E-TWİNNİNG ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ

Eğitim 17.12.2020 - 00:08, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1466+ kez okundu.
 

E-TWİNNİNG ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ

2018 - 2019 yılı içerisinde ilimiz genelinde yürütülmüş olan eTwinning projelerine yönelik düzenlenen eTwinning Scholl Sertifikaları, eTwinning Okul Levhaları, Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketlerinin dağıtımı Fatsa'da düzenlenen tören ile yapıldı.

2018 - 2019 yılı içerisinde ilimiz genelinde yürütülmüş olan eTwinning projelerine yönelik düzenlenen eTwinning Scholl Sertifikaları, eTwinning Okul Levhaları, Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketlerinin dağıtımı Fatsa'da düzenlenen tören ile yapıldı.  Fatsa Ahmet Sırımsı Anadolu Lisesi'nde düzenlenen törene İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Fatsa İlçe Millî Eğitim Müdürü   Atinkaya ile İlçe Şube Müdürleri ile Fatsa, Çamaş ve Korgan ilçelerinden belge almaya hak kazanan öğretmen ve okul müdürleri katıldı. İl Milli Eğitim Müdürü  Mehmet Fatih Vargeloğlu, programda yaptığı konuşmada "eTwinning'i çok önemsiyorum, benim için çok anlam ifade ediyor. Çünkü okul yöneticisinin, öğretmeninin ve öğrencisinin motivasyonunu artırıyor. Bizler de nitelikli bir şekilde okullarımızın, öğretmenlerimizin sayısını artırarak Ordu'nun motivasyonunu artırmayı hedefliyoruz. Dünyadaki hızlı iletişim ve iş birliği etkileşimi de hızlandırıyor. Bu etkileşimi kendimizin, okullarımızın ve çocuklarımızın yararına kullanabilmek çok önemli ve sizler aslında bunu başarıyorsunuz. Hem ilimizi hem de ülkemizi temsil etme bakımından önemli bir başarıyı yakalıyorsunuz. Ellerinize, emeklerinize sağlık. Başarılarınızın daim olmasını diliyorum." dedi. Daha sonra İl Millî Eğitim Müdürü  Mehmet Fatih Vargeloğlu, Fatsa  İlçe Millî Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya ve İlçe Şube Müdürleri tarafından eTwinning Scholl Sertifikası, eTwinning Okul Levhası, Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi alan öğretmen ve okul yöneticilerine belge ve ödülleri takdim edildi. 2018 - 2019 eğitim ve öğretim yılında Ulusal Kalite Etiketi sayısı 96, Avrupa Kalite Etiketi sayısı 41 iken 2019 -2020 eğitim ve öğretim yılında %210.42 artışla Ulusal Kalite Etiketi sayısı 299 ; %222,5 artışla Avrupa Kalite Etiketi sayısı 130 olmuştur. 2019 - 2020 eğitim ve öğretim döneminde 34 okulumuz "eTwinning School" etiketi almaya hak kazanmıştır. Bu yıl ise 65 okulumuz "eTwinning School" etiketi başvuru yapma hakkı elde etmiştir. E-TWİNNİNG ÖDÜL TÖRENİNDE BELGE VE ÖDÜL ALAN İLÇELER; Fatsa   : 13 Öğretmen 11 Okul Müdürü Çamaş  : 1 Öğretmen 1 Okul Müdürü Korgan    : 2 Öğretmen 2 Okul Müdürü     TOPLAM    :26 (1 öğretmen tayin  çıkmış, 1 okul kapalı)    
2018 - 2019 yılı içerisinde ilimiz genelinde yürütülmüş olan eTwinning projelerine yönelik düzenlenen eTwinning Scholl Sertifikaları, eTwinning Okul Levhaları, Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketlerinin dağıtımı Fatsa'da düzenlenen tören ile yapıldı.

2018 - 2019 yılı içerisinde ilimiz genelinde yürütülmüş olan eTwinning projelerine yönelik düzenlenen eTwinning Scholl Sertifikaları, eTwinning Okul Levhaları, Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketlerinin dağıtımı Fatsa'da düzenlenen tören ile yapıldı. 

Fatsa Ahmet Sırımsı Anadolu Lisesi'nde düzenlenen törene İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Fatsa İlçe Millî Eğitim Müdürü   Atinkaya ile İlçe Şube Müdürleri ile Fatsa, Çamaş ve Korgan ilçelerinden belge almaya hak kazanan öğretmen ve okul müdürleri katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü  Mehmet Fatih Vargeloğlu, programda yaptığı konuşmada "eTwinning'i çok önemsiyorum, benim için çok anlam ifade ediyor. Çünkü okul yöneticisinin, öğretmeninin ve öğrencisinin motivasyonunu artırıyor. Bizler de nitelikli bir şekilde okullarımızın, öğretmenlerimizin sayısını artırarak Ordu'nun motivasyonunu artırmayı hedefliyoruz. Dünyadaki hızlı iletişim ve iş birliği etkileşimi de hızlandırıyor. Bu etkileşimi kendimizin, okullarımızın ve çocuklarımızın yararına kullanabilmek çok önemli ve sizler aslında bunu başarıyorsunuz. Hem ilimizi hem de ülkemizi temsil etme bakımından önemli bir başarıyı yakalıyorsunuz. Ellerinize, emeklerinize sağlık. Başarılarınızın daim olmasını diliyorum." dedi.

Daha sonra İl Millî Eğitim Müdürü  Mehmet Fatih Vargeloğlu, Fatsa  İlçe Millî Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya ve İlçe Şube Müdürleri tarafından eTwinning Scholl Sertifikası, eTwinning Okul Levhası, Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi alan öğretmen ve okul yöneticilerine belge ve ödülleri takdim edildi.

2018 - 2019 eğitim ve öğretim yılında Ulusal Kalite Etiketi sayısı 96, Avrupa Kalite Etiketi sayısı 41 iken 2019 -2020 eğitim ve öğretim yılında %210.42 artışla Ulusal Kalite Etiketi sayısı 299 ; %222,5 artışla Avrupa Kalite Etiketi sayısı 130 olmuştur. 2019 - 2020 eğitim ve öğretim döneminde 34 okulumuz "eTwinning School" etiketi almaya hak kazanmıştır. Bu yıl ise 65 okulumuz "eTwinning School" etiketi başvuru yapma hakkı elde etmiştir.

E-TWİNNİNG ÖDÜL TÖRENİNDE BELGE VE ÖDÜL ALAN İLÇELER;

Fatsa   : 13 Öğretmen 11 Okul Müdürü

Çamaş  : 1 Öğretmen 1 Okul Müdürü

Korgan    : 2 Öğretmen 2 Okul Müdürü    

TOPLAM    :26 (1 öğretmen tayin

 çıkmış, 1 okul kapalı)

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.