ALTINORDU BELEDİYESİNDEN BAYRAM ÖNLEMİ

Yaşam 20.05.2020 - 13:06, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3075+ kez okundu.
 

ALTINORDU BELEDİYESİNDEN BAYRAM ÖNLEMİ

Altınordu belediyesi zabıta ekipleri Kovid-19 salgını kapsamında alınan tedbirlerin uygulanması için öteden beri sürdürdüğü denetimlerini yaklaşan bayram nedeniyle sıkılaştırdı.

Pazaryerleri ve alışveriş merkezlerinde Ramazan Bayramı öncesi yaşanması muhtemel yoğunluğu dikkate alan Altınordu Belediyesi Zabıta ekipleri Pazar yerlerine giriş ve çıkışlarda kontrollerini sürdürüyor. Pazara gelen vatandaşların girişte ateşleri ölçülüyor, el dezenfekte noktasında ellerin dezenfekte edilmesi sağlanıyor. Ayrıca maskesiz Pazar yerlerine girişe izin vermeyen zabıta ekipleri vatandaşlara maske dağıtıyor. Pazarcılara yönelik önlemleri de sıkı bir şekilde uygulayan Altınordu Belediyesi zabıta ekipleri maskesiz ve eldivensiz satışlara izin vermediği gibi Kovid-19 önlemleri kapsamında insanlar arasındaki sosyal mesafe ve pazar tezgâhları arasında olması gereken mesafe kuralları ile sebze ve meyvelerin el sürülmeden gözle seçilmesi kurallarını da sıkı bir şekilde denetlemeye devam ediyor. Ayrıca market, fırın ve diğer benzeri iş yerlerinde de zabıta denetimleri sürüyor. ÜCRETSİZ MASKE DAĞITIMI DEVAM EDİYOR Altınordu belediyesi zabıta ekipleri sürdürdükleri yoğun denetimlerin yanı sıra vatandaşlara maske dağıtımını da devam ediyor. Şehrin merkezi ve insan yoğunluğu bulunan caddelerinde vatandaşlara sosyal mesafe ve maske takılması uyarılarını sürdüren zabıta ekipleri maske dağıtmaya da devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde il Hıfzıssıhha kurulu tarafından alınan karar gereğince Altınordu’da maskesiz dolaşmanın yasaklandığı İsmet Paşa, Süleyman Felek ve Zübeyde Hanım Caddeleri ile Altınordunun sahil bandı olan Atatürk Bulvarında vatandaşlara Altınordu Belediyesince maske dağıtımı devam ediyor.
Altınordu belediyesi zabıta ekipleri Kovid-19 salgını kapsamında alınan tedbirlerin uygulanması için öteden beri sürdürdüğü denetimlerini yaklaşan bayram nedeniyle sıkılaştırdı.

Pazaryerleri ve alışveriş merkezlerinde Ramazan Bayramı öncesi yaşanması muhtemel yoğunluğu dikkate alan Altınordu Belediyesi Zabıta ekipleri Pazar yerlerine giriş ve çıkışlarda kontrollerini sürdürüyor. Pazara gelen vatandaşların girişte ateşleri ölçülüyor, el dezenfekte noktasında ellerin dezenfekte edilmesi sağlanıyor. Ayrıca maskesiz Pazar yerlerine girişe izin vermeyen zabıta ekipleri vatandaşlara maske dağıtıyor.

Pazarcılara yönelik önlemleri de sıkı bir şekilde uygulayan Altınordu Belediyesi zabıta ekipleri maskesiz ve eldivensiz satışlara izin vermediği gibi Kovid-19 önlemleri kapsamında insanlar arasındaki sosyal mesafe ve pazar tezgâhları arasında olması gereken mesafe kuralları ile sebze ve meyvelerin el sürülmeden gözle seçilmesi kurallarını da sıkı bir şekilde denetlemeye devam ediyor. Ayrıca market, fırın ve diğer benzeri iş yerlerinde de zabıta denetimleri sürüyor.

ÜCRETSİZ MASKE DAĞITIMI DEVAM EDİYOR

Altınordu belediyesi zabıta ekipleri sürdürdükleri yoğun denetimlerin yanı sıra vatandaşlara maske dağıtımını da devam ediyor. Şehrin merkezi ve insan yoğunluğu bulunan caddelerinde vatandaşlara sosyal mesafe ve maske takılması uyarılarını sürdüren zabıta ekipleri maske dağıtmaya da devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde il Hıfzıssıhha kurulu tarafından alınan karar gereğince Altınordu’da maskesiz dolaşmanın yasaklandığı İsmet Paşa, Süleyman Felek ve Zübeyde Hanım Caddeleri ile Altınordunun sahil bandı olan Atatürk Bulvarında vatandaşlara Altınordu Belediyesince maske dağıtımı devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.