ADANA VALİLİĞİ ÖNÜNDE BOMBALI SALDIRI

Asayiş 24.11.2016 - 09:55, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2911+ kez okundu.
 

ADANA VALİLİĞİ ÖNÜNDE BOMBALI SALDIRI

Adana valiliği otoparkında patlama meydana geldi. Adana Valisi, patlamada 2 kişinin şehit olduğunu, 21 kişinin yaralandığını açıkladı.

Adana Valiliği, teröristlerin hedefi oldu.  Saat 08.05 civarında gerçekleştirilen terör saldırısı sonrası bölgeye çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis sevk edildi. Şiddetinin kilometrelerce uzaktan duyulduğu patlamanın, Valilik makam girişine yakın yerde olması dikkat çekti. 2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 21 KİŞİ YARALANDI Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Valilik otoparkı önündeki patlamaya ilişkin, "Patlamada 2 vatandaşımız hayatını kaybetti, 16 kişi yaralandı" dedi.  Adana Valisi Mahmut Demirtaş, "Saat 08.05 civarında otoparkta Valilik makam girişine yakın yerde araç patlatılıyor. Bir kadın tarafından olayın gerçekleştirildiği tahmin ediliyor.” dedi. Demirtaş, yaptığı açıklamada, patlamanın 33 plakalı bir araçta meydana geldiğini söyledi. Adana'daki terör saldırısında hayatını kaybedenlerden birinin Gıda Tarım ve Hayvacılık Bakanlığı personeli bir kadın olduğu öğrenildi. Sonradan gelen haberlere göre yaralı sayısı 21'e yükseldi. ADANA'DAKİ PATLAMA İLE İLGİLİ İLK GÖZALTI Adana Valiliği otoparkındaki patlamanın ardından otopark görevlisi gözaltına alındı. İLK RESMİ AÇIKLAMA AB BAKANI ÖMER ÇELİK'TEN Patlamaya ilişkin ilk açıklama AB Bakanı Ömer Çelik'ten geldi. Çelik Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Adana Valiliği önünde otoparkta bir patlama gerçekleşti. Valimizle konuştum. Yaralılarımız var. Yaralılarımıza acil şifa diliyorum. Aydınlığın işareti olan sabah saatlerinde bu alçak saldırı gerçekleşti. Adanamıza geçmiş olsun. Lanetli terör insanımızı hedef almaya devam ediyor. İnsanlık adına bu terörle sonuna kadar mücadele edeceğiz." dedi.
Adana valiliği otoparkında patlama meydana geldi. Adana Valisi, patlamada 2 kişinin şehit olduğunu, 21 kişinin yaralandığını açıkladı.

Adana Valiliği, teröristlerin hedefi oldu. 

Saat 08.05 civarında gerçekleştirilen terör saldırısı sonrası bölgeye çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis sevk edildi.

Şiddetinin kilometrelerce uzaktan duyulduğu patlamanın, Valilik makam girişine yakın yerde olması dikkat çekti.

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 21 KİŞİ YARALANDI

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Valilik otoparkı önündeki patlamaya ilişkin, "Patlamada 2 vatandaşımız hayatını kaybetti, 16 kişi yaralandı" dedi. 

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, "Saat 08.05 civarında otoparkta Valilik makam girişine yakın yerde araç patlatılıyor. Bir kadın tarafından olayın gerçekleştirildiği tahmin ediliyor.” dedi.

Demirtaş, yaptığı açıklamada, patlamanın 33 plakalı bir araçta meydana geldiğini söyledi.

Adana'daki terör saldırısında hayatını kaybedenlerden birinin Gıda Tarım ve Hayvacılık Bakanlığı personeli bir kadın olduğu öğrenildi.

Sonradan gelen haberlere göre yaralı sayısı 21'e yükseldi.

ADANA'DAKİ PATLAMA İLE İLGİLİ İLK GÖZALTI

Adana Valiliği otoparkındaki patlamanın ardından otopark görevlisi gözaltına alındı.

İLK RESMİ AÇIKLAMA AB BAKANI ÖMER ÇELİK'TEN

Patlamaya ilişkin ilk açıklama AB Bakanı Ömer Çelik'ten geldi. Çelik Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Adana Valiliği önünde otoparkta bir patlama gerçekleşti. Valimizle konuştum. Yaralılarımız var. Yaralılarımıza acil şifa diliyorum.

Aydınlığın işareti olan sabah saatlerinde bu alçak saldırı gerçekleşti. Adanamıza geçmiş olsun. Lanetli terör insanımızı hedef almaya devam ediyor. İnsanlık adına bu terörle sonuna kadar mücadele edeceğiz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.