YÖNLENDİRME TABELALARI YENİLENİYOR

Yaşam 29.03.2017 - 17:10, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4125+ kez okundu.
 

YÖNLENDİRME TABELALARI YENİLENİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi bulvar, cadde ve sokak tabelalarında yürüttüğü yenileme çalışmalarının ardından yönlendirme tabelalarını da değiştiriyor.

Özellikle ana caddeler, refüj ve kavşaklarda görüntü kirliliğine sebebiyet veren kamu kurumlarına ve ticari işletmelere ait yönlendirme tabelaları yenileriyle değiştirilecek. İlk etapta Altınordu ilçesinde yapılacak çalışma kapsamında, yaklaşık 20 ayrı noktaya yönlendirme tabelası yerleştirilecek. İlin vitrini mahiyetindeki noktaların kent estetiğine uygun şekilde modern bir görünüme kavuşturulması için kullanılacak yönlendirme tabelalarının ilk örneği hazırlandı. Yapılan ilk örnek yönlendirme tabelası, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yerine yerleştirildi. Saray Mahallesi Hükümet Caddesi’ndeki orta refüje yerleştirilen tabela üzerinde, yakın yerlerdeki kamu kurumlarının ve özel işletmelerin bulunduğu yönler de gösteriliyor. Yerden yüksekliği 3 m olan tabelalar üzerinde, sağ yönü ve sol yönü gösteren 85x25 cm ebatlarında altışar adet modül bulunuyor. Kent estetiğine uygun olarak tasarlanan tabelalar, ışıklandırma sistemi sayesinde gece de rahatlıkla okunabiliyor.
Ordu Büyükşehir Belediyesi bulvar, cadde ve sokak tabelalarında yürüttüğü yenileme çalışmalarının ardından yönlendirme tabelalarını da değiştiriyor.

Özellikle ana caddeler, refüj ve kavşaklarda görüntü kirliliğine sebebiyet veren kamu kurumlarına ve ticari işletmelere ait yönlendirme tabelaları yenileriyle değiştirilecek. İlk etapta Altınordu ilçesinde yapılacak çalışma kapsamında, yaklaşık 20 ayrı noktaya yönlendirme tabelası yerleştirilecek.

İlin vitrini mahiyetindeki noktaların kent estetiğine uygun şekilde modern bir görünüme kavuşturulması için kullanılacak yönlendirme tabelalarının ilk örneği hazırlandı. Yapılan ilk örnek yönlendirme tabelası, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yerine yerleştirildi. Saray Mahallesi Hükümet Caddesi’ndeki orta refüje yerleştirilen tabela üzerinde, yakın yerlerdeki kamu kurumlarının ve özel işletmelerin bulunduğu yönler de gösteriliyor.

Yerden yüksekliği 3 m olan tabelalar üzerinde, sağ yönü ve sol yönü gösteren 85x25 cm ebatlarında altışar adet modül bulunuyor. Kent estetiğine uygun olarak tasarlanan tabelalar, ışıklandırma sistemi sayesinde gece de rahatlıkla okunabiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.