YAĞMUR SUYU IZGARALARI YENİLENİYOR

Yaşam 08.03.2016 - 00:35, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3829+ kez okundu.
 

YAĞMUR SUYU IZGARALARI YENİLENİYOR

Altınordu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçe genelinde mahallelerde yağmur suyu ızgaralarında yenileme çalışması başlattı.

Mevsim değişikliği nedeniyle yağmur suyu bağlantıları ve ızgaralarda yenileme çalışması başlatan ekipler, Bucak Mahallesi ve Subaşı Mahallesinde deforme ve kırık olduğu tespit edilen yağmur suyu ızgaralarında yenileme çalışmasının yanı sıra  mevcut ızgaraların ise temizliğini gerçekleştiriyor. Çalışmaların Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Altınordu Belediyesi ekipleri tarafından gerçekleştirildiğini ifade eden Başkan Engin Tekintaş,"Vatandaşlarımızın can güvenliğini korumak amacıyla gelen şikayet ve talepler sonucunda bir çalışma başlattık. İlk olarak bu çalışmalarımız Bucak Mahallesi ve Subaşı Mahallelerinde devam ediyor. Daha sonra bu çalışmalarımız, Bucak, Şahincili, Yeni Mahalle, Şirinevler, Akyazı başta olmak üzere ilçe genelindeki bütün mahallelerimizde devam edecek” diye konuştu.
Altınordu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçe genelinde mahallelerde yağmur suyu ızgaralarında yenileme çalışması başlattı.

Mevsim değişikliği nedeniyle yağmur suyu bağlantıları ve ızgaralarda yenileme çalışması başlatan ekipler, Bucak Mahallesi ve Subaşı Mahallesinde deforme ve kırık olduğu tespit edilen yağmur suyu ızgaralarında yenileme çalışmasının yanı sıra  mevcut ızgaraların ise temizliğini gerçekleştiriyor.


Çalışmaların Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Altınordu Belediyesi ekipleri tarafından gerçekleştirildiğini ifade eden Başkan Engin Tekintaş,"Vatandaşlarımızın can güvenliğini korumak amacıyla gelen şikayet ve talepler sonucunda bir çalışma başlattık. İlk olarak bu çalışmalarımız Bucak Mahallesi ve Subaşı Mahallelerinde devam ediyor. Daha sonra bu çalışmalarımız, Bucak, Şahincili, Yeni Mahalle, Şirinevler, Akyazı başta olmak üzere ilçe genelindeki bütün mahallelerimizde devam edecek” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.