YÖRESEL ÜRÜNLER ARTIK TARIM MARKETTE

Gündem 14.04.2020 - 00:35, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3392+ kez okundu.
 

YÖRESEL ÜRÜNLER ARTIK TARIM MARKETTE

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler’in talimatı ile kurulan ORTAR A.Ş. ürün yelpazesini ve satış noktasını her geçen gün artırarak büyümeye devam ediyor.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler’in talimatı ile kurulan ORTAR A.Ş. ürün yelpazesini ve satış noktasını her geçen gün artırarak büyümeye devam ediyor. Ordu’da kırsal alanda üretilen yöresel ürünlerin aracısız vatandaşlarla buluşturulması amacıyla kurulan büfelere her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. Altınordu ilçesinde Türkiye Tarım Kredi Kooperatifi tarafından kurulan tarım market içine stant açan ve 48 yöresel ürünü satışa sunan ORTAR A.Ş. nin hedefi yıl sonuna kadar bütün ilçelerde stant açmak. “ORTAR A.Ş KALİTESİNİ VE ÜRÜN YELPAZESİNİ ARTIRARAK BÜYÜYOR” Açılan stantta incelemelerde bulunan Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr.Mehmet Hilmi Güler’in talimatı ile kurulan ORTAR A.Ş hizmet ve ürün yelpazesini artırarak büyümeye devam ediyor. Türkiye Tarım Kredi Kooperatifi tarafından Altınordu ilçemize kurulan tarım markette ORTAR A.Ş 48’e yakın yöresel ürünle yerini almış bulunuyor. Tüm Ordulular ve il dışından gelecek olan vatandaşlarımız yöresel ürünleri buradan kolaylıkla alabilecek. Bu çalışması için ORTAR A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Sancar Eser’i ve ekibini kutluyorum” dedi. “YÖRESEL ÜRÜNLERİMİZİN ÜLKE GENELİNDE SATIŞI İÇİN ÇALIŞIYORUZ” Satış noktalarında yöresel ürünlere öncelik verdiklerini vurgulayan ORTAR A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sancar Eser, “Kurulduğu ilk günden itibaren yöresel ürünlerimizi araştırıp ekiplerimiz ve paydaşlarımız ile seri üretime geçtik. Burada asıl amacımız ilimizin yöresel ürünlerini ön plana çıkarmak ve üreticilerimize ek gelir sağlamaktır. ORTAR A.Ş. olarak bugün itibariyle ilimize yeni kurulan Tarım Kredi Kooperatiflerine ait tarım markette yerimizi almış bulunuyoruz. Bu markette ilk etapta güçlü ürünlerimiz olan arı ürünleri, Akkuş fasulyesi, kestane ve çam balı, fındık ürünleri haricinde birçok ürünümüzün satışı olacaktır. Bu kapsamda ORTAR A.Ş. olarak hayata geçirdiğimiz birçok projenin meyvesini yavaş yavaş almaya da başladık. Daha önce Ordu Yumurta Üreticileri Birliği ile paketleme ve yem konusunda çalışmalarımız olmuştu. Altyapısını yaptığımız hem de organik sertifikasını aldığımız yumurtalar, bu marketlerde satışa sunuluyor. Türkiye’nin 100 ayrı tarım marketine organik yumurtalar artık ilimizden gidiyor. Bunun haricinde, Akkuş fasulyesi için de daha önce başlattığımız organik sertifikalandırma ve 1 kg’lık paketleme projemizin meyvelerini aldık. Yine Akkuş fasulyesi, çalışmalarımız neticesinde bu marketlerimizde satışa sunuldu. Tüm çabamız ilimiz ve kıymetli üreticilerimiz içindir. Hedefimiz ilimizin gün yüzüne çıkartılmayan hiçbir yöresel ürünü kalmayana kadar çalışmalarımıza devam etmektir” şeklinde konuştu.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler’in talimatı ile kurulan ORTAR A.Ş. ürün yelpazesini ve satış noktasını her geçen gün artırarak büyümeye devam ediyor.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler’in talimatı ile kurulan ORTAR A.Ş. ürün yelpazesini ve satış noktasını her geçen gün artırarak büyümeye devam ediyor.

Ordu’da kırsal alanda üretilen yöresel ürünlerin aracısız vatandaşlarla buluşturulması amacıyla kurulan büfelere her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. Altınordu ilçesinde Türkiye Tarım Kredi Kooperatifi tarafından kurulan tarım market içine stant açan ve 48 yöresel ürünü satışa sunan ORTAR A.Ş. nin hedefi yıl sonuna kadar bütün ilçelerde stant açmak.

“ORTAR A.Ş KALİTESİNİ VE ÜRÜN YELPAZESİNİ ARTIRARAK BÜYÜYOR”

Açılan stantta incelemelerde bulunan Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr.Mehmet Hilmi Güler’in talimatı ile kurulan ORTAR A.Ş hizmet ve ürün yelpazesini artırarak büyümeye devam ediyor. Türkiye Tarım Kredi Kooperatifi tarafından Altınordu ilçemize kurulan tarım markette ORTAR A.Ş 48’e yakın yöresel ürünle yerini almış bulunuyor. Tüm Ordulular ve il dışından gelecek olan vatandaşlarımız yöresel ürünleri buradan kolaylıkla alabilecek. Bu çalışması için ORTAR A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Sancar Eser’i ve ekibini kutluyorum” dedi.

“YÖRESEL ÜRÜNLERİMİZİN ÜLKE GENELİNDE SATIŞI İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Satış noktalarında yöresel ürünlere öncelik verdiklerini vurgulayan ORTAR A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sancar Eser, “Kurulduğu ilk günden itibaren yöresel ürünlerimizi araştırıp ekiplerimiz ve paydaşlarımız ile seri üretime geçtik. Burada asıl amacımız ilimizin yöresel ürünlerini ön plana çıkarmak ve üreticilerimize ek gelir sağlamaktır. ORTAR A.Ş. olarak bugün itibariyle ilimize yeni kurulan Tarım Kredi Kooperatiflerine ait tarım markette yerimizi almış bulunuyoruz. Bu markette ilk etapta güçlü ürünlerimiz olan arı ürünleri, Akkuş fasulyesi, kestane ve çam balı, fındık ürünleri haricinde birçok ürünümüzün satışı olacaktır. Bu kapsamda ORTAR A.Ş. olarak hayata geçirdiğimiz birçok projenin meyvesini yavaş yavaş almaya da başladık. Daha önce Ordu Yumurta Üreticileri Birliği ile paketleme ve yem konusunda çalışmalarımız olmuştu. Altyapısını yaptığımız hem de organik sertifikasını aldığımız yumurtalar, bu marketlerde satışa sunuluyor. Türkiye’nin 100 ayrı tarım marketine organik yumurtalar artık ilimizden gidiyor. Bunun haricinde, Akkuş fasulyesi için de daha önce başlattığımız organik sertifikalandırma ve 1 kg’lık paketleme projemizin meyvelerini aldık. Yine Akkuş fasulyesi, çalışmalarımız neticesinde bu marketlerimizde satışa sunuldu. Tüm çabamız ilimiz ve kıymetli üreticilerimiz içindir. Hedefimiz ilimizin gün yüzüne çıkartılmayan hiçbir yöresel ürünü kalmayana kadar çalışmalarımıza devam etmektir” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.