Gaye Aksu'nun Yeni Albümü Çıktı!

Sanat 03.12.2014 - 18:48, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2274+ kez okundu.
 

Gaye Aksu'nun Yeni Albümü Çıktı!

Gaye Aksu'nun Yeni Albümü Çıktı!

Ordulu ünlü ses sanatçısı Gaye Aksu, 'Duy da inanma' isimli yeni albümünü tamamlayarak, ilk klibini de çekti. Sevilen ses sanatçılarından Gaye Aksu, birkez daha sevilen şarkılarıyla müzikseverlerin karşısına çıktı. Ağırlıklı olarak cover ve akustik çalışmalarıyla yeni ablümü 'Duy da inanma'yı hayranlarıyla buluşturan Aksu, albümünü Vahdet Güney'in prodüktörlüğünde Harmony Records'tan çıkardı. Albümünde Celil Yavuz'un aranjörlüğüyle çalışan Gaye Aksu, İbrahim Erkal'ın İlle de aşk ve Doğuş'un Daha kaç kere isimli şarkılarına da yer verdi.  Gaye Aksu'nun 13 parçalık albümdeki ilk klibi de, özellikle 'Doğa için çal' klipleriyle tanınan Fırat Çavaş tarafından "İlle de aşk" isimli şarkısına çekildi. Ünlü sanatçı, her fırsat bulduğunda memleketi Ordu'yu ziyaret etmeyi de ihmal etmiyor.
Gaye Aksu'nun Yeni Albümü Çıktı!

Ordulu ünlü ses sanatçısı Gaye Aksu, 'Duy da inanma' isimli yeni albümünü tamamlayarak, ilk klibini de çekti.

Sevilen ses sanatçılarından Gaye Aksu, birkez daha sevilen şarkılarıyla müzikseverlerin karşısına çıktı. Ağırlıklı olarak cover ve akustik çalışmalarıyla yeni ablümü 'Duy da inanma'yı hayranlarıyla buluşturan Aksu, albümünü Vahdet Güney'in prodüktörlüğünde Harmony Records'tan çıkardı. Albümünde Celil Yavuz'un aranjörlüğüyle çalışan Gaye Aksu, İbrahim Erkal'ın İlle de aşk ve Doğuş'un Daha kaç kere isimli şarkılarına da yer verdi. 

Gaye Aksu'nun 13 parçalık albümdeki ilk klibi de, özellikle 'Doğa için çal' klipleriyle tanınan Fırat Çavaş tarafından "İlle de aşk" isimli şarkısına çekildi. Ünlü sanatçı, her fırsat bulduğunda memleketi Ordu'yu ziyaret etmeyi de ihmal etmiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.