FATSA ORMEK YIL SONU SERGİSİ AÇILDI

Yaşam 12.05.2017 - 18:59, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3900+ kez okundu.
 

FATSA ORMEK YIL SONU SERGİSİ AÇILDI

Ordu Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (ORMEK) Fatsa şubesinde eğitim gören kursiyerlere ait çalışmaların yer aldığı yıl sonu sergisinin açılışı yapıldı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Fatsa Sanat Galerisinde düzenlenen açılış törenine Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Çoruh başta olmak üzere, Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Fatsa Belediyesi Başkan Yardımcısı Reyhan Mollaoğlu, Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya, Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar, protokol üyeleri, ORMEK kursiyerleri ve çok sayıda davetli katıldı. KURSİYER SAADET SADE, “ORMEK KURSLARI BİR NİMET” Büyükşehir Belediyesi mehter takımının gösterileriyle başlayan açılış programı, kursiyerler adına Saadet Sade’nin konuşmasıyla devam etti. ORMEK kurslarının günlerini rutin şekilde geçirmek zorunda kalan insanlar için bir nimet olduğuna dikkat çeken Sade, “Kendimizi geliştirdiğimiz ORMEK kurslarının özellikle gençlerimize olan katkısı göz ardı edilemez. Bu kurslar ile toplumun her alanında kendine güvenli bireyler yetişiyor. Böyle nezih bir ortamda ve ücretsiz olarak kurs görmemize imkân sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz’a teşekkür ediyoruz” diye konuştu. BAŞKAN VEKİLİ ÇORUH, “FATSA ORMEK ŞUBEMİZDE 65 BRANŞTA 3 BİN 308 KURSİYERE EĞİTİM VERİLİYOR” ORMEK’in ilkinin 2015 yılında 823 kursiyerin katılımıyla Altınordu ilçesinde ve hemen ardından şubelerinin Fatsa ve Ünye’de de açıldığına dikkat çeken Başkan Vekili Ahmet Çoruh, “Bu zamana kadar 98 branşta 16 bin 222 kursiyere çeşitli alanlarda eğitim verdik. 500 farklı branşta kurs açabilme imkânı bulunan ORMEK şubelerimizde halkımızın talebi doğrultusunda yeni kurslar da hizmete açılıyor. Fatsa ORMEK şubemizde 2015-2016 yıllarında 1.982 kursiyere çeşitli alanlarda eğitim verdik. Bu yıl ise 65 branşta 33 öğreticimiz tarafından 3 bin 308 kursiyere eğitim veriyoruz. Bu sayının daha da artmasını bekliyoruz” dedi. SOSYAL BELEDİYECİLİĞİN EN GÜZEL ÖRNEKLERİNDEN BİRİNİ SERGİLİYORUZ ORMEK kurslarının amacını üç ana başlıkta toplayan Başkan Vekili Çoruh, “ORMEK’te ilk olarak dil öğrenimi (Arapça, İngilizce, Almanca ve talep doğrultusunda diğer diller ), ikinci olarak kişisel gelişim ve hobi ve son olarak da meslek edindirme anlamında hizmet veriyoruz. Sosyal devlet anlayışı çerçevesinde sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinden biri olan bu kurslarımız sayesinde, insanlarımızın kişisel becerilerini geliştirmek için onlara fırsat sunduğumuz gibi iş alanında nitelikli insan gücünü de ekonomiye kazandırmak için gayret gösteriyoruz” şeklinde konuştu. Açılış töreni, Ordu Büyükşehir Belediyesi Fatsa Sanat Galerisinde kursiyerlerin el emeği göz nuru eserlerinin görücüye çıktığı serginin gezilmesiyle sona erdi. 20 farklı branşta eserin beğeniye sunulduğu sergi, 21 Mayıs’a kadar ziyarete açık olacak.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (ORMEK) Fatsa şubesinde eğitim gören kursiyerlere ait çalışmaların yer aldığı yıl sonu sergisinin açılışı yapıldı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Fatsa Sanat Galerisinde düzenlenen açılış törenine Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Çoruh başta olmak üzere, Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Fatsa Belediyesi Başkan Yardımcısı Reyhan Mollaoğlu, Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya, Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar, protokol üyeleri, ORMEK kursiyerleri ve çok sayıda davetli katıldı.

KURSİYER SAADET SADE, “ORMEK KURSLARI BİR NİMET”

Büyükşehir Belediyesi mehter takımının gösterileriyle başlayan açılış programı, kursiyerler adına Saadet Sade’nin konuşmasıyla devam etti. ORMEK kurslarının günlerini rutin şekilde geçirmek zorunda kalan insanlar için bir nimet olduğuna dikkat çeken Sade, “Kendimizi geliştirdiğimiz ORMEK kurslarının özellikle gençlerimize olan katkısı göz ardı edilemez. Bu kurslar ile toplumun her alanında kendine güvenli bireyler yetişiyor. Böyle nezih bir ortamda ve ücretsiz olarak kurs görmemize imkân sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz’a teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

BAŞKAN VEKİLİ ÇORUH, “FATSA ORMEK ŞUBEMİZDE 65 BRANŞTA 3 BİN 308 KURSİYERE EĞİTİM VERİLİYOR”

ORMEK’in ilkinin 2015 yılında 823 kursiyerin katılımıyla Altınordu ilçesinde ve hemen ardından şubelerinin Fatsa ve Ünye’de de açıldığına dikkat çeken Başkan Vekili Ahmet Çoruh, “Bu zamana kadar 98 branşta 16 bin 222 kursiyere çeşitli alanlarda eğitim verdik. 500 farklı branşta kurs açabilme imkânı bulunan ORMEK şubelerimizde halkımızın talebi doğrultusunda yeni kurslar da hizmete açılıyor. Fatsa ORMEK şubemizde 2015-2016 yıllarında 1.982 kursiyere çeşitli alanlarda eğitim verdik. Bu yıl ise 65 branşta 33 öğreticimiz tarafından 3 bin 308 kursiyere eğitim veriyoruz. Bu sayının daha da artmasını bekliyoruz” dedi.

SOSYAL BELEDİYECİLİĞİN EN GÜZEL ÖRNEKLERİNDEN BİRİNİ SERGİLİYORUZ

ORMEK kurslarının amacını üç ana başlıkta toplayan Başkan Vekili Çoruh, “ORMEK’te ilk olarak dil öğrenimi (Arapça, İngilizce, Almanca ve talep doğrultusunda diğer diller ), ikinci olarak kişisel gelişim ve hobi ve son olarak da meslek edindirme anlamında hizmet veriyoruz. Sosyal devlet anlayışı çerçevesinde sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinden biri olan bu kurslarımız sayesinde, insanlarımızın kişisel becerilerini geliştirmek için onlara fırsat sunduğumuz gibi iş alanında nitelikli insan gücünü de ekonomiye kazandırmak için gayret gösteriyoruz” şeklinde konuştu.

Açılış töreni, Ordu Büyükşehir Belediyesi Fatsa Sanat Galerisinde kursiyerlerin el emeği göz nuru eserlerinin görücüye çıktığı serginin gezilmesiyle sona erdi. 20 farklı branşta eserin beğeniye sunulduğu sergi, 21 Mayıs’a kadar ziyarete açık olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.