YENİ CENAZE HİZMETLERİ BİNASI TAMAMLANMAK ÜZERE

Gündem 03.12.2018 - 17:23, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2107+ kez okundu.
 

YENİ CENAZE HİZMETLERİ BİNASI TAMAMLANMAK ÜZERE

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu ilçesinde yapımına başlanılan Cenaze Hizmetleri Binasında çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu ilçesinde yapımına başlanılan Cenaze Hizmetleri Binasında çalışmalar aralıksız devam ediyor. İçerisinde toplam 6 gasilhanenin yanı sıra birçok biriminde yer alacağı yeni Cenaze Hizmet Binasının kısa süre içerisinde hizmete girmesi hedefleniyor. Türkiye’de en fazla mezarlık alanı bulunan iller arasında gösterilen Orduda bu tür çalışmaların devamı büyük dikkat çekiyor. Cenaze hizmetlerini ücretsiz yerine getirerek halkın takdirini kazanan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde toplam 3 bin 132 m2lik arsa üzerinde Cenaze Hizmetleri Binası inşa ediyor. “CENAZE HİZMETLERİNİN KALİTESİ ARTACAK” Başkan Engin Tekintaş, Karapınar Mahallesi’nde çalışmaları devam eden hizmet binasının toplam 3 bin 132 m2lik arsa alanı ve 1.205 m2 de inşaat alanına sahip olduğunu belirterek, “Karşılama alanı da bulunan proje kapsamında 6 adet gasilhane, taziye odası, morglar, idari birimler ve toplantı odası yer alıyor. Binanın kısa süre içerisinde hizmete girmesi için yoğun bir çalışma sergiliyoruz. Hayata geçirilecek yeni hizmet binası ile cenaze hizmetlerinin kalitesini daha da artıracağız” dedi. “YENİ YILDA HİZMETE SUNULACAK” Ordu Büyükşehir Belediyesi, cenaze sahiplerinin talep etmesi durumunda cenazenin defnedilmesiyle ilgili her türlü işlemi ücretsiz olarak yerine getirdiğine vurgu yapan Başkan Tekintaş, “Sorumluluk alanımızda bulunan tüm mezarlıklarda temizlik ve bakım çalışması yürütürken, Altınordu ilçemizde yeni cenaze hizmetleri binasını hizmete sunma noktasında da yoğun mesai harcıyoruz. Çalışmaların devam ettiği projede merdiven korkulukları, kapılar ve çevre aydınlatma direklerinin montajını tamamlayarak yeni yılda hizmete sunmayı planlıyoruz” diye konuştu.
Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu ilçesinde yapımına başlanılan Cenaze Hizmetleri Binasında çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu ilçesinde yapımına başlanılan Cenaze Hizmetleri Binasında çalışmalar aralıksız devam ediyor. İçerisinde toplam 6 gasilhanenin yanı sıra birçok biriminde yer alacağı yeni Cenaze Hizmet Binasının kısa süre içerisinde hizmete girmesi hedefleniyor.

Türkiye’de en fazla mezarlık alanı bulunan iller arasında gösterilen Orduda bu tür çalışmaların devamı büyük dikkat çekiyor. Cenaze hizmetlerini ücretsiz yerine getirerek halkın takdirini kazanan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde toplam 3 bin 132 m2lik arsa üzerinde Cenaze Hizmetleri Binası inşa ediyor.

“CENAZE HİZMETLERİNİN KALİTESİ ARTACAK”

Başkan Engin Tekintaş, Karapınar Mahallesi’nde çalışmaları devam eden hizmet binasının toplam 3 bin 132 m2lik arsa alanı ve 1.205 m2 de inşaat alanına sahip olduğunu belirterek, “Karşılama alanı da bulunan proje kapsamında 6 adet gasilhane, taziye odası, morglar, idari birimler ve toplantı odası yer alıyor. Binanın kısa süre içerisinde hizmete girmesi için yoğun bir çalışma sergiliyoruz. Hayata geçirilecek yeni hizmet binası ile cenaze hizmetlerinin kalitesini daha da artıracağız” dedi.

“YENİ YILDA HİZMETE SUNULACAK”

Ordu Büyükşehir Belediyesi, cenaze sahiplerinin talep etmesi durumunda cenazenin defnedilmesiyle ilgili her türlü işlemi ücretsiz olarak yerine getirdiğine vurgu yapan Başkan Tekintaş, “Sorumluluk alanımızda bulunan tüm mezarlıklarda temizlik ve bakım çalışması yürütürken, Altınordu ilçemizde yeni cenaze hizmetleri binasını hizmete sunma noktasında da yoğun mesai harcıyoruz. Çalışmaların devam ettiği projede merdiven korkulukları, kapılar ve çevre aydınlatma direklerinin montajını tamamlayarak yeni yılda hizmete sunmayı planlıyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.