ÇOCUKLARIN GECESİYDİ

Gündem 09.07.2021 - 18:13, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4170+ kez okundu.
 

ÇOCUKLARIN GECESİYDİ

Altınordu Belediyesinin yaza merhaba etkinlikleri kapsamında 19 Eylül stadyumunda düzenlediği açık havada minderli sinema keyfi dün akşam çocuklara özeldi.

Altınordu Belediyesinin yaza merhaba etkinlikleri kapsamında 19 Eylül stadyumunda düzenlediği açık havada minderli sinema keyfi dün akşam çocuklara özeldi. Aileleri eşliğinde gösterimi yapılacak çizgi film 'Rafadan Tayfa Göbeklitepe' yi izlemek üzere erken saatlerde 19 Eylül stadyumuna gelen çocuklar sinema öncesi müzik eşliğinde yeşil çimenlerin üzerinde doyasıya eğlendiler. AŞKIN AMCALARI ÇOCUKLARI YALNIZ BIRAKMADI Gittiği her mahalle ziyaretinde ve bulduğu her fırsatta çocuklara özel bir ilgi gösteren ve onlara verdiği hediyelerle sevindiren, çocukların da 'Aşkın amca seni seviyoruz' tezahüratlarıyla kendisine karşılık verdiği Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, sinema etkinliğine katılarak çocuklarla tek tek ilgilendi. Çocuklarla hep birlikte el ele tutuşup oyunlar oynayan Başkan Tören, onların sevinçlerine ve heyecanlarına da ortak oldu. Hep birlikte izlenen çizgi film keyfiyle çocuklar unutulmaz bir anıyı daha hayatlarına kattılar. Etkinliğe katılan aileler; pandemi stresini attıklarını çocuklarının ise doyasıya eğlendiklerini ve mutlu olduklarını belirtip etkinlik için   Başkan Tören'e teşekkür ettiler.    
Altınordu Belediyesinin yaza merhaba etkinlikleri kapsamında 19 Eylül stadyumunda düzenlediği açık havada minderli sinema keyfi dün akşam çocuklara özeldi.

Altınordu Belediyesinin yaza merhaba etkinlikleri kapsamında 19 Eylül stadyumunda düzenlediği açık havada minderli sinema keyfi dün akşam çocuklara özeldi. Aileleri eşliğinde gösterimi yapılacak çizgi film 'Rafadan Tayfa Göbeklitepe' yi izlemek üzere erken saatlerde 19 Eylül stadyumuna gelen çocuklar sinema öncesi müzik eşliğinde yeşil çimenlerin üzerinde doyasıya eğlendiler.
AŞKIN AMCALARI ÇOCUKLARI YALNIZ BIRAKMADI
Gittiği her mahalle ziyaretinde ve bulduğu her fırsatta çocuklara özel bir ilgi gösteren ve onlara verdiği hediyelerle sevindiren, çocukların da 'Aşkın amca seni seviyoruz' tezahüratlarıyla kendisine karşılık verdiği Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, sinema etkinliğine katılarak çocuklarla tek tek ilgilendi. Çocuklarla hep birlikte el ele tutuşup oyunlar oynayan Başkan Tören, onların sevinçlerine ve heyecanlarına da ortak oldu. Hep birlikte izlenen çizgi film keyfiyle çocuklar unutulmaz bir anıyı daha hayatlarına kattılar. Etkinliğe katılan aileler; pandemi stresini attıklarını çocuklarının ise doyasıya eğlendiklerini ve mutlu olduklarını belirtip etkinlik için   Başkan Tören'e teşekkür ettiler.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.