YAPILANDIRMADA SON TARİH 25 KASIM

Yaşam 01.11.2016 - 22:17, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2968+ kez okundu.
 

YAPILANDIRMADA SON TARİH 25 KASIM

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, 6736 sayılı kanunun Resmi gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren borçların yapılandırma süresinin 25 Kasım 2016 tarihine kadar uzatıldığını söyledi.

Vergi borcu yapılandırmasının bir ay daha uzatılmasının bir fırsat olduğunu belirten Başkan Engin Tekintaş, vergi ve vergi cezaları, gecikme faizleri, gecikme zamları ve belediye alacaklarının yeniden yapılandırılmasının büyük bir imkân olduğunu söyledi. Altınordu Belediyesi, 6736 sayılı Kanun’la bazı alacakların yeniden yapılandırılması kapsamında emlak ve çevre temizlik vergisi borçları ile bunlara bağlı vergi cezalarını yapılandırmak isteyen vatandaşların Altınordu Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’ne başvurmaları gerektiğini ifade eden başkan Engin Tekintaş, yaptığı açıklamada şunları ifade etti. “Yapılandırma kapsamına giren borç asıllarında bir indirim yapılmamaktadır.  Ancak bu borç asıllarına uygulanan gecikme zammı, gecikme faizi ve zamları ile vergi cezalarının tamamı silinmektedir. Daha önce 31 Ekim olan son başvuru süresi yoğun ilgi nedeni ile  25 Kasım tarihine kadar uzatıldı. Hemşehrilerimizin bu fırsattan faydalanmaları için 25 Kasım tarihine kadar Altınordu Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’ne başvurmaları gerekmektedir.” dedi. “ÖDEME KOLAYLIĞI SAĞLANIYOR” Mükelleflerin 30.06.2016 tarih  (dahil ) bu tarih öncesine dayanan vadesi geçtiği halde ödenmeyen idari para cezaları hariç amme borçlarını; Peşin veya  6-9-12-18 eşit taksitler halinde yapılandırıla biliniyor. Detaylı bilgi için www.Altinordu.bel.tr veya 444 40 52- 2250104 nolu telefonlardan detaylı bilgi alınabilinir.
Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, 6736 sayılı kanunun Resmi gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren borçların yapılandırma süresinin 25 Kasım 2016 tarihine kadar uzatıldığını söyledi.

Vergi borcu yapılandırmasının bir ay daha uzatılmasının bir fırsat olduğunu belirten Başkan Engin Tekintaş, vergi ve vergi cezaları, gecikme faizleri, gecikme zamları ve belediye alacaklarının yeniden yapılandırılmasının büyük bir imkân olduğunu söyledi.

Altınordu Belediyesi, 6736 sayılı Kanun’la bazı alacakların yeniden yapılandırılması kapsamında emlak ve çevre temizlik vergisi borçları ile bunlara bağlı vergi cezalarını yapılandırmak isteyen vatandaşların Altınordu Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’ne başvurmaları gerektiğini ifade eden başkan Engin Tekintaş, yaptığı açıklamada şunları ifade etti. “Yapılandırma kapsamına giren borç asıllarında bir indirim yapılmamaktadır.  Ancak bu borç asıllarına uygulanan gecikme zammı, gecikme faizi ve zamları ile vergi cezalarının tamamı silinmektedir. Daha önce 31 Ekim olan son başvuru süresi yoğun ilgi nedeni ile  25 Kasım tarihine kadar uzatıldı. Hemşehrilerimizin bu fırsattan faydalanmaları için 25 Kasım tarihine kadar Altınordu Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’ne başvurmaları gerekmektedir.” dedi.

“ÖDEME KOLAYLIĞI SAĞLANIYOR”

Mükelleflerin 30.06.2016 tarih  (dahil ) bu tarih öncesine dayanan vadesi geçtiği halde ödenmeyen idari para cezaları hariç amme borçlarını; Peşin veya  6-9-12-18 eşit taksitler halinde yapılandırıla biliniyor. Detaylı bilgi için www.Altinordu.bel.tr veya 444 40 52- 2250104 nolu telefonlardan detaylı bilgi alınabilinir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.