ZABITA EKİPLERİ PAZAR YERLERİNDE DENETİMİ SIKILAŞTIRDI

Gündem 15.04.2020 - 15:05, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3911+ kez okundu.
 

ZABITA EKİPLERİ PAZAR YERLERİNDE DENETİMİ SIKILAŞTIRDI

Altınordu Belediyesi zabıta ekipleri pazaryerlerinde COVİD-19 önlemleri kapsamında denetimlerini sıkılaştırdı.

Altınordu Belediyesi zabıta ekipleri pazaryerlerinde COVİD-19 önlemleri kapsamında denetimlerini sıkılaştırdı. Korona virüs mücadelesi kapsamında alınan tedbirlerle ilgili vatandaşların en çok bir araya geldiği yerlerden biri olan pazaryerleri Altınordu Belediyesi zabıta ekiplerince sıkı denetime tabi tutuluyor. Altınordu Belediyesi korona virüs salgınının önlenmesi ve yayılımının durdurulması için alınan tedbirleri tavizsiz uyguluyor. Bu kapsamda denetimlerini arttıran Altınordu Belediyesi zabıta ekipleri her hafta kurulan geleneksel Çarşamba pazarında önlem aldı. Pazar yerlerinin giriş-çıkışlarında belirli noktalardan giriş-çıkışa izin veren zabıta ekipleri, bu noktalarda bir taraftan kontrollerini gerçekleştirirken diğer taraftan da vatandaşı bilgilendiriyor. Hem esnafın hem de vatandaşın korona virüsten korunması amacı ile alınan tedbirler kapsamında Pazar yerlerinin giriş ve çıkışlarında nöbet tutan Altınordu Belediyesi zabıta ekipleri, pazar girişlerinde maske ve eldiveni olmayan vatandaş ve esnafa maske ve eldiven dağıttı. Pazarcı esnafı ve vatandaşın ateş ölçümünü de yapan ekipler, sosyal mesafe kuralı, maske ve eldiven zorunluluğu, pazar yerinin düzenlenmesi ve sebze ve meyvelerin seçilmeden alınması kurallarını halka hatırlatırken, bu kurallara uyulması konusunda da esnafı uyardı. Altınordu Belediyesinin şehirde faaliyet gösteren tüm iş yerlerinde denetimleri kesintisiz sürüyor.  
Altınordu Belediyesi zabıta ekipleri pazaryerlerinde COVİD-19 önlemleri kapsamında denetimlerini sıkılaştırdı.
Altınordu Belediyesi zabıta ekipleri pazaryerlerinde COVİD-19 önlemleri kapsamında denetimlerini sıkılaştırdı.
Korona virüs mücadelesi kapsamında alınan tedbirlerle ilgili vatandaşların en çok bir araya geldiği yerlerden biri olan pazaryerleri Altınordu Belediyesi zabıta ekiplerince sıkı denetime tabi tutuluyor.
Altınordu Belediyesi korona virüs salgınının önlenmesi ve yayılımının durdurulması için alınan tedbirleri tavizsiz uyguluyor. Bu kapsamda denetimlerini arttıran Altınordu Belediyesi zabıta ekipleri her hafta kurulan geleneksel Çarşamba pazarında önlem aldı. Pazar yerlerinin giriş-çıkışlarında belirli noktalardan giriş-çıkışa izin veren zabıta ekipleri, bu noktalarda bir taraftan kontrollerini gerçekleştirirken diğer taraftan da vatandaşı bilgilendiriyor.
Hem esnafın hem de vatandaşın korona virüsten korunması amacı ile alınan tedbirler kapsamında Pazar yerlerinin giriş ve çıkışlarında nöbet tutan Altınordu Belediyesi zabıta ekipleri, pazar girişlerinde maske ve eldiveni olmayan vatandaş ve esnafa maske ve eldiven dağıttı. Pazarcı esnafı ve vatandaşın ateş ölçümünü de yapan ekipler, sosyal mesafe kuralı, maske ve eldiven zorunluluğu, pazar yerinin düzenlenmesi ve sebze ve meyvelerin seçilmeden alınması kurallarını halka hatırlatırken, bu kurallara uyulması konusunda da esnafı uyardı.
Altınordu Belediyesinin şehirde faaliyet gösteren tüm iş yerlerinde denetimleri kesintisiz sürüyor.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.