ALTINORDU BELEDiYESiNDEN DESTEK

Gündem 17.08.2020 - 00:14, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3023+ kez okundu.
 

ALTINORDU BELEDiYESiNDEN DESTEK

Ordu’da koronavirüs vakaları sebebiyle karantinaya alınan mahallelerde yaşayan vatandaşlarımız yalnız bırakılmadı.

Ordu’da koronavirüs vakaları sebebiyle karantinaya alınan mahallelerde yaşayan vatandaşlarımız yalnız bırakılmadı. Altınordu Belediyemiz tarafından sosyal sorumluluk ilkesi gereği karantinada bulunan mahallelere temel gıda ve hijyen paketi ulaştırıldı.  Belediyemiz ekipleri tarafından hazırlanan paketler karantinadaki mahallelerde bulunan vatandaşlarımıza ulaştırılmaya devam ediliyor. Halkımızın sağlığı için giriş ve çıkışların yasak olduğu mahallelere gönül köprüleri kuruluyor. Yaşanan zorluk ve güçlükleri toplumsal dayanışma ve yardımlaşma kültürü ile aşacağımızı belirten Altınordu Belediye Başkanımız Aşkın TÖREN, “Pandeminin şehrimizdeki ekonomik ve sosyal risklerini en aza indirgemek için birçok uygulamayı hayata geçirdik.  Altınordu Belediyesi olarak şehrimizde iyilik ve gönül seferberliği başlattık. İyilik seferberliğimiz ile sosyal sorumluluk ilkesi gereği binlerce insanımıza devletimizin, milletimizin yardım elini ve desteğini ulaştırdık.  Şimdi de karantina süreci nedeniyle evlerinden çıkamayan hemşehrilerimize desteklerimizi yine sürdürüyoruz. Her canı kendimize emanet bilen bir anlayış ve sosyal Belediyecilik sorumluluğu ile karantina altında olan mahallelerimizden talep eden vatandaşlarımızın gıda ve hijyen konusundaki temel ihtiyaçlarını karşılamaya gayret ediyoruz. Hiçbir hemşehrimizi yalnız bırakmamak için canla başla çalışıyoruz.” Dedi. Belediye Başkanımız Aşkın Tören pandemi nedeniyle gösterdikleri özen ve dikkatleri sebebiyle hemşehrilerine teşekkür ederken, temizlik, maske ve mesafe konusunda dikkat ve özene devam edilmesi çağrısında da bulundu.  
Ordu’da koronavirüs vakaları sebebiyle karantinaya alınan mahallelerde yaşayan vatandaşlarımız yalnız bırakılmadı.

Ordu’da koronavirüs vakaları sebebiyle karantinaya alınan mahallelerde yaşayan vatandaşlarımız yalnız bırakılmadı. Altınordu Belediyemiz tarafından sosyal sorumluluk ilkesi gereği karantinada bulunan mahallelere temel gıda ve hijyen paketi ulaştırıldı. 
Belediyemiz ekipleri tarafından hazırlanan paketler karantinadaki mahallelerde bulunan vatandaşlarımıza ulaştırılmaya devam ediliyor. Halkımızın sağlığı için giriş ve çıkışların yasak olduğu mahallelere gönül köprüleri kuruluyor.
Yaşanan zorluk ve güçlükleri toplumsal dayanışma ve yardımlaşma kültürü ile aşacağımızı belirten Altınordu Belediye Başkanımız Aşkın TÖREN, “Pandeminin şehrimizdeki ekonomik ve sosyal risklerini en aza indirgemek için birçok uygulamayı hayata geçirdik.  Altınordu Belediyesi olarak şehrimizde iyilik ve gönül seferberliği başlattık. İyilik seferberliğimiz ile sosyal sorumluluk ilkesi gereği binlerce insanımıza devletimizin, milletimizin yardım elini ve desteğini ulaştırdık.  Şimdi de karantina süreci nedeniyle evlerinden çıkamayan hemşehrilerimize desteklerimizi yine sürdürüyoruz. Her canı kendimize emanet bilen bir anlayış ve sosyal Belediyecilik sorumluluğu ile karantina altında olan mahallelerimizden talep eden vatandaşlarımızın gıda ve hijyen konusundaki temel ihtiyaçlarını karşılamaya gayret ediyoruz. Hiçbir hemşehrimizi yalnız bırakmamak için canla başla çalışıyoruz.” Dedi.
Belediye Başkanımız Aşkın Tören pandemi nedeniyle gösterdikleri özen ve dikkatleri sebebiyle hemşehrilerine teşekkür ederken, temizlik, maske ve mesafe konusunda dikkat ve özene devam edilmesi çağrısında da bulundu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.