BAŞKAN TEKİNTAŞ ZABITA HAFTASINI KUTLADI

Yaşam 31.08.2016 - 21:19, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3564+ kez okundu.
 

BAŞKAN TEKİNTAŞ ZABITA HAFTASINI KUTLADI

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Zabıta Haftası’nı kutlayarak, “Zabıtalar, belediyelerin halka yansıyan yüzüdür” dedi.

Altınordu Belediyesi Zabıta Müdürü Baki Kara ve Zabıta Müdürlüğü Personeli  Başkan Engin Tekintaş’ı makamında ziyaret etti. 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası nedeniyle gerçekleşen ziyarette konuşan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş  “Zabıtalar Belediyelerin halkla doğrudan teması, bir anlamda Belediyelerin yüzü olduğunu söyledi. Zabıta arkadaşlarımızın dışarıda sergiledikleri her türlü davranışın belediyenin imajını yansıtması açısından çok önemli olduğunu ifade eden Başkan Engin Tekintaş “ Onurlu bir görevi millet adına sürdürmeye devam ediyoruz. Bu görevi sürdürürken millet adına görev yapan siz çalışma arkadaşlarımızın dışarıda yapacağı hal ve tutumlarınız direkt olarak Belediyemizi ilgilendiriyor. Gerek esnaflarımız ile gerekse vatandaşlarımız ile diyaloğunuza bu kapsam da çok dikkat etmelisiniz. Sizlere olan güvencimiz bu konuda tamdır. Bu kapsam da 1-7 Eylül tarihleri arasında denk gelen zabıta haftasının kutluyor tüm zabıta personeli arkadaşlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum” diye konuştu.  
Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Zabıta Haftası’nı kutlayarak, “Zabıtalar, belediyelerin halka yansıyan yüzüdür” dedi.

Altınordu Belediyesi Zabıta Müdürü Baki Kara ve Zabıta Müdürlüğü Personeli  Başkan Engin Tekintaş’ı makamında ziyaret etti.


1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası nedeniyle gerçekleşen ziyarette konuşan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş  “Zabıtalar Belediyelerin halkla doğrudan teması, bir anlamda Belediyelerin yüzü olduğunu söyledi.


Zabıta arkadaşlarımızın dışarıda sergiledikleri her türlü davranışın belediyenin imajını yansıtması açısından çok önemli olduğunu ifade eden Başkan Engin Tekintaş “ Onurlu bir görevi millet adına sürdürmeye devam ediyoruz. Bu görevi sürdürürken millet adına görev yapan siz çalışma arkadaşlarımızın dışarıda yapacağı hal ve tutumlarınız direkt olarak Belediyemizi ilgilendiriyor. Gerek esnaflarımız ile gerekse vatandaşlarımız ile diyaloğunuza bu kapsam da çok dikkat etmelisiniz. Sizlere olan güvencimiz bu konuda tamdır. Bu kapsam da 1-7 Eylül tarihleri arasında denk gelen zabıta haftasının kutluyor tüm zabıta personeli arkadaşlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum” diye konuştu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.