AKKUŞ KAYMAKAMI FETÖ'DEN AÇIĞA ALINDI

Asayiş 19.11.2016 - 16:07, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1614+ kez okundu.
 

AKKUŞ KAYMAKAMI FETÖ'DEN AÇIĞA ALINDI

FETÖ Soruşturmasında yeni bir dalga daha yaşandı. Devam eden FETÖ/PYD soruşturması kapsamında Ordu’dan Akkuş Kaymakamı Hüseyin Atila ile 11 polis açığa alındı.

15 Temmuz darbe kalkışmasının arkasında olan /PYD soruşturmasında yeni bir dalga daha yaşandı. İçişleri Bakanlığı tarafından bu örgütle bağlantılı olduğu iddia edilen bir kaymakam ve 11 polis memuru açığa alındı. Akkuş Kaymakamı Hüseyin Atila Ordu Valiliği tarafından bu sabah görevinden açığa alındı. 3 yılı aşkındır Akkuş’ta görev yapan Hüseyin Atila’nın FETÖ/ paralel Devlet örgütlenmesi soruşturması kapsamında açığa alındığı iddia edildi. Son alınan Akkuş Kaymakamıyla birlikte açığa alınan kaymakam sayısı 3’e yükselirken, 3’te vali yardımcısı açığa alınmıştı. 
FETÖ Soruşturmasında yeni bir dalga daha yaşandı. Devam eden FETÖ/PYD soruşturması kapsamında Ordu’dan Akkuş Kaymakamı Hüseyin Atila ile 11 polis açığa alındı.

15 Temmuz darbe kalkışmasının arkasında olan /PYD soruşturmasında yeni bir dalga daha yaşandı. İçişleri Bakanlığı tarafından bu örgütle bağlantılı olduğu iddia edilen bir kaymakam ve 11 polis memuru açığa alındı.

Akkuş Kaymakamı Hüseyin Atila Ordu Valiliği tarafından bu sabah görevinden açığa alındı. 3 yılı aşkındır Akkuş’ta görev yapan Hüseyin Atila’nın FETÖ/ paralel Devlet örgütlenmesi soruşturması kapsamında açığa alındığı iddia edildi.

Son alınan Akkuş Kaymakamıyla birlikte açığa alınan kaymakam sayısı 3’e yükselirken, 3’te vali yardımcısı açığa alınmıştı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.