YILLARIN ÇİLESİ MUTLULUĞA DÖNÜŞTÜ

Gündem 31.08.2020 - 19:16, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3502+ kez okundu.
 

YILLARIN ÇİLESİ MUTLULUĞA DÖNÜŞTÜ

Altınordu Belediyesinin ‘Altı da üstü kadar sağlam bir Altınordu’ parolası ile şehir genelinde başlattığı altyapı ve üstyapı çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Altınordu Belediyesinin ‘Altı da üstü kadar sağlam bir Altınordu’ parolası ile şehir genelinde başlattığı altyapı ve üstyapı çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Karşıyaka Mahallesinde altyapısı sil baştan yenilenen bölgeler sıcak asfaltla buluşturuldu. Altınordu Belediyesi, konforlu standardı yüksek daha yaşanabilir bir şehir hedefiyle şehrin dört bir yanında sürdürdüğü altyapı ve üstyapı çalışmalarıyla Altınordu'nun her yerini şantiyeye çevirdi. Şehrin artan nüfusu ve konut alanlarının çoğalmasıyla yetersiz kalan ve ekonomik ömrünü tamamlamış altyapı sebebiyle yıllardır her yağışta vatandaşlar için çileye dönüşen sorunlara bir bir neşter vuruluyor. KARŞIYAKA’DA ÇİLE MUTLULUĞA DÖNÜŞTÜ Altınordu’nun yeni yapılaşma ve toplu konut alanlarıyla önemli merkezlerinden biri olan Karşıyaka Mahallesinde birçok toplu konut ve toplu yaşam alanının bulunduğu 973, 974, 978 ve 976 No’lu sokaklarda yapılan altyapı ve üstyapı çalışmalarıyla mahalle sakinlerinin yağmur suyu taşkınlarından kaynaklı çilesi mutluluğa dönüştü. Altyapı çalışmaları biten sokaklar sıcak asfaltla buluşturuldu. VATANDAŞLAR YAPILAN ÇALIŞMALARDAN MUTLU Modern görünümü, güçlü altyapı ve üstyapısıyla konforlu bir yaşam alanına dönüşen toplu konutlarda ve bölgede ikamet eden vatandaşlar yıllardır çileye dönüşen sorunlarının çözülmüş olmasından mutlu olduklarını ifade ederek Başkan Aşkın TÖREN’e teşekkür ettiler. BAŞKAN TÖREN “HEM SORUNLARI ÇÖZÜYOR HEM DE ŞEHRİMİZİ GELECEĞE HAZIRLIYORUZ” Altınordu Belediyesinin şehir genelinde devam eden altyapı ve üstyapı çalışmalarını değerlendiren Altınordu Belediye Başkanı Aşkın TÖREN, altyapısı güçlü bir şehir hedefiyle çalıştıklarını söyledi. Geçtiğimiz günlerde bölgemizde yaşanan ve afete dönüşen aşırı yağışlara da dikkat çeken Başkan TÖREN, ‘İklim değişiklikleri sebebiyle bölgemiz ve şehrimiz zaman zaman ani ve aşırı yağışların etkisinde kalıyor. Afete dönüşen aşırı yağışlarda altyapının ne kadar önemli olduğu bir kez daha görülmüş oldu. Şehrimizin çeşitli bölgelerinde her yağışta çileye dönüşen yağmur suyu sorunlarına neşter vurmaya devam ediyoruz. Şehrimizin birçok noktasında yaşanan altyapı sorunlarını bundan önce yaptığımız yatırımlarla asgariye indirdik. Çalışmalarımız insan odaklı, sürdürülebilir şehircilik anlayışı ile kesintisiz sürüyor. Yılların sorunlarını bir bir çözmeye devam ediyoruz. Hem sorunları çözüyor hem de şehrimizi geleceğe hazırlıyoruz. Karşıyaka mahallemizde yaptığımız çalışmalarla sorunları çözülmüş altyapısı ve üstyapısı tamamen yenilenmiş ve sıcak asfalt konforuna kavuşmuş alanları hemşehrilerimizin hizmetine sunduk. Altınordu’muza ve hemşehrilerimize hayırlı olsun” dedi.
Altınordu Belediyesinin ‘Altı da üstü kadar sağlam bir Altınordu’ parolası ile şehir genelinde başlattığı altyapı ve üstyapı çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Altınordu Belediyesinin ‘Altı da üstü kadar sağlam bir Altınordu’ parolası ile şehir genelinde başlattığı altyapı ve üstyapı çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Karşıyaka Mahallesinde altyapısı sil baştan yenilenen bölgeler sıcak asfaltla buluşturuldu.

Altınordu Belediyesi, konforlu standardı yüksek daha yaşanabilir bir şehir hedefiyle şehrin dört bir yanında sürdürdüğü altyapı ve üstyapı çalışmalarıyla Altınordu'nun her yerini şantiyeye çevirdi.

Şehrin artan nüfusu ve konut alanlarının çoğalmasıyla yetersiz kalan ve ekonomik ömrünü tamamlamış altyapı sebebiyle yıllardır her yağışta vatandaşlar için çileye dönüşen sorunlara bir bir neşter vuruluyor.

KARŞIYAKA’DA ÇİLE MUTLULUĞA DÖNÜŞTÜ

Altınordu’nun yeni yapılaşma ve toplu konut alanlarıyla önemli merkezlerinden biri olan Karşıyaka Mahallesinde birçok toplu konut ve toplu yaşam alanının bulunduğu 973, 974, 978 ve 976 No’lu sokaklarda yapılan altyapı ve üstyapı çalışmalarıyla mahalle sakinlerinin yağmur suyu taşkınlarından kaynaklı çilesi mutluluğa dönüştü. Altyapı çalışmaları biten sokaklar sıcak asfaltla buluşturuldu.

VATANDAŞLAR YAPILAN ÇALIŞMALARDAN MUTLU

Modern görünümü, güçlü altyapı ve üstyapısıyla konforlu bir yaşam alanına dönüşen toplu konutlarda ve bölgede ikamet eden vatandaşlar yıllardır çileye dönüşen sorunlarının çözülmüş olmasından mutlu olduklarını ifade ederek Başkan Aşkın TÖREN’e teşekkür ettiler.

BAŞKAN TÖREN “HEM SORUNLARI ÇÖZÜYOR HEM DE ŞEHRİMİZİ GELECEĞE HAZIRLIYORUZ”

Altınordu Belediyesinin şehir genelinde devam eden altyapı ve üstyapı çalışmalarını değerlendiren Altınordu Belediye Başkanı Aşkın TÖREN, altyapısı güçlü bir şehir hedefiyle çalıştıklarını söyledi.

Geçtiğimiz günlerde bölgemizde yaşanan ve afete dönüşen aşırı yağışlara da dikkat çeken Başkan TÖREN, ‘İklim değişiklikleri sebebiyle bölgemiz ve şehrimiz zaman zaman ani ve aşırı yağışların etkisinde kalıyor. Afete dönüşen aşırı yağışlarda altyapının ne kadar önemli olduğu bir kez daha görülmüş oldu. Şehrimizin çeşitli bölgelerinde her yağışta çileye dönüşen yağmur suyu sorunlarına neşter vurmaya devam ediyoruz. Şehrimizin birçok noktasında yaşanan altyapı sorunlarını bundan önce yaptığımız yatırımlarla asgariye indirdik. Çalışmalarımız insan odaklı, sürdürülebilir şehircilik anlayışı ile kesintisiz sürüyor. Yılların sorunlarını bir bir çözmeye devam ediyoruz. Hem sorunları çözüyor hem de şehrimizi geleceğe hazırlıyoruz.

Karşıyaka mahallemizde yaptığımız çalışmalarla sorunları çözülmüş altyapısı ve üstyapısı tamamen yenilenmiş ve sıcak asfalt konforuna kavuşmuş alanları hemşehrilerimizin hizmetine sunduk.

Altınordu’muza ve hemşehrilerimize hayırlı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.