YILIN ÇIRAĞI VE KALFASI ÖDÜLLENDİRİLDİ

Gündem 23.09.2020 - 17:14, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3653+ kez okundu.
 

YILIN ÇIRAĞI VE KALFASI ÖDÜLLENDİRİLDİ

Ahilik Haftası kutlamaları çerçevesinde, yılın çırağı ve yılın kalfası ödülleri ve belgeleri Altınordu Mesleki Eğitim Merkezi düzenlenen tören ile verildi.

Ahilik Haftası münasebetiyle Altınordu Mesleki Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen törene; İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Altınordu İlçe Millî Eğitim Müdürü  Onur Bekyürek, Ordu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Erdoğan Akyürek, Ordu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Yüksel Kaya ve Ordu Ticaret İl Müdürlüğünü temsilen Şafak Sururi Şen katıldı.  Düzenlenen törende, Ordu Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından yılın kalfası seçilen aşçılık dalı öğrencisi Efkan Çeküç ödülünü , İl Millî Eğitim Müdürü  Mehmet Fatih Vargeloğlu elinden aldı. Ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek tarafından Milli Eğitim Bakanlığımızca gönderilen plaket Çeküç'e verildi. Yine Ordu Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından yılın çırağı seçilen endüstriyel bakım onarım dalı öğrencisi Tolgahan Uğur'a ise ödülü Ordu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Yüksel Kaya tarafından verildi. Ordu Ticaret İl Müdürlüğünü temsilen Şafak Sururi Şen de Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından gönderilen plaketi UĞUR'a verdi.  Sloganlı afiş yarışmasında Türkiye 2.olan erkek berberliği dalı öğrencisi Fahrican Akbulut ise ödülünü Ordu İli Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Akyürek'in elinden aldı.  Tören, yılın kalfası Tolgahan Uğur'un ahilik duasını okumasıyla sona erdi.  
Ahilik Haftası kutlamaları çerçevesinde, yılın çırağı ve yılın kalfası ödülleri ve belgeleri Altınordu Mesleki Eğitim Merkezi düzenlenen tören ile verildi.

Ahilik Haftası münasebetiyle Altınordu Mesleki Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen törene; İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Altınordu İlçe Millî Eğitim Müdürü  Onur Bekyürek, Ordu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Erdoğan Akyürek, Ordu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Yüksel Kaya ve Ordu Ticaret İl Müdürlüğünü temsilen Şafak Sururi Şen katıldı. 
Düzenlenen törende, Ordu Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından yılın kalfası seçilen aşçılık dalı öğrencisi Efkan Çeküç ödülünü , İl Millî Eğitim Müdürü  Mehmet Fatih Vargeloğlu elinden aldı. Ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek tarafından Milli Eğitim Bakanlığımızca gönderilen plaket Çeküç'e verildi.
Yine Ordu Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından yılın çırağı seçilen endüstriyel bakım onarım dalı öğrencisi Tolgahan Uğur'a ise ödülü Ordu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Yüksel Kaya tarafından verildi. Ordu Ticaret İl Müdürlüğünü temsilen Şafak Sururi Şen de Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından gönderilen plaketi UĞUR'a verdi. 
Sloganlı afiş yarışmasında Türkiye 2.olan erkek berberliği dalı öğrencisi Fahrican Akbulut ise ödülünü Ordu İli Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Akyürek'in elinden aldı. 
Tören, yılın kalfası Tolgahan Uğur'un ahilik duasını okumasıyla sona erdi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.