records oluşumunda bulunan Derya, Temmuz 2012 de 8 şarkıdan oluşan "Rapçiler Zombi Değil" isimli ilk underground albümünü çıkardı. 2017’de Gazi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi’ni bitirdi. Belli aralıklarla üretimine devam ettikten sonra Ekim 2016’da Güney Uğurlu ile ikinci underground albümü olan “Gecenin Dibi” isimli 6 şarkılık bir EP yayınladı. Bu zamana kadar Allame, Joker, Lider, Yunus Emre - Frekans, Güney Uğurlu gibi bir çok isimle çalıştı.

 

Diskografi:

2012 - Rapçiler Zombi Değil (Albüm)

2012 - Kum Saati

2012 - Bu Telefon Sana

2012 - Savunma Aktif

2013 - Yanar Sokaklar

2013 - Savaşistan

2014 - Zor Budur

2014 - Sarmaşık

2014 - Vaka

2015 - Bir Yerlerde

2016 - İsyan

2016 - Gecenin Dibi (EP)

2019 - FERDINVND

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: WASABİ, TADINDA, BİR, ŞARKI,
Haber Videosu
Yorumlar
Ordu
Parçalı Bulutlu
Güncelleme: 20.02.2020
Bugün
- 12°
Cuma
- 11°
Cumartesi
- 10°
Ulusal Gazeteler
Ordu

Güncelleme: 20.02.2020
İmsak
05:46
Sabah
07:10
Öğle
12:47
İkindi
15:45
Akşam
18:14
Yatsı
19:34
Arşiv Arama
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
1
Trabzonspor
44
0
3
5
13
21
2
Başakşehir FK
43
0
3
7
12
22
3
Galatasaray
42
0
4
6
12
22
4
Sivasspor
42
0
4
6
12
22
5
Alanyaspor
39
0
5
6
11
22
6
Fenerbahçe
38
0
6
5
11
22
7
Beşiktaş
36
0
8
3
11
22
8
Göztepe
33
0
6
6
9
21
9
Gaziantep FK
30
0
8
6
8
22
10
Çaykur Rizespor
24
0
11
3
7
21
11
Denizlispor
24
0
10
6
6
22
12
Gençlerbirliği
24
0
10
6
6
22
13
Yeni Malatyaspor
24
0
9
6
6
21
14
Antalyaspor
22
0
10
7
5
22
15
Konyaspor
20
0
10
8
4
22
16
MKE Ankaragücü
20
0
10
8
4
22
17
Kasımpaşa
16
0
14
4
4
22
18
Kayserispor
15
0
13
6
3
22
Öne Çıkanlar
Haber Yazılımı