AVRUPA SPOR HAFTASI’NDA HEYECANI

Spor 23.09.2021 - 01:19, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3584+ kez okundu.
 

AVRUPA SPOR HAFTASI’NDA HEYECANI

Ordu’da Avrupa Spor Haftası etkinlikleri bir başka olacak.

Ordu’da Avrupa Spor Haftası etkinlikleri bir başka olacak. Ordu Gençlik İl Spor Müdürlüğü ev sahipliğinde kutlanacak olan “Avrupa Spor Haftası” etkinlikleri başlıyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı, "Herkes İçin Ulusal Spor ve Sağlık Günleri" sloganıyla Gençlik İl Spor Müdürlüğü ev sahipliğinde 23-30 Eylül 2021 tarihleri arasında kutlanacak olan “Avrupa Spor Haftası” etkinlikleri başlıyor. FARKINDALIK OLUŞTURACAK ETKİNLİKLER Covid-19 kuralları çerçevesinde kutlanacak olan “Avrupa Spor Haftası” kapsamında çok sayıda farklı spor aktiviteleriyle, her yaştan ve statüden bireyi bir araya getirecek. "Herkes İçin Ulusal Spor ve Sağlık Günleri" etkinlikleri kapsamında proje paydaşları iş birliğinde spor ve sağlıklı yaşam konusunda farkındalık oluşturucu çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek. DURUGÖL SPOR KOMPLEKSİNDE YAPILACAK Türkiye’de eş zamanlı olarak start alacak olan etkinlikler Altınordu Durugöl Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilecek. Avrupa Spor Haftası aynı tarih ve saatlerde çeşitli etkinliklerle tüm illerde gerçekleştirilecek. PROGRAM AKIŞI 10:00 Program açılışı 10:10 Protokol Konuşmaları 10:30 Spor Gösterileri 11:10 Alan etkinlikleri 13:00 Kapanış    
Ordu’da Avrupa Spor Haftası etkinlikleri bir başka olacak.
Ordu’da Avrupa Spor Haftası etkinlikleri bir başka olacak.
Ordu Gençlik İl Spor Müdürlüğü ev sahipliğinde kutlanacak olan “Avrupa Spor Haftası” etkinlikleri başlıyor.
Gençlik ve Spor Bakanlığı, "Herkes İçin Ulusal Spor ve Sağlık Günleri" sloganıyla Gençlik İl Spor Müdürlüğü ev sahipliğinde 23-30 Eylül 2021 tarihleri arasında kutlanacak olan “Avrupa Spor Haftası” etkinlikleri başlıyor.
FARKINDALIK OLUŞTURACAK ETKİNLİKLER
Covid-19 kuralları çerçevesinde kutlanacak olan “Avrupa Spor Haftası” kapsamında çok sayıda farklı spor aktiviteleriyle, her yaştan ve statüden bireyi bir araya getirecek. "Herkes İçin Ulusal Spor ve Sağlık Günleri" etkinlikleri kapsamında proje paydaşları iş birliğinde spor ve sağlıklı yaşam konusunda farkındalık oluşturucu çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek.
DURUGÖL SPOR KOMPLEKSİNDE YAPILACAK
Türkiye’de eş zamanlı olarak start alacak olan etkinlikler Altınordu Durugöl Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilecek. Avrupa Spor Haftası aynı tarih ve saatlerde çeşitli etkinliklerle tüm illerde gerçekleştirilecek.
PROGRAM AKIŞI
10:00 Program açılışı
10:10 Protokol Konuşmaları
10:30 Spor Gösterileri
11:10 Alan etkinlikleri
13:00 Kapanış
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.