12-18 MAYIS HEMŞİRELİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ SÜRÜYOR

Sağlık 15.05.2015 - 20:09, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3802+ kez okundu.
 

12-18 MAYIS HEMŞİRELİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ SÜRÜYOR

12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında Ordu Devlet Hastanesinde ve SB-ODÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde bir program düzenlendi.

Ordu Devlet Hastanesi eğitim salonunda düzenlenen konferansa İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Seyhan Canbulut, Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzm.Dr. Kubilay VURAL, İdari Hizmetler Başkanı Uzm.Dr.Hakan Hacısalihoğlu, Türk Hemşireler Derneği Ordu Şube Başkanı Nigar BAĞDATLIOĞLU, hastane yöneticileri, hemşireler, doktorlar, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.Konferansın ardından Ordu Devlet Hastanesi Yemekhanesinde Hemşireler Haftası nedeniyle bir kokteyl düzenlendi. Kokteylde AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Oktay Çanak hemşirelerle birlikte pasta kesti.Ayrıca SB-ODÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesinde de hemşireler günü kutlandı. Hastane bahçesinde düzenlenen etkinliğe İl Sağlık Müdürü Dr. İsmet Kolomuç, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Murat Küçükoğlu, Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. Kubilay Vural, İdari Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. Hakan Hacısalihoğlu, hastane yöneticileri ve sağlık çalışanları katıldı.Renkli görüntülerin yaşandığı etkinlikte Genel Sekreter Küçükoğlu yaptığı konuşmasında hemşireliğin önemine değinerek sağlık çalışmasının bir ekip işi olduğunu ve hemşirelik mesleğinin bu ekibin en önemli unsurlarından biri olduğunu söyledi.Etkinliklere çok sayıda hekim ve sağlık yöneticilerinin de katılması, bu anlamlı günde mesai arkadaşlarını yalnız bırakmamaları sağlık çalışmasının bir ekip işi olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.
12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında Ordu Devlet Hastanesinde ve SB-ODÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde bir program düzenlendi.

Ordu Devlet Hastanesi eğitim salonunda düzenlenen konferansa İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Seyhan Canbulut, Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzm.Dr. Kubilay VURAL, İdari Hizmetler Başkanı Uzm.Dr.Hakan Hacısalihoğlu, Türk Hemşireler Derneği Ordu Şube Başkanı Nigar BAĞDATLIOĞLU, hastane yöneticileri, hemşireler, doktorlar, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.
Konferansın ardından Ordu Devlet Hastanesi Yemekhanesinde Hemşireler Haftası nedeniyle bir kokteyl düzenlendi. Kokteylde AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Oktay Çanak hemşirelerle birlikte pasta kesti.
Ayrıca SB-ODÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesinde de hemşireler günü kutlandı. Hastane bahçesinde düzenlenen etkinliğe İl Sağlık Müdürü Dr. İsmet Kolomuç, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Murat Küçükoğlu, Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. Kubilay Vural, İdari Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. Hakan Hacısalihoğlu, hastane yöneticileri ve sağlık çalışanları katıldı.
Renkli görüntülerin yaşandığı etkinlikte Genel Sekreter Küçükoğlu yaptığı konuşmasında hemşireliğin önemine değinerek sağlık çalışmasının bir ekip işi olduğunu ve hemşirelik mesleğinin bu ekibin en önemli unsurlarından biri olduğunu söyledi.
Etkinliklere çok sayıda hekim ve sağlık yöneticilerinin de katılması, bu anlamlı günde mesai arkadaşlarını yalnız bırakmamaları sağlık çalışmasının bir ekip işi olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.