ALTINORDU ÖRNEK OLDU

Gündem 24.04.2021 - 15:43, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3123+ kez okundu.
 

ALTINORDU ÖRNEK OLDU

Altınordu Belediye Meclisi 23 Nisan tarihinde en anlamlı programına ev sahipliği yaptı.

Altınordu Belediye Meclisi 23 Nisan tarihinde en anlamlı programına ev sahipliği yaptı.  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Nedeniyle Mecliste bulunan koltuklarda Çanakkale savaşında, 15 Temmuz'da, Güneydoğdu'da şehit olan çocuklarımız ve öğretmenlerimizin isimleri yazıldı. Şanlı Bayrağımızın gölgesinde şehitlerimizin isimleri Mecliste yer aldı. Oturum sessizdi ama gönüllerde bıraktığı iz çok derindi.  Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören yaptıkları bu etkinlik için şu açıklamayı yaptı  ‘’Çocukların bayramını kutladığı bugünde hain terör örgütü nedeniyle çocukluklarını yaşayamayan çocuklarımızı, onların öğretmenlerini ve tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Bu günü dünya çocuklarına armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını da rahmetle anıyoruz.  Mecliste bugün koltuklara asılan bu isimlerin sorumluluğunu, bilincini hiç bir zaman unutmadan bu ülke için, bu ülkenin geleceği olan çocuklarımız için Altınordu Belediyesi olarak çalışmaya devam edeceğiz’’ dedi.    
Altınordu Belediye Meclisi 23 Nisan tarihinde en anlamlı programına ev sahipliği yaptı.

Altınordu Belediye Meclisi 23 Nisan tarihinde en anlamlı programına ev sahipliği yaptı.
 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Nedeniyle Mecliste bulunan koltuklarda Çanakkale savaşında, 15 Temmuz'da, Güneydoğdu'da şehit olan çocuklarımız ve öğretmenlerimizin isimleri yazıldı. Şanlı Bayrağımızın gölgesinde şehitlerimizin isimleri Mecliste yer aldı. Oturum sessizdi ama gönüllerde bıraktığı iz çok derindi. 
Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören yaptıkları bu etkinlik için şu açıklamayı yaptı
 ‘’Çocukların bayramını kutladığı bugünde hain terör örgütü nedeniyle çocukluklarını yaşayamayan çocuklarımızı, onların öğretmenlerini ve tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Bu günü dünya çocuklarına armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını da rahmetle anıyoruz.  Mecliste bugün koltuklara asılan bu isimlerin sorumluluğunu, bilincini hiç bir zaman unutmadan bu ülke için, bu ülkenin geleceği olan çocuklarımız için Altınordu Belediyesi olarak çalışmaya devam edeceğiz’’ dedi.
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.