YOL İÇİN KAYNAK TAMAM

Gündem 16.10.2019 - 13:43, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2146+ kez okundu.
 

YOL İÇİN KAYNAK TAMAM

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, geçtiğimiz haftalarda Kumru Niksar Yol çalışmalarının yapıldığı alanda incelemelerde bulunmuştu.

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, geçtiğimiz haftalarda Kumru Niksar Yol çalışmalarının yapıldığı alanda incelemelerde bulunmuştu. Gündoğdu Kumru Niksar Yolu için ihtiyaç duyulan kaynağın hallolduğunu ve yol yapım çalışmalarının bahar ayları ile tekrar başlayacağı müjdesini verdi. Bakan ve Genel Müdüre İlettiler    Yol yapım çalışmalarının devam etmesi için gerekli 20 Milyon TL’lik kaynağın hallolduğunu belirten AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu “Kumru İlçemizi ziyaretimiz sırasında, Kumru Niksar yolu şantiyesinde incelemelerde bulunmuş ve aksamalar olduğunu görmüştük. Konuyu hemen Kumru’nun evladı Devlet Denetleme Kurulu Başkanı Yunus Arıncı ile istişare ettik, kendisi de durumu Karayolları Genel Müdürümüze aktarmıştı. Genel Müdürümüz kaynağın Kumru’ya gönderilmesi hususunda söz vermişti. Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanımız ve Ordu Milletvekilimiz Şenel Yediyıldız ile TBMM Yasama Yılı açılış resepsiyonunda Kumru Niksar Yolu’nun kaynak beklediğini Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Mehmet Cahit Turhan’a aktarmıştık.” dedi. Çalışmalar Baharda Tekrar Başlayacak Gündoğdu açıklamasına şöyle devam etti: “Gerçekleştirilen görüşmeler sonrasında Kumru Niksar Yolu çalışmaları için ihtiyaç duyulan 20 Milyon TL’lik kaynak halloldu. Bahar ayları ile birlikte yol çalışmaları hızlı bir şekilde başlayacak ve en kısa sürede çalışmalar tamamlanarak, yol hemşehrilerimize hizmet verecek. Önümüzdeki günlerde Karayolları Bölge Müdürümüz Murat Gönenli ve Kumru Belediye Başkanımız Yusuf Yalçuva ile tekrar yol çalışmalarının yapıldığı alanı ziyaret edip incelemelerde bulunacaklar. Bu vesile ile Devlet Denetleme Kurulu Başkanı Yunus Arıncı’ya katkılarından dolayı hemşehrilerimiz adına teşekkür ederim.”
AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, geçtiğimiz haftalarda Kumru Niksar Yol çalışmalarının yapıldığı alanda incelemelerde bulunmuştu.

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, geçtiğimiz haftalarda Kumru Niksar Yol çalışmalarının yapıldığı alanda incelemelerde bulunmuştu. Gündoğdu Kumru Niksar Yolu için ihtiyaç duyulan kaynağın hallolduğunu ve yol yapım çalışmalarının bahar ayları ile tekrar başlayacağı müjdesini verdi.

Bakan ve Genel Müdüre İlettiler 
 
Yol yapım çalışmalarının devam etmesi için gerekli 20 Milyon TL’lik kaynağın hallolduğunu belirten AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu “Kumru İlçemizi ziyaretimiz sırasında, Kumru Niksar yolu şantiyesinde incelemelerde bulunmuş ve aksamalar olduğunu görmüştük. Konuyu hemen Kumru’nun evladı Devlet Denetleme Kurulu Başkanı Yunus Arıncı ile istişare ettik, kendisi de durumu Karayolları Genel Müdürümüze aktarmıştı. Genel Müdürümüz kaynağın Kumru’ya gönderilmesi hususunda söz vermişti. Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanımız ve Ordu Milletvekilimiz Şenel Yediyıldız ile TBMM Yasama Yılı açılış resepsiyonunda Kumru Niksar Yolu’nun kaynak beklediğini Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Mehmet Cahit Turhan’a aktarmıştık.” dedi.

Çalışmalar Baharda Tekrar Başlayacak

Gündoğdu açıklamasına şöyle devam etti: “Gerçekleştirilen görüşmeler sonrasında Kumru Niksar Yolu çalışmaları için ihtiyaç duyulan 20 Milyon TL’lik kaynak halloldu. Bahar ayları ile birlikte yol çalışmaları hızlı bir şekilde başlayacak ve en kısa sürede çalışmalar tamamlanarak, yol hemşehrilerimize hizmet verecek. Önümüzdeki günlerde Karayolları Bölge Müdürümüz Murat Gönenli ve Kumru Belediye Başkanımız Yusuf Yalçuva ile tekrar yol çalışmalarının yapıldığı alanı ziyaret edip incelemelerde bulunacaklar. Bu vesile ile Devlet Denetleme Kurulu Başkanı Yunus Arıncı’ya katkılarından dolayı hemşehrilerimiz adına teşekkür ederim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.