FATSA'DA GÜVENLİK TOPLANTISI YAPILDI

Asayiş 19.01.2017 - 17:57, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4050+ kez okundu.
 

FATSA'DA GÜVENLİK TOPLANTISI YAPILDI

İçişleri Bakanlığımızın genelgeleri doğrultusunda devlet ve halk bütünleşmesini sağlamak amacıyla her ay bir mahallede yapılması planlanan güvenlik toplantısı Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Çınarcık Sitesi’nde yapıldı.

Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı Başkanlığı’nda gerçekleşen toplantıda Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jn.Yarbay.Halit Gülten, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarı Naci Kızılkaya ve Çınarcık Sitesi sakinleri hazır bulundu.   Güvenlik toplantısının açılış konuşmasını yapan Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı İçişleri Bakanlığımızın genelgeleri doğrultusunda devlet, halk bütünleşmesini sağlamak amacıyla her ay bir mahallede güvenlik toplantısı gerçekleştireceklerini belirterek, “Burada biz halkımızın sorunlarını dinleyip bu sorunlara çözüm önerileri bulmaya çalışacağız. Sohbet amaçlı bu toplantıları gerçekleştiriyoruz. Biz bu tür toplantıyı ilk önce muhtarlarımızla yapmıştık, mahalle bazında ilk olarak Çınarcık’ da yapıyoruz. Bu toplantıların faydasını görüyoruz” dedi.   Vatandaşları dolandırıcılar konusunda da uyaran Kaymakam Yapıcı, “Bir devlet yetkilisinin hiç biri size telefon açıp para istemez. Bu konuda çok dikkatli olun” diye konuştu.   Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan’ da dolandırıcılar konusunda vatandaşlara uyarılarda bulunarak, “Benzer bir olay benim de başıma geldi. Devletin Valisi veya Savcısı ya da başka bir yetkilisi sizden ben Valiyim, Savcıyım diye para istemez. Biz son günlerde Halep konusunda halkımızdan yardım talep ettik. Bu yardım sivil toplum kuruluşu temsilcilerimizin aracılığı ile bankadaki hesap numarasını vererek yaptık. Ben Sayın Kaymakamımıza böyle bir toplantıyı düzenlediği için teşekkür ediyorum .Çünkü halkımız ile bizleri buluşturdu iyi de oldu. Vatandaşlarımıza da çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
İçişleri Bakanlığımızın genelgeleri doğrultusunda devlet ve halk bütünleşmesini sağlamak amacıyla her ay bir mahallede yapılması planlanan güvenlik toplantısı Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Çınarcık Sitesi’nde yapıldı.
Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı Başkanlığı’nda gerçekleşen toplantıda Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jn.Yarbay.Halit Gülten, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarı Naci Kızılkaya ve Çınarcık Sitesi sakinleri hazır bulundu.
  Güvenlik toplantısının açılış konuşmasını yapan Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı İçişleri Bakanlığımızın genelgeleri doğrultusunda devlet, halk bütünleşmesini sağlamak amacıyla her ay bir mahallede güvenlik toplantısı gerçekleştireceklerini belirterek, “Burada biz halkımızın sorunlarını dinleyip bu sorunlara çözüm önerileri bulmaya çalışacağız. Sohbet amaçlı bu toplantıları gerçekleştiriyoruz. Biz bu tür toplantıyı ilk önce muhtarlarımızla yapmıştık, mahalle bazında ilk olarak Çınarcık’ da yapıyoruz. Bu toplantıların faydasını görüyoruz” dedi.
  Vatandaşları dolandırıcılar konusunda da uyaran Kaymakam Yapıcı, “Bir devlet yetkilisinin hiç biri size telefon açıp para istemez. Bu konuda çok dikkatli olun” diye konuştu.
  Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan’ da dolandırıcılar konusunda vatandaşlara uyarılarda bulunarak, “Benzer bir olay benim de başıma geldi. Devletin Valisi veya Savcısı ya da başka bir yetkilisi sizden ben Valiyim, Savcıyım diye para istemez. Biz son günlerde Halep konusunda halkımızdan yardım talep ettik. Bu yardım sivil toplum kuruluşu temsilcilerimizin aracılığı ile bankadaki hesap numarasını vererek yaptık. Ben Sayın Kaymakamımıza böyle bir toplantıyı düzenlediği için teşekkür ediyorum .Çünkü halkımız ile bizleri buluşturdu iyi de oldu. Vatandaşlarımıza da çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.