ALTINORDU BELEDİYESİ’NDEN ŞİRİN PAZAR’A ÜCRETSİZ SERVİS

Gündem 24.01.2021 - 23:29, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3255+ kez okundu.
 

ALTINORDU BELEDİYESİ’NDEN ŞİRİN PAZAR’A ÜCRETSİZ SERVİS

Altınordu Belediyesi tarafından Şirinevler Mahallesi’nde tamamlanarak hizmete açılan, ilçenin en büyük ve en modern pazarı olan Şirin Pazar’a ulaşım, belediye tarafından ücretsiz sağlanıyor.

Altınordu Belediyesi tarafından Şirinevler Mahallesi’nde tamamlanarak hizmete açılan, ilçenin en büyük ve en modern pazarı olan Şirin Pazar’a ulaşım, belediye tarafından ücretsiz sağlanıyor. Altınordu Belediyesi daha önce yapılmayan birçok projeyi hayata geçirmeye, vatandaşlardan tam not almaya devam ediyor. Hayatın her alanına yaptığı dokunuşlarla halkın beğenisini ve takdirini toplayan Belediye Başkanı Aşkın Tören, bu sefer de yeni hizmete açılan Şirin Pazar’da alışveriş yapmak isteyen vatandaşlara ücretsiz servis aracı tahsisi yaptı. BAŞKANIMIZ AŞKIN TÖREN; “ÖNCELİĞİMİZ ALTINORDU’LULARIN RAHATI VE KONFORU” Altınordu Belediyesi ve Şoförler Odası iş birliği ile hayata geçirilen projenin mahalle sakinlerine büyük kolaylık sağladığını ifade eden Belediye Başkanı Aşkın Tören, aynı zamanda müşteriyle esnafı da buluşturduklarını söyledi. Başkanımız Tören; “Belediyemiz tarafından kısa süre önce tamamlanarak hizmete açtığımız Şirin Pazar hem ürün çeşitliliği hem de fiziki yapısıyla Altınordu’nun yeni cazibe merkezlerinden birisi haline geldi. Yeni açılan Semt pazarımızın hem bilinirliğini artırmak hem esnafımızın bu hizmetlerle kazancına katkı da bulunmak hem de vatandaşımızın taze ve uygunluk maliyetine göre alışverişine katkı sağlamak amacıyla vatandaşlarımıza Şirin Pazara ücretsiz ulaşım imkânı da sağladık. Ücretsiz servis aracımız her gün saat 12.00 – 14.00 ve 16.00 da Altınordu Belediyesi önünden Şirin pazara servis yaparken, saat 13.00 – 15.00 ve 17.00 de Şirin Pazardan Altınordu Belediyesi önüne ücretsiz servis yapmaktadır. Altınordu Belediyesi olarak ücretsiz servis hizmetimiz ile vatandaşımızın ihtiyaçlarını karşılaması için pazara güvenli ulaşımını temin ederek pazarın erişilebilirliğini artırıp konforlu bir hizmet sunmak istedik. Her şey Altınordu’lular için ve tüm imkanlarımızla Altınordu’lu hemşehrilerimize hizmet etmeye devam ediyoruz” şeklinde konuştu. ESNAF VE VATANDAŞ UYGULAMADAN MEMNUN Her gün belli saatlerde Altınordu Belediyesi hizmet binası önünden ücretsiz olarak kalkan servis araçlarından duydukları memnuniyeti dile getiren esnaf ve vatandaşlar, uygulamayı hayatı geçiren Belediye Başkanı Aşkın Tören’e teşekkür ettiler.  
Altınordu Belediyesi tarafından Şirinevler Mahallesi’nde tamamlanarak hizmete açılan, ilçenin en büyük ve en modern pazarı olan Şirin Pazar’a ulaşım, belediye tarafından ücretsiz sağlanıyor.

Altınordu Belediyesi tarafından Şirinevler Mahallesi’nde tamamlanarak hizmete açılan, ilçenin en büyük ve en modern pazarı olan Şirin Pazar’a ulaşım, belediye tarafından ücretsiz sağlanıyor.
Altınordu Belediyesi daha önce yapılmayan birçok projeyi hayata geçirmeye, vatandaşlardan tam not almaya devam ediyor. Hayatın her alanına yaptığı dokunuşlarla halkın beğenisini ve takdirini toplayan Belediye Başkanı Aşkın Tören, bu sefer de yeni hizmete açılan Şirin Pazar’da alışveriş yapmak isteyen vatandaşlara ücretsiz servis aracı tahsisi yaptı.
BAŞKANIMIZ AŞKIN TÖREN; “ÖNCELİĞİMİZ ALTINORDU’LULARIN RAHATI VE KONFORU”
Altınordu Belediyesi ve Şoförler Odası iş birliği ile hayata geçirilen projenin mahalle sakinlerine büyük kolaylık sağladığını ifade eden Belediye Başkanı Aşkın Tören, aynı zamanda müşteriyle esnafı da buluşturduklarını söyledi. Başkanımız Tören; “Belediyemiz tarafından kısa süre önce tamamlanarak hizmete açtığımız Şirin Pazar hem ürün çeşitliliği hem de fiziki yapısıyla Altınordu’nun yeni cazibe merkezlerinden birisi haline geldi. Yeni açılan Semt pazarımızın hem bilinirliğini artırmak hem esnafımızın bu hizmetlerle kazancına katkı da bulunmak hem de vatandaşımızın taze ve uygunluk maliyetine göre alışverişine katkı sağlamak amacıyla vatandaşlarımıza Şirin Pazara ücretsiz ulaşım imkânı da sağladık. Ücretsiz servis aracımız her gün saat 12.00 – 14.00 ve 16.00 da Altınordu Belediyesi önünden Şirin pazara servis yaparken, saat 13.00 – 15.00 ve 17.00 de Şirin Pazardan Altınordu Belediyesi önüne ücretsiz servis yapmaktadır.
Altınordu Belediyesi olarak ücretsiz servis hizmetimiz ile vatandaşımızın ihtiyaçlarını karşılaması için pazara güvenli ulaşımını temin ederek pazarın erişilebilirliğini artırıp konforlu bir hizmet sunmak istedik. Her şey Altınordu’lular için ve tüm imkanlarımızla Altınordu’lu hemşehrilerimize hizmet etmeye devam ediyoruz” şeklinde konuştu.
ESNAF VE VATANDAŞ UYGULAMADAN MEMNUN
Her gün belli saatlerde Altınordu Belediyesi hizmet binası önünden ücretsiz olarak kalkan servis araçlarından duydukları memnuniyeti dile getiren esnaf ve vatandaşlar, uygulamayı hayatı geçiren Belediye Başkanı Aşkın Tören’e teşekkür ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.