YOLLAR SICAK ASFALT KONFORUYLA BULUŞUYOR

Gündem 17.06.2020 - 13:51, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4040+ kez okundu.
 

YOLLAR SICAK ASFALT KONFORUYLA BULUŞUYOR

Altınordu Belediyesi güçlü alt yapısı ve üst yapısı ile insana ve çevreye saygılı modern, standardı yüksek marka şehir Altınordu hedefi doğrultusunda çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Altınordu Belediyesi güçlü alt yapısı ve üst yapısı ile insana ve çevreye saygılı modern, standardı yüksek marka şehir Altınordu hedefi doğrultusunda çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. ‘Bütün Şehir Eşit Hizmet’ parolası ve insanı merkeze alan   anlayışıyla hizmetlerini sürdüren Altınordu Belediyesi model ve modern şehir hedefiyle başlattığı alt yapı ve üst yapı çalışmalarına devam ediyor. ‘Altıda üstü kadar sağlam bir Altınordu’ hedefiyle çalışmalarını şehrin dört bir yanına yayan ve standardı yüksek yollar ile vatandaşların yaşam konforunu hedefleyen Altınordu Belediyesi bu kapsamda yolları asfaltla buluşturuyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde gerçekleştirilen çalışma ile Altınordu Belediyesi Karapınar mahallesinde kamu binaları, okul ve sürücü eğitim sahasının bulunduğu alandaki yolları asfalt konforuna kavuşturdu. Planlanan alanlarda asfalt dökümünü sürdüren Altınordu Belediyesi, Ordu Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde Karapınar Mahallesinde yer alan sürücü adaylarının eğitim sahası ile 1128, 1132 ve 1131 No’lu sokaklarda asfalt çalışması gerçekleştirdi. Ekiplerin özverili çalışması ile asfalt konforuna kavuşan yollar çalışmaların tamamlanması ile vatandaşların hizmetine sunuldu. HİTALOĞLU VE ŞİŞMAN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ  Çalışmaların devam ettiği Karapınar Mahallesinde incelemelerde bulunan Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı İsa Hitaloğlu ve Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı. Yapılan çalışmalarla ilgili konuşan Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı İsa Hitaloğlu ise, “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler ve Altınordu Belediye Başkanımız Aşkın Tören’in talimatları Karapınar mahallemizde bulunan kamu binaları, okul ve sürücü eğitim sahasının bulunduğu alandaki yollar ile sürücü kursları pistinde asfalt çalışması gerçekleştirdik. Karapınar Mahallemizde gerçekleştirilen bu çalışma da bizlerle iş birliği yapan Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyoruz.” diye konuştu. İlçe belediyeleri ile yaptıkları koordineli çalışmalarla yolların asfalta kavuştuğunu ifade eden Şişman, “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler ve Altınordu Belediye Başkanımız Aşkın Tören’in ortaklaşa verdiği kararı Karapınar Mahallesinde uygulamaya geçiriyoruz. Burada, ilçe belediyeleri ile ortaklaşa yapılan çalışmaların güzel bir örneğin gerçekleştiriyoruz. Yaptığımız çalışmalarla sürücü kurslarına ve Altınordu’muza güzel bir alan kazandırmış olduk” dedi. Yapılan program dahilinde bu çalışmalar tüm Altınordu’da devam edecek.
Altınordu Belediyesi güçlü alt yapısı ve üst yapısı ile insana ve çevreye saygılı modern, standardı yüksek marka şehir Altınordu hedefi doğrultusunda çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Altınordu Belediyesi güçlü alt yapısı ve üst yapısı ile insana ve çevreye saygılı modern, standardı yüksek marka şehir Altınordu hedefi doğrultusunda çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

‘Bütün Şehir Eşit Hizmet’ parolası ve insanı merkeze alan   anlayışıyla hizmetlerini sürdüren Altınordu Belediyesi model ve modern şehir hedefiyle başlattığı alt yapı ve üst yapı çalışmalarına devam ediyor.

‘Altıda üstü kadar sağlam bir Altınordu’ hedefiyle çalışmalarını şehrin dört bir yanına yayan ve standardı yüksek yollar ile vatandaşların yaşam konforunu hedefleyen Altınordu Belediyesi bu kapsamda yolları asfaltla buluşturuyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde gerçekleştirilen çalışma ile Altınordu Belediyesi Karapınar mahallesinde kamu binaları, okul ve sürücü eğitim sahasının bulunduğu alandaki yolları asfalt konforuna kavuşturdu.

Planlanan alanlarda asfalt dökümünü sürdüren Altınordu Belediyesi, Ordu Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde Karapınar Mahallesinde yer alan sürücü adaylarının eğitim sahası ile 1128, 1132 ve 1131 No’lu sokaklarda asfalt çalışması gerçekleştirdi. Ekiplerin özverili çalışması ile asfalt konforuna kavuşan yollar çalışmaların tamamlanması ile vatandaşların hizmetine sunuldu.

HİTALOĞLU VE ŞİŞMAN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ 

Çalışmaların devam ettiği Karapınar Mahallesinde incelemelerde bulunan Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı İsa Hitaloğlu ve Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Yapılan çalışmalarla ilgili konuşan Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı İsa Hitaloğlu ise, “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler ve Altınordu Belediye Başkanımız Aşkın Tören’in talimatları Karapınar mahallemizde bulunan kamu binaları, okul ve sürücü eğitim sahasının bulunduğu alandaki yollar ile sürücü kursları pistinde asfalt çalışması gerçekleştirdik. Karapınar Mahallemizde gerçekleştirilen bu çalışma da bizlerle iş birliği yapan Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

İlçe belediyeleri ile yaptıkları koordineli çalışmalarla yolların asfalta kavuştuğunu ifade eden Şişman, “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler ve Altınordu Belediye Başkanımız Aşkın Tören’in ortaklaşa verdiği kararı Karapınar Mahallesinde uygulamaya geçiriyoruz. Burada, ilçe belediyeleri ile ortaklaşa yapılan çalışmaların güzel bir örneğin gerçekleştiriyoruz. Yaptığımız çalışmalarla sürücü kurslarına ve Altınordu’muza güzel bir alan kazandırmış olduk” dedi.

Yapılan program dahilinde bu çalışmalar tüm Altınordu’da devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.