'YÜKŞELİŞİMİZE DEVAM ETMEK İSTİYORUZ'

Spor 20.10.2020 - 23:54, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1642+ kez okundu.
 

'YÜKŞELİŞİMİZE DEVAM ETMEK İSTİYORUZ'

52 Orduspor Basın Sözcüsü Olgun Alp, basın açıklaması yaptı.

52 Orduspor Basın Sözcüsü Olgun Alp, basın açıklaması yaptı. 52 Orduspor FK olarak, misli.com 3. Lig 4. Gruptaki 5. Hafta müsabakamızda kendi sahamızda konuk ettiğimiz Silivrispor'u 5-0 gibi farklı bir skor ve güzel bir oyunla mağlup ettik. Puanımızı 10'a sıralamamızdaki yerimizi de averajla 2. Sıraya çıkardık. Bütün oyuncu-larımızı ve Teknik Heyeti başarılarından dolayı tebrik ediyoruz. Her zaman belirttiğimiz gibi, bu kadro her gün daha iyi olacak. Uzun lig maratonunda istikrarlı çıkışımızı sürdürmek istiyoruz’ dedi. Alp,  Takımımız 15 Ekim 2020 Perşembe günü kendi sahamızdaki ZTK Teleme turu müsabakasında Arhavispor'u 3-2 yenip eleyerek, 2.tur için bu hafta içinde 22 Ekim 2020 Perşembe günü Ağrı'da saat 13:00'da Ağrı 1970 Spor ile Ziraat Türkiye Kupası 3. Tura geçmek için mücadele edeceğiz. Kupa maçları Lig maçlarında kadroda yer bulamayan ve maç eksikleri olan oyuncularımız için de güzel bir fırsat olacaktır.  Otobüs ile bugün  sabah tesislerden Ağrı'ya gidecek olan takımımız dün Covid-19 testinden geçtiler ve sağlık kontrollerinden sonra antrenmanlara devam ettiler. Yoğun maç trafiğimiz olacaktır. ZTK müsabakalarında sonra Ordu'ya döner dönmez 28.10.2020 Çarşamba günü deplasmanda Ligin 6. Haftasında oynayacağımız Siirt İl Özel İdare Spor müsabakasına hazırlanmaya çalışacağız. Bizim hedefimiz her maçtan 3 puan ve galibiyetle ayrılarak, seri yakalamaktır. Maç maç bakıyoruz. Ziraat Türkiye Kupasında 2. Turu başarıyla geçip, Lige döneceğiz. Başarıda süreklilik için de her geçen gün, her geçen hafta oyuncu kadromuz, ekip ruhunu oluşturup yarışmacı birtakım hüviyetini kazanacaklardır. Buna inancımız tamdır. Maçlarımızı seyircili oynamak istiyoruz. TFF'den de bu konuda yapılacak bir açıklama bekliyoruz. Hedef ZTK 3. Tura yükselip, Ligde deplasmanda oynayacağımız Siirt İl Özel İdarespor müsabakalarından galibiyetle ayrılarak puanımızı 13'e çıkartıp yükselişe devam etmek diye konuştu.  
52 Orduspor Basın Sözcüsü Olgun Alp, basın açıklaması yaptı.

52 Orduspor Basın Sözcüsü Olgun Alp, basın açıklaması yaptı.
52 Orduspor FK olarak, misli.com 3. Lig 4. Gruptaki 5. Hafta müsabakamızda kendi sahamızda konuk ettiğimiz Silivrispor'u 5-0 gibi farklı bir skor ve güzel bir oyunla mağlup ettik. Puanımızı 10'a sıralamamızdaki yerimizi de averajla 2. Sıraya çıkardık. Bütün oyuncu-larımızı ve Teknik Heyeti başarılarından dolayı tebrik ediyoruz. Her zaman belirttiğimiz gibi, bu kadro her gün daha iyi olacak. Uzun lig maratonunda istikrarlı çıkışımızı sürdürmek istiyoruz’ dedi.
Alp,  Takımımız 15 Ekim 2020 Perşembe günü kendi sahamızdaki ZTK Teleme turu müsabakasında Arhavispor'u 3-2 yenip eleyerek, 2.tur için bu hafta içinde 22 Ekim 2020 Perşembe günü Ağrı'da saat 13:00'da Ağrı 1970 Spor ile Ziraat Türkiye Kupası 3. Tura geçmek için mücadele edeceğiz. Kupa maçları Lig maçlarında kadroda yer bulamayan ve maç eksikleri olan oyuncularımız için de güzel bir fırsat olacaktır.
 Otobüs ile bugün  sabah tesislerden Ağrı'ya gidecek olan takımımız dün Covid-19 testinden geçtiler ve sağlık kontrollerinden sonra antrenmanlara devam ettiler. Yoğun maç trafiğimiz olacaktır. ZTK müsabakalarında sonra Ordu'ya döner dönmez 28.10.2020 Çarşamba günü deplasmanda Ligin 6. Haftasında oynayacağımız Siirt İl Özel İdare Spor müsabakasına hazırlanmaya çalışacağız. Bizim hedefimiz her maçtan 3 puan ve galibiyetle ayrılarak, seri yakalamaktır. Maç maç bakıyoruz. Ziraat Türkiye Kupasında 2. Turu başarıyla geçip, Lige döneceğiz. Başarıda süreklilik için de her geçen gün, her geçen hafta oyuncu kadromuz, ekip ruhunu oluşturup yarışmacı birtakım hüviyetini kazanacaklardır. Buna inancımız tamdır. Maçlarımızı seyircili oynamak istiyoruz. TFF'den de bu konuda yapılacak bir açıklama bekliyoruz.
Hedef ZTK 3. Tura yükselip, Ligde deplasmanda oynayacağımız Siirt İl Özel İdarespor müsabakalarından galibiyetle ayrılarak puanımızı 13'e çıkartıp yükselişe devam etmek diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.