Yılmaz İstedi Türkmen 'Kongre' Dedi

Spor 09.12.2014 - 09:53, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1674+ kez okundu.
 

Yılmaz İstedi Türkmen 'Kongre' Dedi

Yılmaz İstedi Türkmen 'Kongre' Dedi

Değiştirilen teknik direktörlerinde kötü gidişi durduramadığı Orduspor'da yönetim nihayet olağanüstü kongre kararı aldı. Başkan Nedim Türkmen, Enver Yılmaz'la istişare ederek kongre kararı aldıklarını söyledi. PTT 1. Lig’de aldığı başarısız sonuçlarla ligin dibine demir atan Orduspor’da olağanüstü kongre kararı alındı. Ligin 12 haftası geride kalırken 5. teknik direktörü Ziya Doğan ile çıkılan Buca maçının da 3-1 kaybedilmesi üzerine olağanüstü kongre kararı alındı.Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, 3 Ocak 2015 tarihinde olağanüstü kongre kararı aldıklarını belirtirken, bu kararı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ile yaptıkları istişareden sonra aldıklarını söyledi.3 Ocak tarihinde yapılacak kongrede tekrar göreve talipli olduğunu söyleyen Nedim Türkmen, yönetim kuruluna bazı isimlerin alınacağını kaydederek, bu isimleri Başkan Enver Yılmaz ile birlikte belirleyeceklerini belirtti.PTT 1. Lig’de geride kalan 12 hafta sonunda 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 10 yenilgi alarak ancak 4 puan toplayabilen Orduspor, en yakın rakibinin 6 puan gerisinde kalarak 18. sırada yer alıyor.  
Yılmaz İstedi Türkmen 'Kongre' Dedi

Değiştirilen teknik direktörlerinde kötü gidişi durduramadığı Orduspor'da yönetim nihayet olağanüstü kongre kararı aldı. Başkan Nedim Türkmen, Enver Yılmaz'la istişare ederek kongre kararı aldıklarını söyledi.

PTT 1. Lig’de aldığı başarısız sonuçlarla ligin dibine demir atan Orduspor’da olağanüstü kongre kararı alındı. Ligin 12 haftası geride kalırken 5. teknik direktörü Ziya Doğan ile çıkılan Buca maçının da 3-1 kaybedilmesi üzerine olağanüstü kongre kararı alındı.
Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, 3 Ocak 2015 tarihinde olağanüstü kongre kararı aldıklarını belirtirken, bu kararı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ile yaptıkları istişareden sonra aldıklarını söyledi.
3 Ocak tarihinde yapılacak kongrede tekrar göreve talipli olduğunu söyleyen Nedim Türkmen, yönetim kuruluna bazı isimlerin alınacağını kaydederek, bu isimleri Başkan Enver Yılmaz ile birlikte belirleyeceklerini belirtti.
PTT 1. Lig’de geride kalan 12 hafta sonunda 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 10 yenilgi alarak ancak 4 puan toplayabilen Orduspor, en yakın rakibinin 6 puan gerisinde kalarak 18. sırada yer alıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.