CHP’Lİ ŞAHİN’DEN KARANTİNA ÇAĞRISI

Siyaset 24.03.2021 - 15:59, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3310+ kez okundu.
 

CHP’Lİ ŞAHİN’DEN KARANTİNA ÇAĞRISI

CHP Ordu İl Başkanı Atila Şahin, AKP Kongresi’nden dönenlerin karantinaya alınması çağrısında bulundu.

CHP Ordu İl Başkanı Atila Şahin, AKP Kongresi’nden dönenlerin karantinaya alınması çağrısında bulundu. AKP’nin 7. Olağan Kongresi’nde yaşanan kalabalık ve mitinge dönen kongre öncesi Erdoğan’ın konuşması “eyvah” dedirtirken, CHP Ordu İl Başkanı Atila Şahin’den bir çağrı yapıldı. “ALLAH’TAN KORKMAZ, KULDAN UTANMAZLAR” Başkan Şahin, “Allah’tan korkmaz, kuldan utanmazlar. Kafeler, restoranlar, iş yerleri kapalıyken, vatandaşa burnunu kaşımak için bile maskesini indirdiğinde ceza yazılırken bu görüntüler nasıl verilebiliyor? Hem AKP Genel Başkanı hem Sağlık Bakanı ne yüzle insanlara “dikkatli olun, mesafenizi koruyun, maskenizi takın” çağrısı yapacak? Bir de kar yağdığı için mikrop kırılıyor deniyor. İnsanlarla alay ediyorlar açıkça. Yazıklar olsun. Bugüne kadar iş yeri kapalı olan esnafın, milyonlarca vatandaşın hakkı size haramdır” dedi. “VATANDAŞIN SAĞLIĞIYLA OYNAMAYA HAKKINIZ YOK” AKP’nin Başkent’teki kongresinde yaşanan kalabalığa dikkat çeken CHP’li Şahin, “81 ilden otobüs kaldırıldı. Yüzlerce insan lebalep kongrelere götürüldü. Ortada ne maske ne mesafe vardı. Ben başta Ankaralı vatandaşlarımıza bir süre evden çıkmama çağrısında bulunuyorum buradan. Malum sağlık bakanının açıklamalarının bir önemi kalmadı artık. Öte yandan şehirlerine dönen vatandaşların da karantinaya alınması, gerekirse yurtlarda yer ayrılması çağrısında bulunuyorum. Vatandaşın sağlığıyla oynamaya hakkınız yok” şeklinde konuştu.
CHP Ordu İl Başkanı Atila Şahin, AKP Kongresi’nden dönenlerin karantinaya alınması çağrısında bulundu.

CHP Ordu İl Başkanı Atila Şahin, AKP Kongresi’nden dönenlerin karantinaya alınması çağrısında bulundu.
AKP’nin 7. Olağan Kongresi’nde yaşanan kalabalık ve mitinge dönen kongre öncesi Erdoğan’ın konuşması “eyvah” dedirtirken, CHP Ordu İl Başkanı Atila Şahin’den bir çağrı yapıldı.
“ALLAH’TAN KORKMAZ, KULDAN UTANMAZLAR”
Başkan Şahin, “Allah’tan korkmaz, kuldan utanmazlar. Kafeler, restoranlar, iş yerleri kapalıyken, vatandaşa burnunu kaşımak için bile maskesini indirdiğinde ceza yazılırken bu görüntüler nasıl verilebiliyor? Hem AKP Genel Başkanı hem Sağlık Bakanı ne yüzle insanlara “dikkatli olun, mesafenizi koruyun, maskenizi takın” çağrısı yapacak? Bir de kar yağdığı için mikrop kırılıyor deniyor. İnsanlarla alay ediyorlar açıkça. Yazıklar olsun. Bugüne kadar iş yeri kapalı olan esnafın, milyonlarca vatandaşın hakkı size haramdır” dedi.
“VATANDAŞIN SAĞLIĞIYLA OYNAMAYA HAKKINIZ YOK”
AKP’nin Başkent’teki kongresinde yaşanan kalabalığa dikkat çeken CHP’li Şahin, “81 ilden otobüs kaldırıldı. Yüzlerce insan lebalep kongrelere götürüldü. Ortada ne maske ne mesafe vardı. Ben başta Ankaralı vatandaşlarımıza bir süre evden çıkmama çağrısında bulunuyorum buradan. Malum sağlık bakanının açıklamalarının bir önemi kalmadı artık. Öte yandan şehirlerine dönen vatandaşların da karantinaya alınması, gerekirse yurtlarda yer ayrılması çağrısında bulunuyorum. Vatandaşın sağlığıyla oynamaya hakkınız yok” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.