BAŞKAN TÖREN’DEN 1 MAYIS MESAJI

Yaşam 30.04.2019 - 15:54, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4343+ kez okundu.
 

BAŞKAN TÖREN’DEN 1 MAYIS MESAJI

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, emeğe saygı duyan, alın terini kutsal gören ve ‘insana hizmet ve hürmet eden bir şehir’ anlayışına sahip olduklarını belirterek, “İlçemizin gelişmesi ve ‘Vizyonu dünya kenti’ olması yolunda göstereceğimiz çabamızın en önemli paydaşı; işçi ve emekçi kardeşlerimiz olacaktır” dedi.

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 1 Mayıs’ın çalışanların sorunlarını dile getirdiği ve çözüm yollarına ilişkin çalışmaların yapıldığı bir gün olduğunu söyleyen Başkan Tören, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Bugün yine özel bir gün, 1 Mayıs Emek Bayramı. İşçilerimiz, emekçilerimiz, helal rızk için gece-gündüz ter döken kardeşlerimizle emeklerinin bayramını kutluyoruz. Tüm dünyada, işçi ve emekçiler tarafından, birlik, dayanışma ve haksızlıklarla mücadele günü olarak kutlanan 1 Mayıs, çalışanların sorunlarının dile getirilmesine, çözüm yollarına ilişkin görüşlerin tartışılmasına olanak sağlamıştır. Bizler için alın teri ve emek en yüce değerdir. Çünkü bizler insana değer veren, emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören bir anlayışa sahibiz. Emeğin ve alın terinin kutsal sayıldığı, adaletli paylaşım, dayanışma ve güç birliğini esas alan bir anlayışla belediyemizi yöneteceğiz ve yarınlara güzel bir kent bırakacağız. ‘İnsana hizmet ve hürmet eden bir şehir’ için durmaksızın hep birlikte çalışacağız. Çünkü işçilerimiz, memurlarımız, çalışanlarımız olmazsa bizler de milletimize hizmet konusunda maalesef verimli olamayız. Bu kapsamda Altınordu Belediyesi olarak ilçemizin gelişmesi ve ‘Vizyonu dünya kenti’ bir şehir olması yolunda göstereceğimiz çabamızın en önemli paydaşı ise işçi ve emekçi kardeşlerimiz olacaktır.  Emeğin ve alın terinin kutsallığını yansıtan 1 Mayıs'ın, çalışma barışını güçlendirmesini, toplumda dostluk ve dayanışmayı artırmasını, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesini diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, 1 Mayıs’ın anlamına yakışır bir şekilde dostluk ve dayanışma havasında kutlanmasını diliyor, başta işçi, memur ve emekçiler olmak üzere bütün milletimizin Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum.”  
Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, emeğe saygı duyan, alın terini kutsal gören ve ‘insana hizmet ve hürmet eden bir şehir’ anlayışına sahip olduklarını belirterek, “İlçemizin gelişmesi ve ‘Vizyonu dünya kenti’ olması yolunda göstereceğimiz çabamızın en önemli paydaşı; işçi ve emekçi kardeşlerimiz olacaktır” dedi.

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 1 Mayıs’ın çalışanların sorunlarını dile getirdiği ve çözüm yollarına ilişkin çalışmaların yapıldığı bir gün olduğunu söyleyen Başkan Tören, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bugün yine özel bir gün, 1 Mayıs Emek Bayramı. İşçilerimiz, emekçilerimiz, helal rızk için gece-gündüz ter döken kardeşlerimizle emeklerinin bayramını kutluyoruz.

Tüm dünyada, işçi ve emekçiler tarafından, birlik, dayanışma ve haksızlıklarla mücadele günü olarak kutlanan 1 Mayıs, çalışanların sorunlarının dile getirilmesine, çözüm yollarına ilişkin görüşlerin tartışılmasına olanak sağlamıştır.

Bizler için alın teri ve emek en yüce değerdir. Çünkü bizler insana değer veren, emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören bir anlayışa sahibiz.

Emeğin ve alın terinin kutsal sayıldığı, adaletli paylaşım, dayanışma ve güç birliğini esas alan bir anlayışla belediyemizi yöneteceğiz ve yarınlara güzel bir kent bırakacağız. ‘İnsana hizmet ve hürmet eden bir şehir’ için durmaksızın hep birlikte çalışacağız.

Çünkü işçilerimiz, memurlarımız, çalışanlarımız olmazsa bizler de milletimize hizmet konusunda maalesef verimli olamayız. Bu kapsamda Altınordu Belediyesi olarak ilçemizin gelişmesi ve ‘Vizyonu dünya kenti’ bir şehir olması yolunda göstereceğimiz çabamızın en önemli paydaşı ise işçi ve emekçi kardeşlerimiz olacaktır. 

Emeğin ve alın terinin kutsallığını yansıtan 1 Mayıs'ın, çalışma barışını güçlendirmesini, toplumda dostluk ve dayanışmayı artırmasını, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesini diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, 1 Mayıs’ın anlamına yakışır bir şekilde dostluk ve dayanışma havasında kutlanmasını diliyor, başta işçi, memur ve emekçiler olmak üzere bütün milletimizin Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.