BAŞKAN TOMAKİN'DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Gündem 19.07.2021 - 19:47, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3872+ kez okundu.
 

BAŞKAN TOMAKİN'DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Ak Parti İl Başkanı Halit Tomakin, Kurban Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında , pandemi dolayısıyla kaç bayramdır birbirimize hasret kalmıştık dedi.

Ak Parti İl Başkanı Halit  Tomakin, Kurban Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında , pandemi dolayısıyla kaç bayramdır birbirimize hasret kalmıştık. Hamd olsun bizleri yoktan var eden Rabbimize Milletçe, alınan tedbirlere uyulması, aşı konusundaki duyarlılığımız ,yine milletçe yaptığımız dua ve niyazlar, dökülen gözyaşları sayesinde bugün Kurban Bayramını , maske mesafe ve temizlik kurallarına riayet ederek yüz yüze kutlamanın bahtiyarlığı içerisindeyiz , bizim milletimiz her kurban bayramında dünya da bir örneği olmayan bir dayanışma ve yardım ile Kızılay, Diyanet Vakfı , resmi ve özel vakıf ve derneklerimiz aracılığı sayesinde, milletimizin bağışı ile kurbanlarımızı dünya ile paylaşıyoruz . Bu bizim kadim geleneğimizde kodlarımıza işlenmiş bir dayanışma ve yardımlaşma örneğidir, “Türk beklenendir” dedi. YUNUS'UN 'HER DEM YENİDEN DOĞARIZ, BİZDEN KİM USANASI' İFADESİNDE OLDUĞU GİBİ, BİZ SÜREKLİ YENİDEN DOĞARAK HEM ÜLKEMİZE HEM DÜNYA MAZLUMLARINA UMUT IŞI OLACAĞIZ , Başkan Tomakin, Bayramlar manevi ikilimin, birlik ve beraberliğin, dayanışma ve Sıla-i Rahim’in icra edildiği müstesna günlerdir. Bayramları vesile kılarak Safları daha da sıklaştıralım. Birbirimize kenetlenelim eğer biz bir vücudun azaları gibi olursak, bizi ne içerideki hainler nede dışarıdaki süper güç denilen güçler bir araya gelse yıkamaz ,onun için birlik ve beraberliğimize helal getirmeyelim birbirimizi sevelim , Yunus'un 'Her dem yeniden doğarız, bizden kim usanası' ifadesinde olduğu gibi, biz sürekli yeniden doğarak hem ülkemize hem dünya mazlumlarına umut ışı olacağız ve bir biz bunu dün başardık bugünde başaracağız ifadelerini kullandı. DÜNYA LİDERİ CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÖNCÜLÜĞÜNDE YENİDEN BÜYÜK TÜRKİYE KURULUYOR Başkan Tomakin, pandemi dünyayı kasıp kavuruken ,pandemiyi en iyi yöneten ve pandemiden en az zararla çıkan Ülke Türkiye oldu, şimdi 2023 hedefinde, AK PARTİ ve Dünya Lideri , Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde Yeniden Büyük Türkiye kuruluyor diyerek , Yeniden Büyük Türkiye, üreten bir Türkiye’dir. Üreten Türkiye ise, muhtaç olmayan Türkiye ‘dir . Güçlü teknoloji, güçlü Türkiye, güçlü yarınlar inşa ediliyor .yeniden Büyük Türkiye için sınırları aşan , gücümüze güç katacak ,müjde üstüne müjdeler ile Başkan, Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü Liderliği ve dik duruşu ile bölgesinde ve dünyada öncü , muhtaçların, mazlumların derdine çare olan bir Türkiye doğuyor Başkan Tomakin, birlik ve esenlik içinde Kurban Bayramınızı bir kez daha en kalbi dileklerimle kutlarken , birlik ve esenlik içinde ,bayramın ,İlimize ,ülkemize , milletimize, İslam alemine dahi tüm insanlığa barış ve mutluluk getirmesini Yüce Rabbimden niyaz ediyorum dedi.
Ak Parti İl Başkanı Halit Tomakin, Kurban Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında , pandemi dolayısıyla kaç bayramdır birbirimize hasret kalmıştık dedi.

Ak Parti İl Başkanı Halit  Tomakin, Kurban Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında , pandemi dolayısıyla kaç bayramdır birbirimize hasret kalmıştık. Hamd olsun bizleri yoktan var eden Rabbimize Milletçe, alınan tedbirlere uyulması, aşı konusundaki duyarlılığımız ,yine milletçe yaptığımız dua ve niyazlar, dökülen gözyaşları sayesinde bugün Kurban Bayramını , maske mesafe ve temizlik kurallarına riayet ederek yüz yüze kutlamanın bahtiyarlığı içerisindeyiz , bizim milletimiz her kurban bayramında dünya da bir örneği olmayan bir dayanışma ve yardım ile Kızılay, Diyanet Vakfı , resmi ve özel vakıf ve derneklerimiz aracılığı sayesinde, milletimizin bağışı ile kurbanlarımızı dünya ile paylaşıyoruz . Bu bizim kadim geleneğimizde kodlarımıza işlenmiş bir dayanışma ve yardımlaşma örneğidir, “Türk beklenendir” dedi.

YUNUS'UN 'HER DEM YENİDEN DOĞARIZ, BİZDEN KİM USANASI' İFADESİNDE OLDUĞU GİBİ, BİZ SÜREKLİ YENİDEN DOĞARAK HEM ÜLKEMİZE HEM DÜNYA MAZLUMLARINA UMUT IŞI OLACAĞIZ ,

Başkan Tomakin, Bayramlar manevi ikilimin, birlik ve beraberliğin, dayanışma ve Sıla-i Rahim’in icra edildiği müstesna günlerdir. Bayramları vesile kılarak Safları daha da sıklaştıralım. Birbirimize kenetlenelim eğer biz bir vücudun azaları gibi olursak, bizi ne içerideki hainler nede dışarıdaki süper güç denilen güçler bir araya gelse yıkamaz ,onun için birlik ve beraberliğimize helal getirmeyelim birbirimizi sevelim , Yunus'un 'Her dem yeniden doğarız, bizden kim usanası' ifadesinde olduğu gibi, biz sürekli yeniden doğarak hem ülkemize hem dünya mazlumlarına umut ışı olacağız ve bir biz bunu dün başardık bugünde başaracağız ifadelerini kullandı.

DÜNYA LİDERİ CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÖNCÜLÜĞÜNDE YENİDEN BÜYÜK TÜRKİYE KURULUYOR

Başkan Tomakin, pandemi dünyayı kasıp kavuruken ,pandemiyi en iyi yöneten ve pandemiden en az zararla çıkan Ülke Türkiye oldu, şimdi 2023 hedefinde, AK PARTİ ve Dünya Lideri , Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde Yeniden Büyük Türkiye kuruluyor diyerek , Yeniden Büyük Türkiye, üreten bir Türkiye’dir. Üreten Türkiye ise, muhtaç olmayan Türkiye ‘dir . Güçlü teknoloji, güçlü Türkiye, güçlü yarınlar inşa ediliyor .yeniden Büyük Türkiye için sınırları aşan , gücümüze güç katacak ,müjde üstüne müjdeler ile Başkan, Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü Liderliği ve dik duruşu ile bölgesinde ve dünyada öncü , muhtaçların, mazlumların derdine çare olan bir Türkiye doğuyor

Başkan Tomakin, birlik ve esenlik içinde Kurban Bayramınızı bir kez daha en kalbi dileklerimle kutlarken , birlik ve esenlik içinde ,bayramın ,İlimize ,ülkemize , milletimize, İslam alemine dahi tüm insanlığa barış ve mutluluk getirmesini Yüce Rabbimden niyaz ediyorum dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.