Başkan Demirci'den Muhtarlara Nüfus Çağrısı

Gündem 11.12.2014 - 18:41, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3070+ kez okundu.
 

Başkan Demirci'den Muhtarlara Nüfus Çağrısı

Başkan Demirci'den Muhtarlara Nüfus Çağrısı

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci Salman Mahallesi'nde Akpınar, Seferli ve Salman bölgesi muhtarlarıyla Akkuş Öğretmenevi'nde ise  Akkuş, Kızılelma ve Çayıralan bölgesi muhtarlarıyla toplantı gerçekleştirdi. Toplantılarda konuşan Başkan Demirci, "Bir nüfusa dahi ihtiyacımız var, Akkuş olarak ayağa kalmamız ve yürümemiz için bu şart. Ciddi bir nüfus kaybımız oldu, gurbetçilerimiz yaz mevsiminde mahallerine geliyor, bizden haklı olarak hizmet istiyor. Nüfus konusunda, yapılan hizmetlerin devamı için başta siz muhtarlarımız olmak üzere gurbetçilerimize büyük görev düşüyor, bu güne kadar olduğu gibi bu konuda da bize yardımcı olmanızı istiyoruz. Bu ilçe hepimizin, el birliği ile, omuz omuza vererek ilçemize sahip çıkacağız. İlçemizin geleceği ve yatırımlar için buna ihtiyacımız var. Biz hizmet yapmak için yola çıktık ve bir şeyler yapmak istiyoruz, hizmetin temellerini de atmaya başladık. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Eskiden hizmet alamayan vatandaşlarımız haklı olarak çevre il ve ilçelere göç etmiş. Biz bu göçü tersine çevirmekte kararlıyız, bunun için de nüfus konusunda duyarlılık göstermemiz lazım. Nüfusla birlikte belediyemizin gelirleri arttığında hizmet konusunda sıkıntı yaşamayacağız, sorunları çözülmüş Akkuş'a dönüşler başlayacak. Bu nu hep birlikte müşahede edeceğiz" diye konuştu.  Başkan Demirci toplantılarda muhtarlara belediyenin hizmetleri hakkında bilgi verirken muhtarların dilek, istek ve sorunlarını da dinledi.
Başkan Demirci'den Muhtarlara Nüfus Çağrısı

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci Salman Mahallesi'nde Akpınar, Seferli ve Salman bölgesi muhtarlarıyla Akkuş Öğretmenevi'nde ise  Akkuş, Kızılelma ve Çayıralan bölgesi muhtarlarıyla toplantı gerçekleştirdi. Toplantılarda konuşan Başkan Demirci, "Bir nüfusa dahi ihtiyacımız var, Akkuş olarak ayağa kalmamız ve yürümemiz için bu şart. Ciddi bir nüfus kaybımız oldu, gurbetçilerimiz yaz mevsiminde mahallerine geliyor, bizden haklı olarak hizmet istiyor. Nüfus konusunda, yapılan hizmetlerin devamı için başta siz muhtarlarımız olmak üzere gurbetçilerimize büyük görev düşüyor, bu güne kadar olduğu gibi bu konuda da bize yardımcı olmanızı istiyoruz. Bu ilçe hepimizin, el birliği ile, omuz omuza vererek ilçemize sahip çıkacağız. İlçemizin geleceği ve yatırımlar için buna ihtiyacımız var. Biz hizmet yapmak için yola çıktık ve bir şeyler yapmak istiyoruz, hizmetin temellerini de atmaya başladık. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Eskiden hizmet alamayan vatandaşlarımız haklı olarak çevre il ve ilçelere göç etmiş. Biz bu göçü tersine çevirmekte kararlıyız, bunun için de nüfus konusunda duyarlılık göstermemiz lazım. Nüfusla birlikte belediyemizin gelirleri arttığında hizmet konusunda sıkıntı yaşamayacağız, sorunları çözülmüş Akkuş'a dönüşler başlayacak. Bu nu hep birlikte müşahede edeceğiz" diye konuştu.

 Başkan Demirci toplantılarda muhtarlara belediyenin hizmetleri hakkında bilgi verirken muhtarların dilek, istek ve sorunlarını da dinledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.