“YAŞAMAYI SEÇ UYANIŞ” GÜN SAYIYOR…

Gündem 08.10.2019 - 16:25, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2560+ kez okundu.
 

“YAŞAMAYI SEÇ UYANIŞ” GÜN SAYIYOR…

Uzun zaman önce Ordu'nun yayları ve ilçelerinde çekimleri yapılan YAŞAMAYI SEÇ UYANIŞ Adlı filmin ilk özel gösterimi yapılıyor.

Uzun zaman önce Ordu'nun yayları ve ilçelerinde çekimleri yapılan YAŞAMAYI SEÇ UYANIŞ Adlı filmin ilk özel gösterimi yapılıyor. “27 Ekim’de saat 19:30’da Ordu kendi evlatlarını kucaklayacak.” Daha önce Temmuz ayında kent yöneticileri, basın ve oyuncular ile oyuncu yakınlarına OBBKT (Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu) Sahnesinde gösterilen film izleyiciden tam not almış ve ulusal medyada adından söz ettirmişti.Ordu'nun tamamının filmi izleyebilmesi için harekete geçen film ekibi; 27 Ekim 2019 pazar günü saat 19:30 OKSM (Ordu Kültür Sanat Merkezi) Küçük Salonda, OBUMDER (Bağımlılık ve Uyuşturucuyla Mücadele Derneği) ev sahipliğinde izleyicisiyle buluşacak. 27 Ekim'de YAŞAMAYI SEÇ UYANIŞ'ın Özel Gösterimi için açılan rezervasyonlara yoğunluk beklenenden fazla olmuşken, filmin yapımcı ve senaristi Okan Sadri Engin; "Ordu'nun uzun zamandan beri izlemek için beklediği, Ordu'nun yetiştirmiş olduğu değerlerin beyaz perdede görünmesi bir Ordulu için büyük bir keyiftir. 27 Ekim gecesi saat 19:30 da beyaz perdede ORDU kendi evlatlarını kucaklayacak. "dedi.Oyuncularında katılımıyla gerçekleşecek olan geceye katılımın çok yüksek olması bekleniyor. Davetiyeler için filmin yapımcısı ve senaristi Okan Sadri Engin'le 0 543 578 72 80 numaralı telefondan rezervasyon yaptırmanız gerekiyor. Bizlerde “YAŞAMAYI SEÇ UYANIŞ” ekibine bol gişeler diliyoruz.Mert Can Ersoy(ÖZEL HABER)
Uzun zaman önce Ordu'nun yayları ve ilçelerinde çekimleri yapılan YAŞAMAYI SEÇ UYANIŞ Adlı filmin ilk özel gösterimi yapılıyor.

Uzun zaman önce Ordu'nun yayları ve ilçelerinde çekimleri yapılan YAŞAMAYI SEÇ UYANIŞ Adlı filmin ilk özel gösterimi yapılıyor.

“27 Ekim’de saat 19:30’da Ordu kendi evlatlarını kucaklayacak.”

Daha önce Temmuz ayında kent yöneticileri, basın ve oyuncular ile oyuncu yakınlarına OBBKT (Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu) Sahnesinde gösterilen film izleyiciden tam not almış ve ulusal medyada adından söz ettirmişti.Ordu'nun tamamının filmi izleyebilmesi için harekete geçen film ekibi; 27 Ekim 2019 pazar günü saat 19:30 OKSM (Ordu Kültür Sanat Merkezi) Küçük Salonda, OBUMDER (Bağımlılık ve Uyuşturucuyla Mücadele Derneği) ev sahipliğinde izleyicisiyle buluşacak. 27 Ekim'de YAŞAMAYI SEÇ UYANIŞ'ın Özel Gösterimi için açılan rezervasyonlara yoğunluk beklenenden fazla olmuşken, filmin yapımcı ve senaristi Okan Sadri Engin; "Ordu'nun uzun zamandan beri izlemek için beklediği, Ordu'nun yetiştirmiş olduğu değerlerin beyaz perdede görünmesi bir Ordulu için büyük bir keyiftir. 27 Ekim gecesi saat 19:30 da beyaz perdede ORDU kendi evlatlarını kucaklayacak. "dedi.Oyuncularında katılımıyla gerçekleşecek olan geceye katılımın çok yüksek olması bekleniyor. Davetiyeler için filmin yapımcısı ve senaristi Okan Sadri Engin'le 0 543 578 72 80 numaralı telefondan rezervasyon yaptırmanız gerekiyor. Bizlerde “YAŞAMAYI SEÇ UYANIŞ” ekibine bol gişeler diliyoruz.Mert Can Ersoy(ÖZEL HABER)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.