‘YÜZME BİLMEYEN KALMASIN’

Spor 02.10.2020 - 00:37, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2276+ kez okundu.
 

‘YÜZME BİLMEYEN KALMASIN’

Yüzme Bilmeyen Kalmasın projesi kapsamında kayıtlar devam ediyor. Hijyen ve mesafe kurallarına uyum sağlayarak tedbirler dahilinde sporcular yüzmeyi öğreniyorlar.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan ve korona virüs salgını sebebiyle antrenmanlarına ara verilen 'Yüzme Bilmeyen Kalmasın' projesi, pandemi sürecinde başlayan normalleşme sürecinin ardından kaldığı yerden devam ediyor. 'Yüzme Bilmeyen Kalmasın' projesi kapsamında Ordu'da verilen yüzme eğitimlerine Covid-19 salgını sebebiyle ara verilmişti. Pandemi sürecinde başlayan yeni normalleşme ile birlikte proje, Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde pandemi kuralları çerçevesinde uzman antrenörlerin nezaretinde Durugöl Olimpik Yüzme Havuzunda sürdürülmeye devam ediyor. Son zamanlarda yeni normalleşme sürecine geçilmesi ile birlikte yavaş yavaş sahalarda çalışmalara başlandı. Özellikle çocukların çoğunlukta olduğu yüzme kurslarına büyük ilgi gösteriliyor. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki antrenörler eşliğinde gerçekleştirilen yüzme kursları çeşitli saatlerde seanslar haline gerçekleştiriliyor.    HABER MERKEZİ  Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun önemle üzerinde durduğu proje tüm Türkiye ile eş zamanlı olarak Ordu’da yoğun bir şekilde devam ediyor.      
Yüzme Bilmeyen Kalmasın projesi kapsamında kayıtlar devam ediyor. Hijyen ve mesafe kurallarına uyum sağlayarak tedbirler dahilinde sporcular yüzmeyi öğreniyorlar.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan ve korona virüs salgını sebebiyle antrenmanlarına ara verilen 'Yüzme Bilmeyen Kalmasın' projesi, pandemi sürecinde başlayan normalleşme sürecinin ardından kaldığı yerden devam ediyor.
'Yüzme Bilmeyen Kalmasın' projesi kapsamında Ordu'da verilen yüzme eğitimlerine Covid-19 salgını sebebiyle ara verilmişti. Pandemi sürecinde başlayan yeni normalleşme ile birlikte proje, Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde pandemi kuralları çerçevesinde uzman antrenörlerin nezaretinde Durugöl Olimpik Yüzme Havuzunda sürdürülmeye devam ediyor.
Son zamanlarda yeni normalleşme sürecine geçilmesi ile birlikte yavaş yavaş sahalarda çalışmalara başlandı. Özellikle çocukların çoğunlukta olduğu yüzme kurslarına büyük ilgi gösteriliyor. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki antrenörler eşliğinde gerçekleştirilen yüzme kursları çeşitli saatlerde seanslar haline gerçekleştiriliyor.    HABER MERKEZİ
 Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun önemle üzerinde durduğu proje tüm Türkiye ile eş zamanlı olarak Ordu’da yoğun bir şekilde devam ediyor.    

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.