YAŞLILARA KONFORLU BİNA

Yaşam 11.10.2015 - 14:13, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2063+ kez okundu.
 

YAŞLILARA KONFORLU BİNA

Fatsa İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Fatsa Huzurevi inşaatında incelemelerde bulundu. Anlayan, “Amacımız burada ihtiyaç sahibi, mağdur yaşlılarımıza güzel ve konforlu bir hayat sağlamak” dedi.

     Fatsa Huzurevi inşaatında müteahhit firma yetkililerinden bilgi aldıktan sonra bir açıklama yapan Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Fatsa Huzurevi’nin kaba inşaatını bitirdiklerini belirterek, “Daha önce çalışmasına başladığımız ihtiyaç olduğunu görerek de Sosyal Hizmetler Genel Müdürlüğü ve Bakanlığımızla yaptığımız protokol ile Fatsa’da inşaatına başladığımız Fatsa Huzurevi’nin kaba inşaatının bitirdiğimizi söylemiştik. Tabi gecen süreçte işin devamında bir aksama olmuştu, şimdi bu dönemde de kaldığımız yerden huzurevi inşaatımıza devam ediyoruz. Kaba inşaatı bitmişti, şimdi iç tefrişatı ve dış cephesine başlıyoruz. Bu süreçte Ordu Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte bir anlaşma yaptık. İnşaatın kalan kısmını Ordu Büyükşehir Belediyesi üstlenmişti.      Biz Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne işletmeciliğini devredeceğiz ama yaptığımız teknik çalışma neticesinde de daha öncesinde yapmış olduğumuz bir ihale olduğu için, aynı ihale kapsamında iş devam etsin diye teknik manada Fatsa Belediyesi olarak biz devam ediyoruz. Fakat kaynağı ve ödeneği Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanıyor. Geçen ay da Büyükşehir Belediyemizden buraya özel 1 milyon TL kaynak aktarımı kararı çıkmıştı ve şimdi biz o 1 milyon TL kaynakla huzurevine kalan yerden devam ediyoruz.      İnşallah Fatsa'da huzurevi güzel bir şekilde, bir butik otel standardına hayata geçecek. Fatsa çok güzel bir huzurevine kavuşacak. Amacımız burada ihtiyaç sahibi, mağdur yaşlılarımıza güzel bir hayat sağlamak” diye konuştu. 
Fatsa İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Fatsa Huzurevi inşaatında incelemelerde bulundu. Anlayan, “Amacımız burada ihtiyaç sahibi, mağdur yaşlılarımıza güzel ve konforlu bir hayat sağlamak” dedi.


     Fatsa Huzurevi inşaatında müteahhit firma yetkililerinden bilgi aldıktan sonra bir açıklama yapan Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Fatsa Huzurevi’nin kaba inşaatını bitirdiklerini belirterek, “Daha önce çalışmasına başladığımız ihtiyaç olduğunu görerek de Sosyal Hizmetler Genel Müdürlüğü ve Bakanlığımızla yaptığımız protokol ile Fatsa’da inşaatına başladığımız Fatsa Huzurevi’nin kaba inşaatının bitirdiğimizi söylemiştik. Tabi gecen süreçte işin devamında bir aksama olmuştu, şimdi bu dönemde de kaldığımız yerden huzurevi inşaatımıza devam ediyoruz. Kaba inşaatı bitmişti, şimdi iç tefrişatı ve dış cephesine başlıyoruz. Bu süreçte Ordu Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte bir anlaşma yaptık. İnşaatın kalan kısmını Ordu Büyükşehir Belediyesi üstlenmişti.

     Biz Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne işletmeciliğini devredeceğiz ama yaptığımız teknik çalışma neticesinde de daha öncesinde yapmış olduğumuz bir ihale olduğu için, aynı ihale kapsamında iş devam etsin diye teknik manada Fatsa Belediyesi olarak biz devam ediyoruz. Fakat kaynağı ve ödeneği Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanıyor. Geçen ay da Büyükşehir Belediyemizden buraya özel 1 milyon TL kaynak aktarımı kararı çıkmıştı ve şimdi biz o 1 milyon TL kaynakla huzurevine kalan yerden devam ediyoruz.

     İnşallah Fatsa'da huzurevi güzel bir şekilde, bir butik otel standardına hayata geçecek. Fatsa çok güzel bir huzurevine kavuşacak. Amacımız burada ihtiyaç sahibi, mağdur yaşlılarımıza güzel bir hayat sağlamak” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.