YURTLAR GENÇLER iÇiN HAZIRLANIYOR

Gündem 25.06.2020 - 19:49, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3937+ kez okundu.
 

YURTLAR GENÇLER iÇiN HAZIRLANIYOR

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Ordu Üniversitesi’nde eğitim alan öğrencilere ev sahipliği yapan 7 yurtta hazırlıklar covid-19 kapsamında devam ediyor.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Ordu Üniversitesi’nde eğitim alan öğrencilere ev sahipliği yapan 7 yurtta hazırlıklar covid-19 kapsamında devam ediyor.  Kapasite olarak 5500’e yakın öğrenciye  ev sahipliği yapan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı yurtlarda öğrenciler için detaylı olarak bakım ve onarımdan geçiriliyor, ihtiyaç dahilinde bütün eksiklikler giderilmeye devam ediyor. Öğrenciler için spor, sanat, sosyal ve kültürel faaliyetler için çalışmalar yapılıyor. Ünye, Fatsa ve Altınordu’da olan yurtlara öğrencilerin spor yapabilmeleri için spor salonu projeleri devam ediyor. Öğrencilerin yurtlarda iyi şekilde vakit geçirebilmeleri için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce çok amaçlı hale getiriliyor. Sadece konaklama değil bir tesis haline dönüştürülerek öğrencilerin rekreatif etkinlikler içinde yurt tesislerinde vakit geçirmeleri hedefleniyor. Tüm dünyayı etkisi altına alan ve Türkiye’de de Mart ayında ilk vaka ortaya çıkan yeni tip korona virüs nedeniyle yurt dışından gelen misafirlerin ağırlandığı yurtlar detaylı bakım ve onarım çalışmalarının yanı sıra dezenfekte ediliyor. Yeni tip korona virüs tedbirleri kapsamında yurt odalarında sosyal mesafe için kontejan çalışmaları başlarken, öğrencilerin sağlıklı,rahat ve konforlu bir şekilde konaklamaları hedefleniyor.Yeni eğitim öğretim döneminde; öğrencilerin oda paylaşımları mesafe kuralına riayet ederek yapılacak. Öncelikle öğrenciler yurtlara alınmaya başladıktan itibaren maske, mesafe ve temizlik kuralları için gerekli önlemler alınacak. Öğrenciler geldikten sonra da Sağlık Bakanlığı’nın almış olduğu bütün kurallara uyulmasına özen gösterilecek.  
Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Ordu Üniversitesi’nde eğitim alan öğrencilere ev sahipliği yapan 7 yurtta hazırlıklar covid-19 kapsamında devam ediyor.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Ordu Üniversitesi’nde eğitim alan öğrencilere ev sahipliği yapan 7 yurtta hazırlıklar covid-19 kapsamında devam ediyor.  Kapasite olarak 5500’e yakın öğrenciye  ev sahipliği yapan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı yurtlarda öğrenciler için detaylı olarak bakım ve onarımdan geçiriliyor, ihtiyaç dahilinde bütün eksiklikler giderilmeye devam ediyor.
Öğrenciler için spor, sanat, sosyal ve kültürel faaliyetler için çalışmalar yapılıyor. Ünye, Fatsa ve Altınordu’da olan yurtlara öğrencilerin spor yapabilmeleri için spor salonu projeleri devam ediyor. Öğrencilerin yurtlarda iyi şekilde vakit geçirebilmeleri için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce çok amaçlı hale getiriliyor. Sadece konaklama değil bir tesis haline dönüştürülerek öğrencilerin rekreatif etkinlikler içinde yurt tesislerinde vakit geçirmeleri hedefleniyor.
Tüm dünyayı etkisi altına alan ve Türkiye’de de Mart ayında ilk vaka ortaya çıkan yeni tip korona virüs nedeniyle yurt dışından gelen misafirlerin ağırlandığı yurtlar detaylı bakım ve onarım çalışmalarının yanı sıra dezenfekte ediliyor.
Yeni tip korona virüs tedbirleri kapsamında yurt odalarında sosyal mesafe için kontejan çalışmaları başlarken, öğrencilerin sağlıklı,rahat ve konforlu bir şekilde konaklamaları hedefleniyor.Yeni eğitim öğretim döneminde; öğrencilerin oda paylaşımları mesafe kuralına riayet ederek yapılacak. Öncelikle öğrenciler yurtlara alınmaya başladıktan itibaren maske, mesafe ve temizlik kuralları için gerekli önlemler alınacak. Öğrenciler geldikten sonra da Sağlık Bakanlığı’nın almış olduğu bütün kurallara uyulmasına özen gösterilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.