YÜZ YÜZE EĞİTİM BAŞLADI

Eğitim 15.02.2021 - 15:08, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4264+ kez okundu.
 

YÜZ YÜZE EĞİTİM BAŞLADI

2020-2021 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi başladı. İlimizde köy okullarının tüm kademeleri ve tüm bağımsız anaokulları yüz yüze eğitime başladı.

2020-2021 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi başladı. İlimizde köy okullarının tüm kademeleri ve tüm bağımsız anaokulları yüz yüze eğitime başladı.     İl Millî Eğitim Müdürü  Mehmet Fatih Vargeloğlu, 2020-2021 eğitim öğretim yılı ikinci döneminin başlaması ile birlikte Altınordu Öceli Hüsamettin Çabuk ilkokulu'nda düzenlenen bayrak törenine katıldı. Havanın yağışlı olması nedeniyle sosyal mesafe kuralları kapsamında okulda düzenlenen bayrak törenine ve İstiklal Marşı'mıza öğrencilerimiz sınıflarında katıldı. İl Millî Eğitim Müdürü  Mehmet Fatih Vargeloğlu, beraberinde bulunan Altınordu İlçe Millî Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, İl Millî Eğitim Şube Müdürü Cevat BİNGÖL ile bayrak töreninin ardından sosyal mesafe kuralları kapsamında öğretmen ve öğrencilerle buluştu. Öğretmenler odasında sohbette bulunan Müdürü  "2020-2021 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi ilimizde 226 okulumuzda 16.477 öğrencimizle bugün başladı. Yüz yüze eğitime geçiş öncesinde ilimiz genelindeki köy okullarında dezenfeksiyon, temizlik ve tadilat çalışması yapıldı. Eğitim kurumlarında hijyen şartlarının geliştirilmesi kapsamında, okullarımızda yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri alındı. Bu süreçte maske kullanımına, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına hassasiyet gösterelim. Bu vesileyle sağlıklı ve başarılı bir eğitim öğretim yılı olmasını temenni ediyor, 2020-2021 eğitim öğretim yılının ikinci döneminin öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, velilerimiz ve eğitim ailemiz için hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Okul ziyaretinde öğrencileri sosyal mesafe kuralları kapsamında düzenlenen sınıflarında ziyaret eden Müdürü, okullarına kavuşmanın mutluluğunu yaşayan öğrencilerin sevinçlerine ortak oldu. Öğrencilerle sohbet ederek, sağlıklı ve başarılı bir eğitim öğretim yılı diledi. Bakanlığımız tarafından yapılan açıklama ile; 1 Mart'tan itibaren ise ilkokullarda ve bu ilkokulların bünyesindeki ana sınıfları ile özel eğitim sınıflarında, haftada 2 gün yüz yüze eğitim yapılacak. Ortaokullar ile imam hatip ortaokullarının 8. sınıflarında da 1 Mart'tan itibaren yüz yüze eğitime başlanacak. Liseler yeni eğitim öğretim dönemine uzaktan eğitimle başlayacak, 1 Mart itibarıyla seyreltilmiş sınıf uygulamasıyla 12. sınıflarda yüz yüze eğitime geçilecek.  
2020-2021 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi başladı. İlimizde köy okullarının tüm kademeleri ve tüm bağımsız anaokulları yüz yüze eğitime başladı.
2020-2021 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi başladı. İlimizde köy okullarının tüm kademeleri ve tüm bağımsız anaokulları yüz yüze eğitime başladı.    
İl Millî Eğitim Müdürü  Mehmet Fatih Vargeloğlu, 2020-2021 eğitim öğretim yılı ikinci döneminin başlaması ile birlikte Altınordu Öceli Hüsamettin Çabuk ilkokulu'nda düzenlenen bayrak törenine katıldı. Havanın yağışlı olması nedeniyle sosyal mesafe kuralları kapsamında okulda düzenlenen bayrak törenine ve İstiklal Marşı'mıza öğrencilerimiz sınıflarında katıldı.
İl Millî Eğitim Müdürü  Mehmet Fatih Vargeloğlu, beraberinde bulunan Altınordu İlçe Millî Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, İl Millî Eğitim Şube Müdürü Cevat BİNGÖL ile bayrak töreninin ardından sosyal mesafe kuralları kapsamında öğretmen ve öğrencilerle buluştu. Öğretmenler odasında sohbette bulunan Müdürü  "2020-2021 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi ilimizde 226 okulumuzda 16.477 öğrencimizle bugün başladı. Yüz yüze eğitime geçiş öncesinde ilimiz genelindeki köy okullarında dezenfeksiyon, temizlik ve tadilat çalışması yapıldı. Eğitim kurumlarında hijyen şartlarının geliştirilmesi kapsamında, okullarımızda yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri alındı. Bu süreçte maske kullanımına, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına hassasiyet gösterelim. Bu vesileyle sağlıklı ve başarılı bir eğitim öğretim yılı olmasını temenni ediyor, 2020-2021 eğitim öğretim yılının ikinci döneminin öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, velilerimiz ve eğitim ailemiz için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Okul ziyaretinde öğrencileri sosyal mesafe kuralları kapsamında düzenlenen sınıflarında ziyaret eden Müdürü, okullarına kavuşmanın mutluluğunu yaşayan öğrencilerin sevinçlerine ortak oldu. Öğrencilerle sohbet ederek, sağlıklı ve başarılı bir eğitim öğretim yılı diledi.
Bakanlığımız tarafından yapılan açıklama ile; 1 Mart'tan itibaren ise ilkokullarda ve bu ilkokulların bünyesindeki ana sınıfları ile özel eğitim sınıflarında, haftada 2 gün yüz yüze eğitim yapılacak. Ortaokullar ile imam hatip ortaokullarının 8. sınıflarında da 1 Mart'tan itibaren yüz yüze eğitime başlanacak. Liseler yeni eğitim öğretim dönemine uzaktan eğitimle başlayacak, 1 Mart itibarıyla seyreltilmiş sınıf uygulamasıyla 12. sınıflarda yüz yüze eğitime geçilecek.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.