ZABITA PERSONELİ UNUTULMADI

Gündem 05.09.2020 - 00:22, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3500+ kez okundu.
 

ZABITA PERSONELİ UNUTULMADI

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Zabıta Teşkilatı’nın 194. kuruluş yıl dönümü sebebiyle zabıta çalışanları ve aileleriyle bir araya geldi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Zabıta Teşkilatı’nın 194. kuruluş yıl dönümü sebebiyle zabıta çalışanları ve aileleriyle bir araya geldi. Şehit Temel Şimşir Gemisi’nde gerçekleştirilen programda Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Celal Tezcan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp ve Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Cevdet Çağlar zabıta çalışanlarının haftasını kutladı. Tek tek masaları gezerek zabıtalarla sohbet eden Başkan Vekili Tezcan ve Genel Sekreter Alp hoş geldiniz dileklerinde bulundu. “ZABITA BELEDİYENİN SOKAKTAKİ TEMSİLCİLERİDİR” Zabıtaların belediyenin sokaktaki temsilcileri olduğunu söyleyen Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Celal Tezcan, “1-7 Eylül arası kutlanan Zabıtalar Haftası’nın 194. yıl dönümü sebebiyle zabıta çalışanları ve aileleriyle bir araya geldik. Zabıtalar belediyenin sokaktaki temsilcileridir. Zabıtalarımız şehir düzenini sağlamak amacıyla elinden gelen her türlü gayreti göstermektedir. Esnafın ve aynı zamanda esnafla alışveriş yapacak vatandaşın huzurunu sağlamak için yoğun çaba harcarlar. Bugün de pandemi dolayısıyla buruk bir kutlama gerçekleştirdik. Ama zabıtalarımız burada örnek bir davranış göstererek sosyal mesafe ve maske konusuna dikkat ettiler. Bundan sonraki çalışmalarında tüm Zabıta Teşkilatına başarılar diliyoruz” dedi. “ÇALIŞANLARIMIZ ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM” Zabıta çalışanları adına Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Cevdet Çağlar, “Ülkemizde her yıl kutlanmakta olan Zabıta Haftası için bir araya geldik. Bundan sonra daha güzel günlerde inşallah bir araya gelir ve birlikteliğimizi gösteririz. Böyle bir günde bizleri unutmayan Büyükşehir Belediyemize, zabıta çalışanlarımız adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. VEFAT EDEN ZABITA PERSONELİ DE YAD EDİLDİ Program sonrasında kısa süre önce vefat eden zabıta çalışanı Hasan Şahin’in çalışmalarından dolayı ailesine de plaket takdiminde bulunuldu.
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Zabıta Teşkilatı’nın 194. kuruluş yıl dönümü sebebiyle zabıta çalışanları ve aileleriyle bir araya geldi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Zabıta Teşkilatı’nın 194. kuruluş yıl dönümü sebebiyle zabıta çalışanları ve aileleriyle bir araya geldi.

Şehit Temel Şimşir Gemisi’nde gerçekleştirilen programda Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Celal Tezcan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp ve Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Cevdet Çağlar zabıta çalışanlarının haftasını kutladı. Tek tek masaları gezerek zabıtalarla sohbet eden Başkan Vekili Tezcan ve Genel Sekreter Alp hoş geldiniz dileklerinde bulundu.

“ZABITA BELEDİYENİN SOKAKTAKİ TEMSİLCİLERİDİR”

Zabıtaların belediyenin sokaktaki temsilcileri olduğunu söyleyen Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Celal Tezcan, “1-7 Eylül arası kutlanan Zabıtalar Haftası’nın 194. yıl dönümü sebebiyle zabıta çalışanları ve aileleriyle bir araya geldik. Zabıtalar belediyenin sokaktaki temsilcileridir. Zabıtalarımız şehir düzenini sağlamak amacıyla elinden gelen her türlü gayreti göstermektedir. Esnafın ve aynı zamanda esnafla alışveriş yapacak vatandaşın huzurunu sağlamak için yoğun çaba harcarlar. Bugün de pandemi dolayısıyla buruk bir kutlama gerçekleştirdik. Ama zabıtalarımız burada örnek bir davranış göstererek sosyal mesafe ve maske konusuna dikkat ettiler. Bundan sonraki çalışmalarında tüm Zabıta Teşkilatına başarılar diliyoruz” dedi.

“ÇALIŞANLARIMIZ ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Zabıta çalışanları adına Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Cevdet Çağlar, “Ülkemizde her yıl kutlanmakta olan Zabıta Haftası için bir araya geldik. Bundan sonra daha güzel günlerde inşallah bir araya gelir ve birlikteliğimizi gösteririz. Böyle bir günde bizleri unutmayan Büyükşehir Belediyemize, zabıta çalışanlarımız adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

VEFAT EDEN ZABITA PERSONELİ DE YAD EDİLDİ

Program sonrasında kısa süre önce vefat eden zabıta çalışanı Hasan Şahin’in çalışmalarından dolayı ailesine de plaket takdiminde bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.