YENİLENDİ

Spor 29.09.2020 - 23:50, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2875+ kez okundu.
 

YENİLENDİ

2004 yılından beri yüzlerce faaliyete ev sahipliği yapan Başpehlivan Recep Kara Spor Salonu yeni sezonda yeni görüntüsüyle birlikte birçok faaliyete ev sahipliği yapacak olup aynı zamanda 7/24 vatandaşların hizmetine açık tutulmaya devam edecek.

Altınordu İlçesinde bulunan 2000 seyirci kapasiteli Başpehlivan Recep Kara Spor Salonu zemini yenilendi. Gençlik ve Spor Bakanlığının destekleri ile Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Başpehlivan Recep Kara Spor Salonuna yapılan tadilat çalışmaları ile yeni bir görüntü kazandı.  2004 yılında hizmete açılarak birçok organizasyona ev sahipliği yapan ve sporseverleri bir araya getiren salon, yeni sezon için kapılarını bu sefer yeni görüntüsüyle sporculara açmaya hazır. Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, “16 yıldır Ordu sporuna hizmet veren spor salonunun Gençlik ve Spor Bakanlığının desteğiyle İl Müdürlüğümüz Atölye ekibi tarafından zemini yenilendi. Desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na Teşekkür ediyorum.”dedi. 
2004 yılından beri yüzlerce faaliyete ev sahipliği yapan Başpehlivan Recep Kara Spor Salonu yeni sezonda yeni görüntüsüyle birlikte birçok faaliyete ev sahipliği yapacak olup aynı zamanda 7/24 vatandaşların hizmetine açık tutulmaya devam edecek.

Altınordu İlçesinde bulunan 2000 seyirci kapasiteli Başpehlivan Recep Kara Spor Salonu zemini yenilendi.
Gençlik ve Spor Bakanlığının destekleri ile Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Başpehlivan Recep Kara Spor Salonuna yapılan tadilat çalışmaları ile yeni bir görüntü kazandı. 
2004 yılında hizmete açılarak birçok organizasyona ev sahipliği yapan ve sporseverleri bir araya getiren salon, yeni sezon için kapılarını bu sefer yeni görüntüsüyle sporculara açmaya hazır.
Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, “16 yıldır Ordu sporuna hizmet veren spor salonunun Gençlik ve Spor Bakanlığının desteğiyle İl Müdürlüğümüz Atölye ekibi tarafından zemini yenilendi. Desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na Teşekkür ediyorum.”dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.