YILMAZ'A, DERİNÇAY'DA SEVGİ SELİ

Siyaset 21.06.2014 - 15:27, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3428+ kez okundu.
 

YILMAZ'A, DERİNÇAY'DA SEVGİ SELİ

HER YERE EŞİT HİZMET GİDECEK Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Kabadüz ilçesine bağlı Derinçay Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Yılmaz, "Biz her zaman hemşerilerimizle iç içe olacağız. Ordu'nun her köşesine eşit hizmet götüreceğiz" dedi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Kabadüz ilçesine bağlı halk arasında Kotana olarak bilinen Derinçay Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu.  Derinçay Mahallesi girişinde vatandaşlar tarafından davul zurna eşliğinde büyük bir coşku ile karşılanan Yılmaz, buradan mahalle meydanında hazırlanan tören alanına geçti.  BÜYÜK USTA'NIN BÜYÜK BAŞKANI  "Büyük Usta'nın Büyük Başkanı, Derinçay'ımıza hoşgeldin" diyerek sözlerine başlayan Derinçay Mahallesi Muhtarı Hasan  Okutan, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ın Milletvekilliği döneminden bu yana kendilerine her zaman destek olduğunu söyledi. Okutan konuşmasında, "Sayın Enver Yılmaz ile 12 yıldan bu yana birlikte çalışıyoruz. Hiçbir zaman Kotana'yı ihmal etmedi. İstanbul Milletvekiliyken dahi bizleri arar halimizi hatırımızı sorardı. Şimdi büyükşehir belediye başkanı olarak, kendisini Kotana'da görmek bizleri çok mutlu etti" diye konuştu. KAYA: HİZMET EDECEĞİZ Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya ise, "Değerli muhtarımız mahallemizin sorunlarıyla ilgili bizlere bilgi verdi. Şimdi biz büyükşehir belediyesi öncülüğünde yapılacak çalışmaları gözden geçireceğiz. Şu anda mahallelerimizde yol çalışmalarını sürdürüyoruz. Bundan sonrada en acil ihtiyaçlardan başlayıp, sorunları bir bir çözeceğiz" şeklinde konuştu. YILMAZ: KOTANA DEYİNCE İÇİMDE KIPIRDANMA OLUR Derinçay Muhtarı Hasan Okutan  ve Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya'nın ardından Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz söz aldı. Derinçaylı vatandaşlarla aralarında büyük bir sevgi bağı olduğunu belirten Yılmaz, "Ben hepinizi çok seviyorum. Kotana deyince içimde bir kıpırdanma olur. Çünkü Ordu'nun en zor coğrafyasında yaşıyorsunuz. Bu coğrafyada siz olmazsanız buralar sessiz, sedasız yerler olur. Bizlerin de sizleri bu bölgede daha mutlu ve huzurlu yaşamlarını sürdürmesi için görevlerimiz var. Biz sorumluluklarımızı biliyoruz. Aşağıdan geçen Dereyolu Gotana'nın da kurtuluşu oldu. Yol ve suyla ilgili üzerimize düşen tüm görevleri yerine getireceğiz" diye sözlerini tamamladı.
HER YERE EŞİT HİZMET GİDECEK Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Kabadüz ilçesine bağlı Derinçay Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Yılmaz, "Biz her zaman hemşerilerimizle iç içe olacağız. Ordu'nun her köşesine eşit hizmet götüreceğiz" dedi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Kabadüz ilçesine bağlı halk arasında Kotana olarak bilinen Derinçay Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu.  Derinçay Mahallesi girişinde vatandaşlar tarafından davul zurna eşliğinde büyük bir coşku ile karşılanan Yılmaz, buradan mahalle meydanında hazırlanan tören alanına geçti. 

BÜYÜK USTA'NIN BÜYÜK BAŞKANI

 "Büyük Usta'nın Büyük Başkanı, Derinçay'ımıza hoşgeldin" diyerek sözlerine başlayan Derinçay Mahallesi Muhtarı Hasan  Okutan, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ın Milletvekilliği döneminden bu yana kendilerine her zaman destek olduğunu söyledi. Okutan konuşmasında, "Sayın Enver Yılmaz ile 12 yıldan bu yana birlikte çalışıyoruz. Hiçbir zaman Kotana'yı ihmal etmedi. İstanbul Milletvekiliyken dahi bizleri arar halimizi hatırımızı sorardı. Şimdi büyükşehir belediye başkanı olarak, kendisini Kotana'da görmek bizleri çok mutlu etti" diye konuştu.

KAYA: HİZMET EDECEĞİZ

Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya ise, "Değerli muhtarımız mahallemizin sorunlarıyla ilgili bizlere bilgi verdi. Şimdi biz büyükşehir belediyesi öncülüğünde yapılacak çalışmaları gözden geçireceğiz. Şu anda mahallelerimizde yol çalışmalarını sürdürüyoruz. Bundan sonrada en acil ihtiyaçlardan başlayıp, sorunları bir bir çözeceğiz" şeklinde konuştu.

YILMAZ: KOTANA DEYİNCE İÇİMDE KIPIRDANMA OLUR

Derinçay Muhtarı Hasan Okutan  ve Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya'nın ardından Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz söz aldı. Derinçaylı vatandaşlarla aralarında büyük bir sevgi bağı olduğunu belirten Yılmaz, "Ben hepinizi çok seviyorum. Kotana deyince içimde bir kıpırdanma olur. Çünkü Ordu'nun en zor coğrafyasında yaşıyorsunuz. Bu coğrafyada siz olmazsanız buralar sessiz, sedasız yerler olur. Bizlerin de sizleri bu bölgede daha mutlu ve huzurlu yaşamlarını sürdürmesi için görevlerimiz var. Biz sorumluluklarımızı biliyoruz. Aşağıdan geçen Dereyolu Gotana'nın da kurtuluşu oldu. Yol ve suyla ilgili üzerimize düşen tüm görevleri yerine getireceğiz" diye sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.