CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN SAĞ DUYU ÇAĞRISI

Gündem 08.09.2015 - 09:36, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3330+ kez okundu.
 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN SAĞ DUYU ÇAĞRISI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, çatışmalara ilişkin açıklamalarda bulunarak, provokasyonlara gelinmemesi konusunda çağrıda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden açıklama yaptı. Erdoğan, “Türkiye bizim ortak hayat alanımız, ortak sevdamız, ortak geçmişimiz, ortak geleceğimizdir. Bugüne kadar nice badirelerin üstesinden gelmeyi başaran Türkiye, bölücü terör meselesini de çözecektir. Bizim mücadelemiz sadece ve sadece teröriste karşıdır. Vatandaş olarak, tahriklere, provokasyonlara asla gelmeyerek, üzerimize düşen vazifeleri yerine getirmiş oluruz. Vatandaşlarımızdan terörle mücadele sürecinde sağduyularını ve metanetlerini muhafaza etmelerini rica ediyorum” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, çatışmalara ilişkin açıklamalarda bulunarak, provokasyonlara gelinmemesi konusunda çağrıda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden açıklama yaptı.

Erdoğan, “Türkiye bizim ortak hayat alanımız, ortak sevdamız, ortak geçmişimiz, ortak geleceğimizdir. Bugüne kadar nice badirelerin üstesinden gelmeyi başaran Türkiye, bölücü terör meselesini de çözecektir. Bizim mücadelemiz sadece ve sadece teröriste karşıdır. Vatandaş olarak, tahriklere, provokasyonlara asla gelmeyerek, üzerimize düşen vazifeleri yerine getirmiş oluruz. Vatandaşlarımızdan terörle mücadele sürecinde sağduyularını ve metanetlerini muhafaza etmelerini rica ediyorum” dedi.

1

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.