FATSA İLÇE STADINA ÖDENEK

Spor 04.11.2020 - 15:43, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2878+ kez okundu.
 

FATSA İLÇE STADINA ÖDENEK

Uzun yıllardır tadilat yapılmayan Fatsa İlçe Stadına Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ödenek aktarıldı.

Uzun yıllardır tadilat yapılmayan Fatsa İlçe Stadına Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ödenek aktarıldı. Konu ile ilgili açıklama yapan Ordu Milletvekili Ergün TAŞÇI:”Fatsa Belediyesporumuzun , Atletizm takımlarımızın ve Fatsa halkımızın kullandığı Fatsa İlçe Stadımının uzun zamandır bakımı ihtiyacı olduğunu biliyorduk. Bu kapsamda Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile yaptığımız görüşmede Fatsa İlçe Stadının önemini anlattık. Dış ve iç duvarların kötü olduğunu, soyunma odalarının tadilatının yapılması gerektiği, mevcut tribünlerin Fatsa Belediyesporumuzun müsabakalarında yeterli olmadığını ve eski olduğunu, yeni bir tribüne ihtiyaç olduğunu ve ışıklandırma olmadığını, bundan dolayı İlçe Stadını verimli şekilde kullanılamadığını ilettim. Bakanlığımız da talebimizi uygun gördü ve yaklaşık 1.600.000 TL ödenek gönderdi. İhale sürecimiz en kısa zamanda tamamlanarak tadilat çalışmalarına başlanacaktır. Tadilat çalışmaları bittiğinde Fatsa İlçe Stadımız daha modern hale gelerek halkımıza daha kaliteli hizmet verecektir. Fatsa’mıza hayırlı olun. “ dedi.  
Uzun yıllardır tadilat yapılmayan Fatsa İlçe Stadına Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ödenek aktarıldı.

Uzun yıllardır tadilat yapılmayan Fatsa İlçe Stadına Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ödenek aktarıldı.
Konu ile ilgili açıklama yapan Ordu Milletvekili Ergün TAŞÇI:”Fatsa Belediyesporumuzun , Atletizm takımlarımızın ve Fatsa halkımızın kullandığı Fatsa İlçe Stadımının uzun zamandır bakımı ihtiyacı olduğunu biliyorduk. Bu kapsamda Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile yaptığımız görüşmede Fatsa İlçe Stadının önemini anlattık. Dış ve iç duvarların kötü olduğunu, soyunma odalarının tadilatının yapılması gerektiği, mevcut tribünlerin Fatsa Belediyesporumuzun müsabakalarında yeterli olmadığını ve eski olduğunu, yeni bir tribüne ihtiyaç olduğunu ve ışıklandırma olmadığını, bundan dolayı İlçe Stadını verimli şekilde kullanılamadığını ilettim. Bakanlığımız da talebimizi uygun gördü ve yaklaşık 1.600.000 TL ödenek gönderdi. İhale sürecimiz en kısa zamanda tamamlanarak tadilat çalışmalarına başlanacaktır. Tadilat çalışmaları bittiğinde Fatsa İlçe Stadımız daha modern hale gelerek halkımıza daha kaliteli hizmet verecektir. Fatsa’mıza hayırlı olun. “ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.